Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz mexel #21869 üzenetére

    A bővítmény forrását a profilod alatt az Extensions\jbeklacpgjfpeakekgoingidodbpdagl\1.5_0 mappában találod meg. Nincsen túlbonyolítva, tényleg annyit tud, amennyit a készítője említ, semmi felesleges sallang, semmi hálózati szinkronizálás.

    A jelszavakat bármiféle titkosítás nélkül a bővítményhez tartozó localStorage-ben tárolja (ez fizikailag a profilod alatt a Local Storage\chrome-extension_jbeklacpgjfpeakekgoingidodbpdagl_0.localstorage SQLite fájlban van), akár van mesterjelszó, akár nincsen. Amúgy a mesterjelszó is titkosítás nélkül van tárolva. Ezt a fájlt nyugodtan átmásolhatod másik Opera telepítésbe.

    Szóval a te korábban leírt feltételeidnek tökéletesen megfelel ez a bővítmény. Hiányosságai természetesen bőven vannak a biztonság terén, nem kezeli a dinamikusan létrehozott elemeket, maximum 3 elemet képes űrlaponként elmenteni, de legalább van valami. Vannak az implementációban olyan részek, amelyeknek tetszik a megoldás, ha egyszer eljutok oda, hogy nekiállok a saját Wand helyettesítőm elkészítésének, akkor az első lépés ennek az extensionnek az átnézése lesz.

    Keepasshoz elvileg a ChromeIPass extension jó, ezt még nem teszteltem.

    Orlin: Írtam,hogy Nekem
    Tudom, azért írtam egyáltalán és olyan stílusban, hogy kihangsúlyozzam, mennyire közel voltak ahhoz, hogy ne két öngólt rúgjanak, hanem tényleg hasznos újításként lehetett volna értékelni ezeket a feature-öket.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák