Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) Imy

Imy
(őstag)

Pakard Bell EasyNote TJ65-F2465-DM-010HG - 2év garanciával nem rég vettem. Eddig semmi probléma vele, gyors, s elég massziv. :B

(#102) Csaby25

Csaby25
(fanatikus tag)

Hello!
A kovetkezo a gond:
Hogy lehet angol recovery dvd-t kesziteni a packard bell laptopoknak(pc-knek), ugyanis svedul van a windows(vista home), atteszem language pack-el angolra, eddig ok.Viszont amikor megirom a recovery dvd-t, es utanna recovery-t adok svedul teszi vissza a windows-t.
Volt 1-2 eset amikor valaszthattam hogy milyen nyelven akarom visszaallitani a windows-t de ez nagyon ritka :(.
Van valami megoldas arra hogy angol recovery-t keszitsek, vagy csak egyszeruen keszitsek a windows-rol egy backup-ot miutan attettem angolra?(pl egy norton ghost?)
Koszi!

E8200, Gigabyte P35-DS3, 2x2Gb Kingmax 1066, Gigabyte 9600GT 512 MB, HDD 320GB WD 16M, Samsung 971P/Samsung LE40C650

(#103) Zsírfeka

Zsírfeka
(újonc)

Sziasztok
a következő problémám van, remélem tudtok segíteni:
van egy PB imedia desktop gépem, amelyben videokártyát cseréltem volna
a kiszemelt kártya egy gigabyte gt 240-es 1gb dd3 memóriával
a gép nem akar elindulni, mert nem ACPI compliant az alaplap (kék hibaüzenet szerint)
régi kártyát visszahelyezve minden okés
a tápom 250w, a kártya tápigénye 450w minimum
lehet-e ez a gond, vagy valami más? bootképernyő megjelenik a PB logóval, aztán kékség
remélem tudtok segíteni:)

(#104) Imy válasza Zsírfeka (#103) üzenetére

Imy
(őstag)

Ez nem notebook!
Ez a topic Packard Bell notebook!

(#105) Opa

Opa
(kvázi-tag)

Hali!

Ha valaki tud Packard Bell Argo C2-höz billentyűzetet, akkor pls írjon nekem!
(ill. egy space is elég lenne :) )

Üdv.: Opa

[ Szerkesztve ]

(#106) illes14

illes14
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Most vásároltam egy Bell EasyNote SW51–009D laptopot és nagyon meg vagyok elégedve vele mert nagyon gyors.

Tulajdonságok:
Packard Bell EasyNote SW51–009D
Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate
Kijelző: 17" WideScreen LCD Display (1,440×900)
Processzor: Mobile DualCore AMD Turion 64 X2 TL–52, 1600 MHz (2 Mag 64Bit)
Memória: 2 GB (DDR2 / 1 GB x 2)
Merevlemez: 120 GB, 5400 RPM, SATA
Optikai meghajtó: DVD±RW Dual Layer Drive
VGA: NVIDIA GeForce Go 6100 (256MB)
Csatlakozók:
4x USB 2.0
1 x fejhallgató
1 x mikrofon
1 x VGA
Akkumulátor: 6 cellás

(#107) Imy válasza illes14 (#106) üzenetére

Imy
(őstag)

Használd egészséggel!

(#108) redspot

redspot
(kvázi-tag)

Hello!
Pár hónapja megkaptam édesanyám Packard Bell MX36 típusú notiját :)
Elég jó gép meg kell hagyni, de mostanába a bekapcsológombbal éreztetni kell a törődést (''csak 2 és fél éves'') általában egy nagyon enyhe nyomásra bekapcsolt..Most meg egypercig nyomom hosszan röviden gyengén erősen össze vissza mire végre bekapcsol.
Valaki tapasztalt hasonló problémát?

(#109) Rita Vitrol

Rita Vitrol
(újonc)

Most vettem egy TJ75-JN-420HG notebook -ot az aquánál...Szerencsére jeles voltam, és kaptam 5k. kedvezményt...Nagyon tuti lapotop...Mit gondoltok, jó vételt kötöttem?
Ha már van notim, gondoltam beregelek hozzátok... :DD

[ Szerkesztve ]

(#110) apatyas

apatyas
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Szemezek ezzel: EasyNote TJ71
Van valakinek ilyenje, jól működik?
Szeretném megtudni, hogy miféle beállítási lehetőségek vannak a BIOSában memóriák, HT és IGP-t illetően? Egyáltalán, hogy néz ki? (akárcsak egy hasonló amd integráltvideós lapé is informatív lenne)
Köszi a segítséget!

(#111) bela5 válasza apatyas (#110) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Szia!

Habár az általad linkelt notiról nem tudok semmit...Nagyon ajánlom az előtted hozzászóló által ajánlott gépet...nekem is az van a tulajdonomban..Az Aqua most jó árat mér nagyon....

NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditanszervezet tagjai lapulnak

(#112) apatyas válasza Rita Vitrol (#109) üzenetére

apatyas
(kvázi-tag)

Meddig bírja az akkuja?

(#113) bela5 válasza apatyas (#112) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Az én gépem aksija olyan 2,5órát bír használat mellett...

NE DŐLJ BE NEKIK!!! a kedves külső mögött szervkereskedő banditanszervezet tagjai lapulnak

(#114) II-Adi válasza bela5 (#113) üzenetére

II-Adi
(tag)

Nekem is Packard Bellem van, bár nem ilyen típusú, de 6 cellás aksival és intenzív használat mellett (HD videók, tömörítések, letöltések, telepítések) stb. mellet 2 órát bír.
Az normálisnak mondható?

(#115) bela5 válasza II-Adi (#114) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Szerintem nem rosz adat...de tényleg, ez tényleg nagyon intenzív használat. Szerintem normális, de mivel más géped van ,ezért nem mind1 , hogy milyen a géped belseje...

(#116) II-Adi válasza bela5 (#115) üzenetére

II-Adi
(tag)

Rendben, akkor egyetértünk :)

(#117) bela5 válasza II-Adi (#116) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Ha te is így gondolod,hogy normális,akkor egyetértünk.

(#118) nygaben

nygaben
(újonc)

Szerintetek 116 eFt-ért jó vétel lenne ez a kis gép: http://www.notebook.hu/notebook/packard_bell/easynote-tj65-bu-311hg ?

(#119) alratar

alratar
(tag)

Én is ezt akartam kérdezni.

Ha az élet nem egyszerű, tedd bonyolultabbá.... :P

(#120) bela5 válasza nygaben (#118) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szerintem nem egy jó vétel....Ennek most nagyon felvitték az árát. Anno én ez az Electroworld-ben láttam sokkal olcsóbban.Én ezt tudom javasolni ebben a kategóriában. Vagy várjatok egy-két- akár három hetet, és ha találok jó laptopot jó árban , akkor fogok írni nektek privátot....

(#121) HatakeKakasi

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

srácok!
packard bell TJ71-es noteszen
nem tudja valaki véletlenül, hogy mire jó az a gomb ami egy P betű?
Tehát van egy P betűs gomb és ha bekapcsolom villog, de nem tudom mit csinál, így inkább nem nyomogatom... :)

Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...

(#122) bela5 válasza HatakeKakasi (#121) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Az egy programozható gomb... van egy program(aminek a nevét,most így hírtelen nem tudom megmondani) azzal tudod beállítani a funkcióját.... Egy-két órán belül meg tudom neked nézni.

(#123) HatakeKakasi válasza bela5 (#122) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

köszi szépen!!! :)

(#124) HatakeKakasi

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

Csak a Launch Manager kell hozzá!
köszönöm!

(#125) bela5 válasza HatakeKakasi (#124) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

jaja....Csak hírtelen nem tudtam fejből a nevét...igazad van... Tényleg élek a válasz után..

[ Szerkesztve ]

(#126) HatakeKakasi válasza bela5 (#125) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

amúgy a Packard Bell a HP-val vagy Acerrel kapcsolatban áll? Vagy bármi egyébbel? Mint mondjuk az Alienware az igazából egy DELL gép... ?

(#127) FireKeeper válasza HatakeKakasi (#126) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én úgy tudom hogy az Acerrel
mod: igen, az Acerrel, a Gateway-jel és az eMachines-szel együtt

[ Szerkesztve ]

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#128) HatakeKakasi válasza FireKeeper (#127) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

akkor gyakorlatilag ez is Acer gép, csak leányvállalat gyártja?

(#129) bela5 válasza HatakeKakasi (#128) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Pontosan...

(#130) bela5 válasza FireKeeper (#127) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Itt olvashattok a gyártóról

(#131) bela5 válasza FireKeeper (#127) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Amerikában a konkurenciára való tenkintettel megvette a Gatewayt... Europában és Amerikában az Emachinest használja az olcsóbbik szegmensben... Az Acer mint fő márka, és a Packard Bell egy fajta prémium kategória...Bár ezt sokan megkérdőjelezik...

(#132) bela5

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

(#133) HatakeKakasi

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

Azt hittem valami frankóbb önálló gép, kicsit eltántorít, hogy egy Acer féle gépről van szó.. Az acert eleve nem tartom sokra, az összes ismerősöm acerje tönkrement már
Van akinek a hőmérséklettő felpúposodott...

(#134) bela5 válasza HatakeKakasi (#133) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Azért az sem mind1,hogy milyen Acer... Nekem például az Acer Travelmate 5520-asom 2,5évesen is tökéletesen működik,és semmi pénzért el nem adnám....Most is arról írok...de mint mondtam kicsit prémiumabb kategória...

(#135) HatakeKakasi válasza bela5 (#134) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

Hát volt már Travelmate meg Aspire meg mindenféle modulációja az acernek, személyes tapasztalataim azok, hogy mind tönkrement.. Úgy emlékeztem, hogy a Packard Bell egy nagy márka és sokmindent árusít

(#136) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hawerom vett egy PB w95ös notit, és valamit elállíthatott rajta, és most a bootolás folytán rengeteg errort ír ki. Van valakinek 5lete h hogyan lehetne felnyomni rá egy xpt így? vagy törölni a linuxot? v visszaállítani? kipróbáltuk a bootolást xp cdről, betölti a fájlokat de, kék háttérrel leáll a telepítés h a telepítés leállt a számítógép védelme érdekében stb...

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#137) HatakeKakasi válasza Źşë' (#136) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

szerintem a SATA driverrel lesz a gond, mert szerintem időközben átállítottátok az "acsit" :D
szerintem a sata üzemmód IDE-re volt állítva, aztán átállítottátok, ez teljesen megmagyarázza a kék hátteres leállást!

(#138) Źşë' válasza HatakeKakasi (#137) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

az a legrosszabb tudod, h ő sem tudja mihez nyúlt már és ezek után megkeresni a hibát, arról nem is beszélve h nem nagyon érteka linuxhoz

hawer mondta h mikor bebootolt egy szöveges felület fogadta, és ott állítgatott ugye...
azt nem értem h miért nem lehet szűz, oprendszer nélküli gépet árulni, csak az ember szív vele...

van esetleg valami 5leted h mit lehet ott állítgatni? mert annyit láttam h betűk voltak h e - edit, b - boot, c - parancssor stb... linpus rendszer, egy csomó hibát ír és valami deleted -re utaló sorok vannak... mit lehet ennyire elqrni h ne álljon fel az a rendszer?

köszi a rám fordított időt! :R

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#139) HatakeKakasi válasza Źşë' (#138) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

egy őszinte kérdés
Miért tökölsz egy ilyen oprendszerrel? Miért nem teszitek fel a sajátotokat, és rögtön menni fog... ?
És akkor meg is választhatjátok, hogy mi legyen rajta. Mint bizonyára tudod, bármelyik opreációs rendszerrel képes működni (persze ez erőforrás függő)

(#140) HatakeKakasi válasza Źşë' (#138) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

amúgy ha bejön újra a szöveges felület, és linuxról van szó, írd be ezt, majd enter:
init 5

onnan már könnyebben boldogultok

(#141) Źşë' válasza HatakeKakasi (#140) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

oksa köszi, am próbáltunk feltenni rá egy xpt- de a már leírt hiba miat leállt a telepítése, beolvasta a fájlokat és utána a kék képernyővel leállt a dolog

(#142) HatakeKakasi válasza Źşë' (#141) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

a BIOS-ba bele tudtok lépni?
ott át lehet állítani az accsi üzemmódot IDE-re! (Sata üzemmódként keressétek! Állítsátok át IDE-re aztán próbáljátok újra a telepítést!)

(#143) bela5 válasza HatakeKakasi (#142) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Én is erre gyanakszom, de ahogy olvasom ez sem sikerült neki...

(#144) xboy89

xboy89
(lelkes újonc)

Hi,

Partícionálással valósínű töröltem a revocery állományt a winyóról, igaz a partíciója megvan a partition magic szerint, de ha menteni szeretném azt írja ki, amit a lenti kép mutat. DVD-re szerencsére még előtte kiírtam, de valahogy nem lehet visszatenni a winyóra vagy rajta van most is csak valamit bekell állítani? Mit lehet tenni most?

Másik kérdés volt egy tavaly év végi catalyst a vganak a gépen de én felraktam a leg frissebbet, de azóta mindig beadja az alábbi hobazenetet, szintén nem tudja valaki mi az oka?

(#145) bela5 válasza xboy89 (#144) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Nincs visszaállítási pont?

(#146) xboy89 válasza bela5 (#145) üzenetére

xboy89
(lelkes újonc)

DVD-re amit kimentettem mert először engedte megcsinálni az van. Egyéb windwows alapú visszaállítási pont nincs készítve.

(#147) bela5 válasza xboy89 (#146) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Gondolom akkor nincs windows 7,vagy wista telepítő lemezed...

(#148) xboy89 válasza bela5 (#147) üzenetére

xboy89
(lelkes újonc)

De van win7 home ultimate, azt ezzel a fenti képen látható recovery manager-el kiírtam tehát recovery dvd-m van, amivel vissza tudom hozni a gyári win 7-et, ha erre gondolsz. Egyéb win7 telepítőm van csak az "nem tiszta".

[ Szerkesztve ]

(#149) HatakeKakasi válasza bela5 (#143) üzenetére

HatakeKakasi
(tag)
LOGOUT blog

a válaszából végülis nem derül ki, hogy ezt megpróbálták e, szerintem ezzel kell kezdjük, aztán meglátjuk mi lehet

(#150) bela5 válasza xboy89 (#148) üzenetére

bela5
(Ármester)
LOGOUT blog

Ezt próbáltad?

"a BIOS-ba bele tudtok lépni?
ott át lehet állítani az accsi üzemmódot IDE-re! (Sata üzemmódként keressétek! Állítsátok át IDE-re aztán próbáljátok újra a telepítést!)"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.