- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kzsoltk #7877 üzenetére
A webfejlesztés, a dinamikus lapok készítése nem egyenlő az alapvető dolgokon kívül a PHP-vel és a MySQL-lel, bár az ember erről hall a leggyakrabban, és szerintem aki belepillant a webfejlesztésbe, azért valamennyi tapasztalatot nem árt, ha gyűjt vele kapcsolatban, még ha nem is ezzel folytatja (és utóbbi is bőven alátámasztható
). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.
A MySQL-t is szerintem nyugodtan tanulgathatod, és képbe jöhet MS SQL Server is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen program, ami...?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bluetooth hangszórók
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest