Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mobiltv

    csendes tag

    Sziasztok!
    Internettel kapcsolatban lenne egy igen furcsa problémám, ami már teljesen kikíszített és sehol sem találtam hasonló problémát sem. Lassan egy hónapja tart, és lehetetlenné teszi az időm nagy részében bármilyen online játék játszását.

    A probléma a következő:
    A nap kb. felében nincs internet elérése a gépemnek, nem nyit meg weboldalakat, nem csatlakoznak az online játékok, nem tudok skypeolni stb. Azonban a tálcán a windows icon nem jelez problémát, és a skypeon a chat is működik, csak a hívás nem. Próbáltam pingelni weboldalakat, nincs válasz. Aztán véletlenszerűen kb. 20 perc után minden helyreáll és működik, majd megint random idő múlva ledob a játékokból, (pl. League of Legends, Heartstone...) és a weblapok is elérhetetlenek. Ha azonban HS közben mondjuk kidob, és laptopról bejelentkezek, a battle.net-be akkor a gépen (miközben "nincs" net) kidob a battle.net fiókból is.
    Az összes többi gép rendesen működik, cseréltem kábelt, dugtam közvetlenül a modembe, de semmi sem segített. Nagyon kiakaszt a dolog, ha van ötletetek légyszí segítsetek! Bízom benne, hogy csak valami hülye beállítás miatt van...

Új hozzászólás Aktív témák