Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#901) daniel20 válasza skul0 (#900) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

Kösz a választ. Melyik shopból van?

"Legalább küldenél üzentet, hogy nem érdekel .." :D

(#902) laszlo168 válasza Spriteboy (#892) üzenetére

laszlo168
(fanatikus tag)

Szerintem az egy használt gép, mármint aki felrakta rá a windowst, az használni akarta, csak neki sem ment a vifi, azért azt próbáld meg hogy, az fn gombot benyomod, és háromszor megnyomod az f2-t.

(#903) skul0 válasza daniel20 (#901) üzenetére

skul0
(tag)

notebook.hu, de iponon olcsóbb volt, amíg ott is el nem fogyott a minap...

Wifihez pedig a driver ami nekem bevált:
Menj fel ide, majd notebook->easynote->EN TK85. Kiválasztod az oprendszert, és a Broadcomos wifi lan drivert leszeded. Pontosabban nekem ez vált be, egy próbát lehet hogy megér.

(#904) Spriteboy válasza skul0 (#903) üzenetére

Spriteboy
(újonc)

Gép hátulján a középső cimkére mi van írva? Mert ott van a wlan cuccos neve... Hát nem hiszem, hogy használt, pc-webshopból van, annyiból tűnt fel hogy vki használta hogy a telepítő cd fel volt nyitva, meg csodálkotam h nem tölt tovább a gép :D felformázta az aksit azt mondja mert sokan elbasszák... bár litiumos nemtom mit kell rajta formázni :D

(#905) skul0 válasza Spriteboy (#904) üzenetére

skul0
(tag)

Broadcom van írva oda is, onnan néztem le én is.

(#906) Rambi válasza skul0 (#905) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

ma akartam megrendelni iponról egy ugyan ilyen gépet, erre elfogyott -__-" ekkora pehhet

:D

(#907) daniel20 válasza skul0 (#905) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

én meg notihshopról akartam mert ott a legolcsóbb erre ...

(#908) skul0 válasza daniel20 (#907) üzenetére

skul0
(tag)

Hát igen, sajnos igen kelendő, az enyém is utolsó darab volt. Egyébként szerintem érdemes keresni, mert az árához képest valóban egy jó laposról beszélünk. Még mindig a már említett gépelés hangossága az, ami nem tetszik, minden más rendben van eddig.
Cod 4, 6, Black Ops maxon futott, a GTA IV viszont már megizzasztotta egy kicsit fullon, véleményem szerint itt a proci a kevés.

(#909) MokiSenpai

MokiSenpai
(újonc)

Sziasztok! Én is gazdagabb lettem egy Packard Bell EasyNote F4085-GN-459HG-al és leszámítva a fényes kijelzőt, semmi problémám nincs vele. A bluetooth kicsit hiányzik, de az ugye könnyen megoldható. Viszont a kijelző kicsit zavar. Nagy filmes vagyok és a sötétebb filmeket kész rémálom nézni. Nagyon sokáig kell hajtogatni a fedelet, hogy megfelelő irányt találjunk, ráadásul este se jobb a helyzet, mivel kicsit olyan, mintha a saját fényétől is csillogna a kijelző. Nem tudom, hogy ez csak az enyémmel ilyen, vagy másé is ettől szenved. Viszont monitorra kirakva egy csoda. A hardver valami elképesztő. Ez nem is laptop, hanem egy hordozható médiacenter. :) Nem hogy a full hd se kottyan meg neki, de még a mai játékok is elfutnak rajta max beállítások mellett 720Pben, de még a Rage-et is képes voltam 1080pben futtatni az otthoni monitorommal. Legyen szó Crysis 2ről vagy GTA4ről... szal le a kalappal.

Viszont lenne egy kérdésem. Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy ne az alaplapi integrált videokártyát használja elsődlegesnek, hanem a dedikált Nvidia kártyát? Tudom, hogy többet fogyaszt úgy, de valahogy jobban ki lennék azzal békülve :) Előre is köszi a választ.

(#910) kgergely23 válasza MokiSenpai (#909) üzenetére

kgergely23
(senior tag)

Szia, sajnos ezzel a képernyős dologgal én se vagyok kibékülve. Ha ágyban fekve nézek filmet, beállítom bizonyos szögbe, de ahányszor helyzetet változtatok, annyiszor kell állítani a monitort is. :(

!!! Cort AC12 NAT klasszikus gitár féláron: 20000.- !!!

(#911) skul0 válasza MokiSenpai (#909) üzenetére

skul0
(tag)

Asztalra jobbklikk->Nvidia vezérlőpult. Itt külön be tudod állítani, hogy melyik programok használják a dedikált videókártyát, illetve hogy egyéb tevékenységeknél melyik legyen az elsődleges.

Viszont cserébe áruld el neked hogy megy a GTA IV, mert nekem igen-igen sokszor leesik 10 képkocka alá másodpercenként akármelyik beállításon. :(

[ Szerkesztve ]

(#912) dio2389

dio2389
(újonc)

ez most nem ide vag, de arra lennek kivancsi hogy megközelitoleg melyiknek nagyobb a teljesitmenye?

pb tk81
pentium dual core p6200+gt540m vs

pb tk85
phenom x4+hd6650m

azt mondjak a pentium dc vissza fogja a gt540m-et(pedig az jobb grafikaban a hd6650m-nel legalabis a ph szerint)

(#913) Spriteboy

Spriteboy
(újonc)

AMD RS880M + SB820 chipset driver hol találok? Azt mondják az a megoldás a gondomra, hogy újra kell rakni a chipset drivert és látni fogja az eszközkezelőben.... Én nem találok külön chipset drivert.... Előző gépem asztali volt, ott fellöktem egy Nforce drivert aztán a videókariét és rendben volt minden... itt viszont nem tudom. Valaki?

(#914) Rambi válasza MokiSenpai (#909) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

olyan kérdésem lenne, hogy a beépített hangszórók milyen hangosak/ minőségűek?

(#915) MokiSenpai válasza skul0 (#911) üzenetére

MokiSenpai
(újonc)

Köszi, meg is van.

A GTA4 patchek után minden high-on, 720p-ben tökéletesen megy. A draw distance 80-on van, mert úgy van 100 mega szabad vram, de azon kívül minden high-on van és 30 fps alá nagyon ritkán esik. Patch előtt viszont nekem is akadt, azaz így random időközönként belassult úgy 10-20 másodpercenként.

Ezeket próbálgattam eddig:

Rage, 1080p-ben, 80x élsimítás, tükörsima. Gondolom ez még a patch utáni low textúráknak köszönhető.

Bulletstorm 1080p, élsimítás nélkül, 30 fps. 720pben még élsimítással is tökéletes. Az U3 engine-t nagyon szereti :D

Starcraft 2 720p, ultrán 30-40 fps.

Black Ops, 720p, minden maxon, 60 fps felett... 1080p-t viszont nem szereti.

Settlers 7, 1080p, minden maxon, maxra scrollozásnál kicsit belassul, 720pben tökély.

GTA4 már volt.

Deus Ex Human Revolution. 720pben, dx11-el tökéletesen fut, sok fps... 1080p-t nem szereti.

Crysis 2, extrémen 720pben 40 fps körül, ultrán pedig 30 fps.

Dragon Age 2, Dx11-el szaggat, bármit is csinálok vele. Szerintem ez a Bioware oldalán valami gáz. Dx11 nélkül viszont szalad, mint a meszes.

Dead Island 1080p-ben, minden maxon, tükörsima.

Super Street Fighter 4 AE, 1080p mellett is tudja a stabil 60 fps-t, élsimítás nélkül. 720pben viszont minden maxon, gond nélkül megy. Ezt sokat teszteltem. Nulla input drop, tökéletesen tükörsima.

Ezek voltak az usb-s winyómon így hirtelen, szal ezeket tudtam kipróbálni. Hihetetlen jó a masina.

Frapsom nincs, szóval nem tudok screenshotokat lopni, de remélem a szavamra így is adtok valamicskét.

(#916) Rambi válasza MokiSenpai (#915) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

nagyon jó, köszi szépen!! :)

ma le is rendelem a kicsikét végre ^^

(#917) daniel20

daniel20
(kvázi-tag)

Én szombaton megrendeltem iPonról. Erre ma reggel nézem hogy jött az email hogy fel van véve a rendelés meg a profilomon is ott van, de már elfogyott. Hát remélem kifogok egy utolsó darabot. Megint van notishopon 119k ért. Remélem mire jeleznek, hogy az iPonos elfogyott ez is elfog :D

(#918) Rambi válasza daniel20 (#917) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

én most rendeltem notisopról ^^ 121 500 ft-ért házhoz hozzák :DD

(#919) daniel20 válasza Rambi (#918) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

mákos :D
hát néztem hogy 22én fogyott el és én is 22én rendeltem meg szóval lehet hogy enyém lett az utolsó xD nekem 128k :D De iPon! :D

(#920) Rambi válasza daniel20 (#919) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

BF 3 kíváncsi vagyok hogy muzsikál rajta... na holnap kiderül! Ha nem lesz jó küldöm vissza és csengessék vissza a lóvémat :DDD

Meg még a skyrim izgat nagyon ^^

(#921) daniel20 válasza Rambi (#920) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

Youtube-on van pár videó, a béta verziót elég szépen viszi ez a hardverkombó
Ja hogy neked már meg is lett rendelve a BF3? :D nekem még egy-két hét sajna :S

(#922) kgergely23 válasza Rambi (#920) üzenetére

kgergely23
(senior tag)

A skyrimot én is nagyon várom, mit szól majd hozzá a kicsike :)

(#923) skul0 válasza Rambi (#920) üzenetére

skul0
(tag)

BF3 nálam mediumon megy f@szásan, csak sajnos még van egy kis gond a beta verzióval nálam, folyton elkezd maga körül forogni a karakter.
GTA-4 sem tökéletes a patchek telepítése után se 720p-s beállításokkal, kevés az fps. Pedig elméletileg a legfrissebb driverek vannak fent.

(#924) kgergely23 válasza skul0 (#923) üzenetére

kgergely23
(senior tag)

de a tiedben nem intel gma 5500 van? vagy a 459hg verziód van a gt540-nel? mert akkor mád baj van.

[ Szerkesztve ]

(#925) skul0 válasza kgergely23 (#924) üzenetére

skul0
(tag)

Nekem az utóbbi. Packard Bell f4085-GN-459HG a pontos típusa, bár a gyártó oldalán ilyet nem találtam. :D

(#926) V.Stryker válasza skul0 (#925) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ha megnézed a TK85-öt? Az nem ugyanaz? :U

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#927) Rambi válasza skul0 (#923) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

Holnap estefelé már fel lesz az enyémre is minden telepítve, gta4, crysis2, bfbc2, bf2 először ezeket a játékokat fogom megnézni.
Elvileg kéne mennie a gta-nak szépen rajta, 1.7es patch kell neki és akkor fut szépen (legalábbis az asztali gépemen) /mennyi fps neked, milyen beállítás mellett? screenshotot kérünk :) /

nincs rádugva a gépre gamepad, vagy kormány? attól szokott forogni néhány játék

(#928) skul0 válasza V.Stryker (#926) üzenetére

skul0
(tag)

Külsőre biztos, de más a hardver.

Screenshotokat majd talán a hétvége fele lövök. GTA-nál olyan 20-25 fps az átlag mediumon, 1.7-es patchel.

(#929) Rambi

Rambi
(kvázi-tag)

Na még olyan kérdés merült fel bennem, hogy az aksit kell tölteni naphosszat, tudjátok hogy meglegyen formázva a telep? Vagy ezeknél az új gépeknél nem kell? Lehet hülyeséget kérdezek :D

(#930) skul0 válasza Rambi (#929) üzenetére

skul0
(tag)

Első használat előtt feltöltöd, és amikor már zölden világít az oldalán az állapotjelző led, tehát fel van töltve, akkor lehúzod és kész. Nem kell formázni.

(#931) Rambi válasza skul0 (#930) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

no megjött a kicsike, külsőleg nekem tetszik ez a matt fekete, meg jó ez a fa mintázat benne.
a csatlakozók sztem jó helyen vannak, a billentyűzet kiosztás is nagyszerű, elfért szépen a numerikus billentyűk is. Bár ez a lebegő billentyűzet nagyon nem tetszik,hajlanak a betűk meg hangos stb... -_-"

a táccspad viszont tök jó, van rajta csúszka is ^^

nosza jöhet a telepítés :S :D

(#932) skul0 válasza Rambi (#931) üzenetére

skul0
(tag)

Sorry, én meg elnéztem a topikot, ez telóra vonatkozik. De szerintem nem kell formázni.

(#933) Rambi válasza skul0 (#932) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

kézikönybe nem tallok semmit, viszont a wifi telepítés elég szopókás :S

(#934) Rambi válasza Rambi (#933) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

hát ez kész, a PB oldalán nincs működőképe wifi driver hozzá!!! -___-"
DE sikerült találni máshol, broadcamos működik vele: acer oldalán ...

(#935) skul0 válasza Rambi (#934) üzenetére

skul0
(tag)

Nem sokkal feljebb írtam hogy melyik az ami működik, és igen, a Broadcomos az. Nekünk a 80 megás netet 60-70 megával adja wifin keresztül és az érzékenysége is elég jó szvsz.

(#936) skul0

skul0
(tag)

Bocs a duplapostért.
Akinek f4085-ös gépe van (i3, 4gb RAM, gt 540m) leírná hogy mennyi a windows élményindexe? Emlékeim szerint 5,5 volt, tegnap frissült a videókártya driver, ma kérte, hogy frissítsem az élményindexet, és most 4,5-ös. Mire enged ez következtetni hogy viszábbesett?

Egyébként igaza volt annak, aki írta hogy ez tk85-ös típus. Elnézést.

[ Szerkesztve ]

(#937) kátránykettő válasza skul0 (#936) üzenetére

kátránykettő
(fanatikus tag)

Mire enged ez következtetni hogy viszábbesett?

Hogy használj valami tisztességes progit tesztre, ahelyett a nonszensz windowsos cucc helyett :)

k2, én a biorobot

(#938) MokiSenpai válasza skul0 (#936) üzenetére

MokiSenpai
(újonc)

Nekem 4.9 lett az Aero miatt xD Szóval nem nagyon változott semmi :D Viszont most a teszt során teljesen kivilágosodik a képernyő. Ezt a múltkor nekem nem csinálta, szal nem tudom mi van :D

(#939) skul0 válasza MokiSenpai (#938) üzenetére

skul0
(tag)

Az nekem sem olyan volt előtte, most pedig nálam is kivilágosodott. Na de mindegy, jómagam nem vettem észre semmilyen negatív változást, viszont a Battlefield 3 legalább jó. :)

(#940) Rambi

Rambi
(kvázi-tag)

húú srácok, valami normális hangkártya drivert tudnátok linkelni hozzá?

amit adtak telepítő lemezt hozzá, arról az összes inteles cuccot fel kell rakni?

(#941) MokiSenpai válasza Rambi (#940) üzenetére

MokiSenpai
(újonc)

(#942) Rambi válasza MokiSenpai (#941) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

én lemezről telepítgettem fel hozzá a cuccokat...

amúgy itt EN F vagy EN TK driverek kellenek hozzá??

a hanggal konkrétan az a problémám h nincs semmi állíási lehetőség hozzá, vagy szoftvere? valami ilyesmire gondolok , mert nekem csak egy sima kis hang ikon van a tálcán...

(#943) kgergely23 válasza MokiSenpai (#941) üzenetére

kgergely23
(senior tag)

Most nézem, milyen fapados honlapja van a packard bellnek :)

(#944) Rambi

Rambi
(kvázi-tag)

ááá gyerekek, ez a gép eddig az utolsó fillért is megérte, egyedül a billentyűzettel nem vagyok megbékélve / ha nem a közepét nyomom, akkor nem veszi a betűt / meg a beépített hangszóró egy ratyi :D

most azon gondolkodom, hogy csinálok hozzá egy homemade hűtőpadot, aztán adok neki egy kis tuningot :)

ha sok pénzem lesz, kellene bele egy SSD, tuning ramok, meg egy jó proci azán nagyon ütős gép lenne! :K

realtekes hang központ beállítás még mindig nincs... keressek acer oldaláról, vagy hiába keresgetek? vmi ötlet?

(#945) daniel20 válasza Rambi (#944) üzenetére

daniel20
(kvázi-tag)

Tegnap kipróbálhattam végre a sajátomat. Nagyon baba egy masina :D Eddig minden pénzt megér. Nekem billentyűzettel semmi bajom nincs, eddig gémeket 720p ben szépen vitte magas beállítások mellett (Just Cause 2, Oblivion, Crysis 2 stb ...). Áááááá legjobb vétel.
Amúgy a 459GH-s :D. Wifit is meglehetett csinálni és egy állom xD Wáááá

(#946) talent

talent
(újonc)

Sziasztok! Én is egy F4085-GN-459HG -t néztem ki, ahogy olvasom, szinte csak pozitívumok vannak róla. Annyi lenne még a kérdésem, hogy játék közben mennyire melegszenek a dolgok a notebookban?

(#947) kriszmy

kriszmy
(újonc)

sziasztok én kb 3 hete vettem egy packard bell easynote TK 85 4085 ös laptopot és olyan problémám lenne hogy a wifi drivert nem ismeri fel gyárilag linpus/linux volt rajta akk működött a wifi most viszont win 7 (64 bit) nél nem! hiába teszem fel a broadcom wifi driverét amit a gyári cdjéről tettem fel:S Valakinek valami ötlet?

(#948) Rambi válasza kriszmy (#947) üzenetére

Rambi
(kvázi-tag)

szia, pár hsz-szel feljebb írtam: wifi téma...

talent: hát a régebbi játékok alatt annyira nem melegszik, de az újaknál rendesen fújja a meleg levegőt!! Szerintem nem vészes a hűtése...

[ Szerkesztve ]

(#949) daniel20

daniel20
(kvázi-tag)

Nálam ha nincs semmi az hűtő előtt/közelében akkor az EVGA Precision ilyen 65-70°-ot ír. Pl. Crysis 2. De az asztali gépemben a GTS450 is felmelegszik ennyire, szóval szerintem sem vészes. Simán best buy a masina :D

(#950) talent

talent
(újonc)

Ok. Köszi a gyors választ. :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.