Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lasliegrand

    tag

    Sziasztok!

    Egy panziólakásban lakom, a földszinten még van 1 lakónk, akihez még elér tőlem a wifi, de nemsokára belakják a másik lenti lakást is, ami a routerem helyétől picit messzebb lesz így összesen 3 kis lakással lennénk egy netre, létszámra viszont összesen csak 4en leszünk így is, de ugye külön lakás külön falakkal is jár és nagyobb hatótáv is kell már, amihez az egy szem Asus Rt-n12 routerem már nagy valószínűséggel kevés lesz. Külön érdekesség, hogy 1-2 éven belül elkészül a felső szint is, amit szintén belaknak majd, de addig elég ha lent normális lenne a net.

    Milyen megoldást ajánlotok? Vagyek nagyobb routert vagy vegyek még egy ugyanilyen ASUSt és kössem láncba (vagy sorba vagy hogy mondják.. nagy szaki vagyok, igen :DDD )? Esetleg cseréljek is és láncba is kössek? Kinek mennyire vált be a láncba kötéses megoldás és mennyire hatna a net stabilitására?

    (Az Asus márka egyébként bejött, tetszik a könnyen átlátható settings felülete, továbbá jó dolog, hogy a modem és a router nálam van, így ha elmegy a net, nem kell egyből átkopognom vagy folyosóra járnom, hanem csak lekapcsolom a hosszabbítót majd fel és kész is, szóval nem szívesen mozdítanám el a mostani helyéről a(z egyik) routert.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák