Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Közben átolvastam és minden kódot kipróbáltam az ajánlott irodalomból ASP .NET-hez.
"Honlapépítés a XXI. században" Mivel C#-on nevelkedtem így nagyon gyorsan ment.
CMS-t nem akarok és előre megírt portál rendszereket sem. Nem olyan bonyolult rendszer amit felvázoltam. Maga a funkcionalitás max 2-3 nap. Ha nagyon jól átnézem és biztonságosra csinálom. De 1 nap alatt már működőképes lesz.
A design amivel sokat fogok szívni. Én még a régi table iskolában tanultam. De most jól átnéztem a div+css kombót. Nem is akarok egy tabelt sem.Kössz az infókat mindeninek!
Azért egy-két haladó vagy pro ASP könyv címmel megdobhattok. Ezek már tuti csak angolul lesznek, szóval nem gond, jöhet. Tárhelynek a sandbox.proserver.hu-t javasolták. Ha van jobb ingyenes vagy olcsó fizetős, de megéri azt a kevés ráfordított pénzt akkor az is érdekel. Persze itt is jöhet külföldi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest