Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kzsoltk
üzenetére
A webfejlesztés, a dinamikus lapok készítése nem egyenlő az alapvető dolgokon kívül a PHP-vel és a MySQL-lel, bár az ember erről hall a leggyakrabban, és szerintem aki belepillant a webfejlesztésbe, azért valamennyi tapasztalatot nem árt, ha gyűjt vele kapcsolatban, még ha nem is ezzel folytatja (és utóbbi is bőven alátámasztható
). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.
A MySQL-t is szerintem nyugodtan tanulgathatod, és képbe jöhet MS SQL Server is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztrofotózás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.