Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
norby10
üzenetére
A HTML-kódodat is meg kellene mutatnod, mármint konkrétan a form vonatkozó elemét, vagyis a fájlmezőt. Ha azt írod, 1 elemmel működik, többel nem, az így elsőre arra utal, hogy nem tömbszerűen adtad meg a name HTML-attribútum értékét. Vagy valami hasonló. Szóval jó, hogy a backendet megmutattad, de kellene az is, amit a kliens lát.
(#16287) Des1gnR :
Mit jelent az, hogy XML-t "meghívni"?

Szerk.:
a köv. üzenetből úgy tűnik, én értettem félre, és a PHP-fájlt akarod meghívni, az úgy más.(#16276) tothjozsi96 :
Mit tartalmaz ez a format_comment() függvény?
Másik kérdés, hogy van-e értelme állandóan átalakítgatnod, ahelyett, hogy eleve átalakítva mentenéd el. Persze lehet, hogy nálad pont arra van szükség, hogy a "nyers" formában töltődjön fel, de úgy tűnt, elég egyszerű esetről van szó nálad, tehát feltölthetnéd a sorokat eleve formázva is. Így megjelenítéskor nem kéne átalakítgatni semmit. Már ha jól értem a gondodat.
Meg megmutathatnád, egészen konkrétan, kódszinten hogyan alakítod át.
A tisztításra (pl. script-tagek eltávolítása, stb.) meg rengeteg kész library van, lehet, hogy érdemes lenne megfontolni ilyenek használatát, pl. olyat, ami a teljesítményt sem veti vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest