Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- OLED monitor topic
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #17370 üzenetére
szerintem regex-szel akarja kiszedni a HTML kódból a "választ", amit fel tud dolgozni C#-ban, egy WP-s alkalmazáshoz. én is csináltam hasonlót, egy google fordítóra épülő szótár/fordító programot WP-re, de ott ez könnyen megoldható volt, mivel GET-tel mennek be a paraméterek, így link-be beszúrva az alkalmazásban beírt értéket lehet elküldeni a szerver felé. viszont a Volán oldalán POST-tal várják az információt, így ez szerintem nem megoldható. lehet form-ot elküldeni úgy, hogy a Volán "talalatok.php"-t állítja be az action-nak, de nem tudni milyen változóneveket várnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Filmgyűjtés
- Hobby rádiós topik
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest