- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #11867 üzenetére
Nem, szerintem ezt meg tudjuk oldani mi is, moderátorok nélkül...
Remélhetőleg eléggé rászálltunk ahhoz, hogy megértse a lényeget (hogy menjen innen, ha nem tetszik a rendszer
).
Miért szereted te ennyire a modikat?Tök felesleges bevonni őket, most mondják ugyanazt neki, mint mi? Semmi értelme, ez csak ilyen nevetséges erőfitogtatás lenne (korábban is ugyanezt magyaráztam neked, amikor ezt velem szemben játszottad el, vagy mással, azóta sem változott a véleményem erről
).
(#11866) PazsitZ :
"Én lassan emiatt a hozzáállás miatt fogom törölni már az értesítést erről a topikról"
Na igen. Örültem, hogy végre érdekes témáról van szó, erre valaki ebbe is beleugat, hogy ne. (ráadásul újonc, 25 szakmai topicban tett hozzászólással, 6 ebből itt született, és csupán 1 db (!!) vágott ténylegesen a témába)Amúgy bocsi, itt a felsorolásban véletlenül fordfairlane-t írtam PazsitZ helyett.
(pedig az említett illető nem járt errefelé régóta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest