Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D®. GeNy@

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy érdekes, ám bosszantó dolgot tapasztaltam, hátha tudtok segíteni megoldani.

    Digi TopNet adott, ami egy gigabites hálókariba csatlakozik ugye UTP útján. (Egy P3-as 933MHZ proci 512SD-Ram-mal ellátott gépbe van ez a gigahálókártya) ...XP van a gépen.
    Ez a gép 24/7-ben osztja szét a netet egy szintén gigás hálókarival 1 PC-nek és egy laptopnak. (A laptop a nagygéptől kapja a netet) A P3-ason folyamatosan megy a torrent, netakadás nem fordult elő eddig a többi gépen, mindig gond nélkül volt/van net rajtuk.

    A fő gondom az, h. ha a p3-son beteszek egy torrent filet, akkor a feltöltés (szintén a p3-son) lelassul és olykor meg is áll addig, amíg a betett torrent le nem jön 100%-osan. A feltöltés is igen ugrál, hol 10KB, hol eddigi max alapján 600KB között, de max sávszéllel még sosem töltött fel a p3-as. (ugye a net 50Mbit/25Mbit)

    HA a másik gépen (ami a p3-stól kapja a netet) berakok egy torrent filet, akkor max sávszéllel tölt le ugrálás nélkül folytonos 5-6MB-al és tölt fel is 2,2-2,6MB-al, független attól, h. mennyivel tölt fel a p3-as. EZT mivel lehetne kiküszöbölni, h. a p3-as is tudjon max sávszéllel le és feltölteni, hiszen közvetlen kapja a netet! :F

    Egy Edimax 9230-as gigahálókari (ebbe jön a digi utp-je) és egy D-Link DGE 528T (osztja a nagygép felé a netet) gigahálókari van a p3-sban.

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

    Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

Új hozzászólás Aktív témák