Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz
Gabor970 #8044 üzenetére
Szerintem sem annyira vészesek ezek az árak nyitóárnak. Az 50ST50 nyitóára 350 eFt, az 50GT50-é 450 eFt. Szerintem előbbi jó eséllyel lemegy 250 eFt körülre év végére, ami igencsak jó vétellé fogja tenni, tekintettel arra, hogy sok mindenben lelépi a tavalyi G30-at, amiből az 50"-os méret bizony még most is 260-280 eFt között mozog.
Az 50GT50 kapcsán is várható szerintem a 100 eFt körüli áresés, tehát könnyen benézhet 350 eFt alá is akár, kis szerencsével egy év múlva ilyenkor 300 eFt körül haza lehet vinni, ami nagyjából arányaiban is rendben van az 50G30 mostani árát figyelembe véve.
A 42ST50 250 eFt-os nyitóárában szinte biztos voltam, ebből is korrekt árú TV lehet pár hónapon belül, szerintem nagyon népszerű modell lesz sokak körében, akik megelégszenek ezzel a mérettel.
A 42GT50-nél viszont szerintem picit elvetették a sulykot a 350 eFt-os árcímkével, szerintem nem reális, hogy ugyanúgy 100 eFt legyen a 42"-os ST és GT között, mint az 50"-os ST és GT között. A 42GT50-nek jócskán kell olcsósodnia ahhoz, hogy megérje.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest