- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
törölt tag
Csak átpörgettem egyelőre (újszülöttnek minden vicc új ,lol) de nagyon korrektnek tűnik. Ha a MA/ITcafé fórumain kicsit komolyabbá válik a moderálás, a PH! birodalom nemcsak az IT lapok terén, hanem a ganze magyarnyelvű interneten az egyik legigényesebb tartalomszolgáltató lehet (személy szerint magyar nyelven semmiféle más (nemcsak it-s) híroldalt, fórumot nem szoktam olvasni, csak MA-t és időnként PH!-t.
Csak így tovább!
-
Viktor77
titán
Egyes Intel prociknál hiányzik egy pont a névből.
Pl.: "Intel 2 7GHz Dual Core 2MB dobozos Socket 775 E5400" -
Winner_hun
félisten
Hmm most nézem csak hogy a BitMarket logó mellől eltűnt néhány ikon
-
KEndre
HÁZIGAZDA
-
Cathfaern
nagyúr
Az ötlet tényleg jó, csak lehetetlen megcsinálni. Az a probléma, régen az online rendelések e-mailen is mehettek, mert nem volt a webshop egybehegesztve az adott bolt raktár és stb szoftverével (régen sokszor a bolt oldalán lévő "megveszem" is egy e-mailt küldött el), így működőképes volt a rendszer, amit leírt. Jelenleg azonban a boltok jó részében ezek összefonódnak, tehát ha nekik e-mail érkezik rendelés, akkor azt valakinek át kell vinni a belső rendszerükbe, ami jelentős plusz munka számukra. Így a boltok nem fogják ezt bevállalni.
-
Ez nagyon-nagyon nagyon lesz, mire kiforr...
-
Konflikt
addikt
ez nagyon zsir lesz, ha elkezd porogni!
-
Winner_hun
félisten
Ennek volt más neve ezelőtt? Vagy az még egy külön portál lesz?
-
kételkedem
addikt
Tudom, nem sok információ tartalma van a hozzászólásomnak, de ez tényleg nagyon jó lesz!
-
xabolcs
őstag
+1
ez a kulonvalogatas tenyleg erdekes, mert a Linksys WRT54GL es a Linksys WRT54GL kozott csak egy eliras a kulonbseg:
ami az elsonel enthernet, az a masodiknal ethernet.a gyonyoru kekes szint senki se emlegeti? nalam kulon jo pont az is!
-
Badman 4ever
őstag
Szuper kis oldal ez is!
-
Hasek
Közösségépítő
Tetszik, jó ötlet!
A termékeket ki teszi fel? Mert például ez a kettő, szerintem ugyanaz: [Asus - VW193DB] , [Asus - VW193D-B]
Már csak azért szúrtam ki, mert nekem is ilyen van(a kötőjeles változat)
-
Dany007
veterán
Hja, nagyszerű kezdeményezés!
Az egyetlen dolog, ami szerintem nincs megoldva, hogy mondjuk PH!-s regisztrációval is rendelhessek cuccokat. Ne kelljen már 65 különböző webshopba beregiznem ahhoz, hogy rendelhessek.
Asszem a depo ilyen volt régen. Volt egy depos reg. Aztán kidobta a boltokat ahol megvan a cucc, én meg megvettem minden nélkül. A boltok kaptak egy depos levelet, felhívtak, lecsekkoltak azt kész.
Most meg az van, már a depon is, ha rendelek valamit, akkor egyszerűen átdob a bolt oldalára és kész. Regizzek be, keressem ki újra és rendeljem meg.
Na ilyenkor szoktam inkább felhívni a boltot, és telefonon megrendelni, de ezt nem mindig szeretik, főleg nem nagyobb értéknél, ami érthető is.
Na, ez csak egy ötlet. Attól függetlenül is nagyszerű munka. Csak gratulálni tudok!
Ha, ez a kollektív regisztrációs dolog még megvalósítható lenne, akkor biztos, hogy überelne mindent a neten. Szerintem. -
keIdor
titán
Szép munka, már megy is a kedvencek közé!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Csak átsuhantam a totyikot, szóval énkérek elnézést ha elkerlte a figyelmem,de kérdés: Forgalmazók hogyan kerülnek/kerülhetnek ide fel?
BTW nagyon szép munka, és tényleg jó az ötlet is. Nekem mindenképpen nagyon tetszik.
-
Ice!?
őstag
Gratula. Szép munka.
-
Először: Grat!
Többen felvetették, hogy a kategorizálást, és a szűrési feltételeket át kéne hozni az apróból. Sztem is jó ötlet.
Másik ötlet: A két oldalt lévő, üres területet kitöltő szürkét esetleg lehetne picit sötétebbre venni.
-
RootRulez
félisten
Nem lesz külön értékeléses hsz csoport az adatlapomon, a "szakmai/közösségi/apró" mellett? Vagy hova esik az olyan hozzászólás? Nem is számolja a rendszer?
-
fenergie84
addikt
Ez fasza
Így most már nem kell annyira bújni az aprót, szemléletes példákat lehet kiszűrni belőle...
Hatalmas ováció! -
RootRulez
félisten
Meg is írtam az első véleményemet
szééép kééék
-
Mackósajt
senior tag
Ha rámegyek a hardverre, akkor baloldalt kilistázza az alkategóriákat, de az alaplap-CPU-VGA szentháromság kiemelésén kívül semmi logikát nem látok a sorrendben. Nem kellene ennek abc sorrendben lennie (beleértve azt a hármat is)?
Kellenének alkategóriák (pl. legördülő menüben), mert elég zavaró, hogy pl. a merevlemezeknél ömlesztve jelennek meg az SSD-k, a SAS csatlakozós szerverlemezek, a notebook HDD-k, stb. (Csak ne úgy, mint az Ipon aktuális változatában, ahol minden alkategória szint választás után visszadob a lap tetejére, és tekerhetsz le megint a következő almenü kiválasztásához. Iskolapélda arra, hogyan lehet elrontani valamit, ami működött.)
Memóriák lesznek?
A terméknév abc sorrend mellett, ami gyakorlatilag a gyártók nevének abc sorrendje, kellenének más rendezési sorrendek is. Nem a szűréshez, hanem a listázáshoz. Bár az AMD és az Asus biztosan elégedettek lennének a mostanival is.
Nagyon tetszenek a Dell Xeon, és a HP Opteron CPU-k. Vajon különböznek ezek az Intel és az AMD hasonló nevű termékeitől?
Gondolom azért, mert maga a bolt eredetileg így használja, de akkor is furcsa. A részletes leírásban helyes gyártó van.
Kellene valami szöveg arról, hogy mi is ez, mert első ránézésre egy webáruháznak néz ki (igaz, gyorsan kiderül, hogy csak egy portál webáruházakhoz, boltokhoz).
-
Face8814
őstag
A Hardver kategórián belül a számítógépház illetve a táp mint olyan csak nekem hiányzik?
Szerintem bőven elférne!
( remélem nem voltam vak és tényleg nincs ott)
-
sekli
addikt
nagyon jó lesz ez...! Egy-egy kategóriát csak abc-rendben lehet listázni, vagy béna vagyok...?
-
DarkByte
addikt
Egészen pofás, ha bár az egyes termékekhez lehetne több adat. De gondolom ez majd bővül illetve adatszolgáltató függő. Aminek nagyon tudnék örülni, ha az egyes termékektől egyből lehetne ugrani kapcsolódó PH!-s tesztekre esetleg cikkekre.
-
-
Killing
addikt
Jó munka!
-
markusz
csendes tag
Iszonyat szuper lett
-
-
Kíváncsi voltam mikor indul (láttam már korábban is)... Szép kis kínálat van, örülök hogy beindult.
-
most nézem... ez tényleg egy 2005-ös pályázat?
ilyen sokáig tartott mire megkaptátok az összeget, vagy ilyen sokáig tartott a fejlesztés? -
Bencexp
tag
nekem még most sincs automatikusan belogolva, amúgy nagyon állat a cucc, és az előbb már emített problémákon kívül, tényleg átlátható lett. thx
-
nekem külön be kellett
még egy ötlet (bár gondolom ez is biztos eszetekbe jutott): a PH! Aprónak és a BitMarketnek a listázási beállításait szerintem érdemes szétszedni, mert Aprón az utolsó up szerint érdemes sorbapakolni, itt meg ár szerint/név szerint
Panther: okés, köszi
-
de kurva jó
első bug (bár lehet, hogy szándékos): nem voltam bejelentkezve, pedig a lapcsalád többi részére igen
illetve hogy nem lehet átállítani, hogy hány találatot akarok egyszerre látni...
ugye alapból 50/lap, viszont a beállításoknál nincs külön BM-es beállítás, minden más meg 100/lapra van nálam állítvaamik meg gondolom később biztos bekerülnek, de azért leírom
* márkaszűrés-lista egyelőre üres
* kategóriák tovább bontása (VGA-t pl PCI/AGP, meg ATi/NV... stb, stb) -
Pisztillus
senior tag
Most épp csak belekukkantottam, majd otthon bevizsgálom részletesen. De így elsőre is csak annyit tudok mondani: KÖSZÖNJÜK!
-
14adam
addikt
Nagyon brutálisan jó
Majd kategóriák szerintem legyenek benne,úgy könnyeben meglehet találni a terméket pl: videókártya---->pci-e---->ati vagy valami ilyesmi
Meg lehessen leszűkíteni a kört ha valaki keres egy 775-ös lapot például ár szerint vagy márka szerint esetleg chipset szerint
-
Móci
addikt
Nekem nagyon tetszik, marha jó ötlet volt! Már most is elég szép a választék, s jól átlátható a termékinfó, árak...
-
@rglaaf
veterán
Szép munka GRAT!!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Üdv mindenkinek,
Egyelőre minden különösebb hírverés nélkül szeretnénk beharangozni hamarosan induló új portálunkat, a BitMarket-et. Próbálgassátok, teszteljétek, jelezzétek a hibákat!
Panther
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest