1. milyen OS van fent?
2. lehet ki kéne ganajozni az OS-t
3. meg kéne nézni, mert lehet, hogy csak sima ddr2 ram van a VGA-n(azt hiszem Everest progival megnézhető), attól meg ne várj sokat.
4. TE tedd fel a drivert és ne hagy, hogy az OS tegye fel, mert azok szart se érnek.
5. Ha megvan indítsd újra a gépet.
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

jaaa azt elfelejtettem hogy amit leszedtem az ati oldaláról drivert azt nem engedte felrakni azzal a címszóval hogy nem érzékeli. aztán leszedtem a PB oldaláról és azzal megy. szal ez is furcsa nekem.

) Egyébként F2vel kellene tényleg belépni, mikor az elején bejön a piros PB logo.

Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...

TK-F4081-RB-112HG Szerintem nagyon jó kis gép,legalábbis amíg feltelepítettem rá mindent apósomnak.Ami nagyon tetszett nekem az hogy ~ 3óra alatt nem hallottam a ventilátort.