Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szalai56 #296 üzenetére
Egy Wot fórumon olvastam előszőr, arról hogy a Gift shopra megint akció lesz július végén (volt már ilyen csak visszavonták pár nap után, mert nagyon fogyott)
Aztán próbáltam utánanézni a kapcsolataimon keresztűl és az utolsó érdemi infó az volt, hogy csak a régi előfizetők kapnak valamennyi % engedményt.
A modiktól engedélyt/állásfoglálást is kértem, hogy az apróban hírdethessem a gift akciót, az engedélyt megkaptam: [link]Csak közben július vége van és semmilyen akció nincs. Gondolom a 7.5 pecs bevezetése, meg a stálingrádi pack EU szerveres gikszere elmosta az egészet.
Egy másik forrásból azt a hírt kaptam (legyen ez szóbeszéd) hogy augusztus végére tolják, vagy rosszabb esetben a köv pecs elé.
--(#297) AlexWolf Részemről nem gond, de ez nem egy pörgős topik. Elvileg csak események szervezések idején van használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest