Hirdetés

2012. február 8., szerda

(#15601) mohoyoyo

mohoyoyo
(fanatikus tag)

Ma nézegettem skineket, találtam egy jó kis slim skint. Nem is az az érdekes, hogy jobban néz ki az Opera (vékony adressbar, meg színes is...), hanem észrevettem, hogy érezhetően gyorsabban bejönnek az oldalak. Nincs akadás, fagyás.

Előtte speed-dial clear 1.3-at használtam. Ezek szerint tényleg számít, hogy milyen skin-el operál az ember.

[ Szerkesztve ]

"Kedves Béla,az ötös lottó 3. nyerőszáma.....-Béla: 6-os......F***T!!! 9-es" SCII ID: JunoO 158

(#15602) brd válasza Dluinet (#15600) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

A 9-es lehet hogy már nem (a 8-ast viszont bármikor lefagyasztom neked, ha odaengedsz a géphez - nem spyware, vagy ilyesmi oldallal persze), azzal viszont egyes oldalak nem töltődnek be rendesen (most éppen a Dell management page-nek egy bizonyos része, ami éppen felhúzott, de ez konstans, másik gépeken is ugyanígy problémás, másik böngészővel minden OK, de egyes router-ek felülete sem működik alatta, sőt, egy IP telefonos rendszer oldala sem működik alatta - ezeket csak így fejből írtam, Operára nem tudnék ennyit fejből sem mondani, amit sehogyan sem lehet működésre bírni, pedig Operát többet használok ;) ).

One trend a day keeps the doctor away

(#15603) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogyan tudom backupolni az operát?

Néztem az első hsz.-t de nincs olyan hogy profiles mappa továbbá az Opera Backup progi sem jó. Katt

Mit kell kimásolnom, hogy minden beállításom, jelszó stb. megmaradjon?

Eladó iPad tok, fólia és "kabát" olcsón és még sok más itt ----------->>> http://t7.hu/li5-vasingeraprok

(#15604) AtHoS válasza Vasinger! (#15603) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Az opera:about "címen" (álá: Súgó -> Opera névjegye) láthatod hol van az opera profil könyvtára. (Az Opera mappája sort nézd, de láthatod azt is hol található a beállításokat tartalmazó fájl, stb..)

Kis olvasmány a témában Opera beállításainak lementése, Backing up Opera, Opera Backup - mentsd le az adataidat!

Mod:
UAC eléggé meg tudja tréfálni az embert, mivel admin és non admin módban két külön helyen tárol beállításokat az alapértelmezetten prgfiles-ba telepített Opera. Itt figyelni kell, hogy a backup progit ugyanolyan módban futtasd, mint ahogy az Opera-t használod.

Mondjuk én USB módban használom OS partíciótól független helyen az Opera-t, így csak simán összecsomagolom az Opera könyvtárát.

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#15605) Vasinger! válasza AtHoS (#15604) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, így már minden oké! Egy frissítésre rászorulna az első hsz. :B

Eladó iPad tok, fólia és "kabát" olcsón és még sok más itt ----------->>> http://t7.hu/li5-vasingeraprok

(#15607) ZetorGumi válasza Dluinet (#15600) üzenetére

ZetorGumi
(senior tag)

Mert senki nem használja. :DDD

Eladó cuccaim: http://tinyurl.com/3kgk3w5 | Ha csak paradicsomot vágott az anyósa fejéhez, miért vitték kórházba a mentők? - Konzervparadicsom volt.

(#15608) tildy

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak nekem nem jon be Operaban az index? Mar tegnap ota. 24.25 elemnel megall.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#15609) karldergroße válasza Kunsztler (#15596) üzenetére

karldergroße
(tag)

A Facebook - úgy, ahogy van - önmagában gáz...

3210-3410-V525-3120-6234-5310-5800-5310-C7

(#15610) AtHoS válasza tildy (#15608) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Ha index.hu-ra gondoltál, akkor nálam nincs gond vele. Opera 11.62b1273

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#15611) Dictator^ válasza tildy (#15608) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

11.61-en is megy.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#15612) tildy válasza Dictator^ (#15611) üzenetére

tildy
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom mi volt, toroltem cachet, most epp jo.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#15613) Predator2

Predator2
(fanatikus tag)

üdv

volna egy olyan problémám h az opera a youtube-ot nem tudja teljes nézetbe rakni
[link] mit lehet vele csinálni h megjavuljon?

THX a választ előre is

>>Ha érdekel valami vagy nem tudok valamit akkor Kérdezek <<

(#15614) vOrOn válasza Predator2 (#15613) üzenetére

vOrOn
(lelkes újonc)

"HTML5 Video" módból kilépni. [link]

666-73.kecskemet.digikabel.hu on da 6.2.8102 N/A Build 8102

(#15615) Predator2 válasza vOrOn (#15614) üzenetére

Predator2
(fanatikus tag)

köszönöm

(#15616) w.miki válasza tildy (#15608) üzenetére

w.miki
(fanatikus tag)

ezt néha nekem is csinálja, weboldalakkal, de nem tudom milyen algoritmus alapján

más kérdés:
A Megnyitás új fül-ön, kattintással, hogy NE ugorjon át EGYből az Új fülre, hanem maradjak a jelenlegi lapon, azt hogyan lehet beállítani?

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/

(#15617) vOrOn válasza tildy (#15608) üzenetére

vOrOn
(lelkes újonc)

Indavideo szokott hosszadalmasan töltődni, de alapvetően szűröm a következő izéket, így nem vészes:

*adocean*
*/ad/*
*gemius*
*banner*

(#15618) w.miki válasza vOrOn (#15617) üzenetére

w.miki
(fanatikus tag)

ezt pontosan mivel is szűröd?

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/

(#15619) vOrOn válasza w.miki (#15618) üzenetére

vOrOn
(lelkes újonc)

Operában is évek ota be lehet állítani a reklámok blokkolását szűrők alapján. A blokkolás beállításához a következőket kell elvégezni (nálam angol verzió van): menü - Tools /
Advanced / Blocked content... és itt kézzel hozzáadom a szabályokat.

Vagy bármelyik oldalon egérrel jobb klikk, felugró menüből kiválasztom "Block content..." és manuálisan képre rápöckölve (közben Shiftet lenyomva tartom) tiltom egyenként az "objektumokat".

(#15620) AtHoS válasza vOrOn (#15619) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Talán így pontosabb:

Control + F12 -> Haladó -> Tartalom -> Letiltott tartalmak

Itt mehet a hozzáadás és lehet beírni

(#15621) Kuruc2 válasza mohoyoyo (#15534) üzenetére

Kuruc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nálam is régóta flash crash-ek vannak több fülnél, ha vannak köztük youtube-ok is, vagy hasonlók, stb. :S

Az még nem zavarna hogy 600 mega fölött zabálja a ramot szinte mindig, akár két fülnél is, hisz ram van bőven, de ezek a befagyások meg újraindítások mindennaposak.

(mondjuk még így se szívesen cserélném más böngészőre, de jó lenne ha javítanának már valamit, korábbi verzióknál is már megvolt ez a gond.)

Intel Core2 Duo E8600@3.33GHz; Asus P5GC-MX/1333; 2x2 GB Kingmax; Seagate Barracuda 7200 11 1,5 TB (50°C :S); Samsung 160 GB; Genius 5.1 - 5050 V2; stb...

(#15622) Dluinet válasza Kuruc2 (#15621) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a többi böngésző is omlik youtbe-nál vagy flashnél. (az IE-t kivéve)

Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!

(#15623) .:LoMAX:. válasza Kuruc2 (#15621) üzenetére

.:LoMAX:.
(tag)

Nem csak Opera alatt :)
Chrome alatt is elhasal, de ahogy észrevettem nekem akkor szokott legtöbbször, amikor min 4 fülön megy a flash.

5.5GB online tárhelyet ingyen: http://goo.gl/Ztdaf || Motorola Defy

(#15624) Kuruc2

Kuruc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Akkor kicsit megnyugodtam. :)

Ja, nekem is főleg több fülnél. Néhe kevésnél is, de gondolom sokat segít a dolgon hogy full üveg a böngésző-skin, meg dark-style youtube srcipt, meg miegymás is keveri a tejedarát.
A szépségért meg kell szenvedni. :)

[ Szerkesztve ]

Intel Core2 Duo E8600@3.33GHz; Asus P5GC-MX/1333; 2x2 GB Kingmax; Seagate Barracuda 7200 11 1,5 TB (50°C :S); Samsung 160 GB; Genius 5.1 - 5050 V2; stb...

(#15625) Dluinet válasza Kuruc2 (#15624) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alap skinnel is fagy rendesen, habár 11.61 megjelenése óta már tizedannyit.

(#15626) Kuruc2 válasza Dluinet (#15625) üzenetére

Kuruc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Aham. Mondjuk azon csodálkoznék is ha a gép nem bírná erővel.
Akkor maradnak progrestartok. Bár így is messze ez a böngésző a legalkalmasabb a hardcore szörfölésre, legalábbis nálam. :)

(már csak azt tudnám ha teljes ablakra rakom az online videókat, akkor miért mászik be a büngésző a win7 tálcája mögé? így nem tudom kezelni a videót, és állandóan tálcaelrejtést kell állítanom. )

(#15627) Dluinet válasza Kuruc2 (#15626) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

html5-re van állítva talán? Nem tudom, mert nekem XP-m van.

(#15628) Kuruc2 válasza Dluinet (#15627) üzenetére

Kuruc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

--Passz...

(#15629) AtHoS válasza mohoyoyo (#15601) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Melyik slim skint sikerült megtalálnod?

(#15630) olivera88

olivera88
(tag)

A jegyzeteket, könyvjelzöket, beallitasokat, skineket szeretnem átmenteni egy masik gépen levö Operába.Ezt szinkronizációval meglehet csinalni?

(#15631) brd válasza Kuruc2 (#15624) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Skinnel, és scripttel még soha (ahogy emlékszem) nem sikerült megborítanom az Operát, pedig elég régóta használom, úgyhogy nem valószínű, hogy attól borul.

One trend a day keeps the doctor away

(#15632) Predator2 válasza Kuruc2 (#15626) üzenetére

Predator2
(fanatikus tag)

ha visszàbb olvasol akkor megtalàlod ahol èn is ugyan ezt kèrdeztem (ki kell kapcsolni youtube alòl a html5 alkalmazásàt)

(#15633) AtHoS válasza olivera88 (#15630) üzenetére

AtHoS
(PH! addikt)

Skineket biztos nem szinkronizál, könyvjelzőket igen, jegyzeteket pedig nem tudom.

De ám egy próba és meglátod mit visz át szinkronizációval.
Én kézzel átdobálnám a megfelelő fájlokat oszt sanyi.

Kis segítség a kézzel matatáshoz: [link]

(#15634) Basilisk

Basilisk
(lelkes újonc)

Hogyan tudnám beállítani hogy minden indításkor nyisson meg bizonyos oldalakat? (8 tabot)

(#15635) Ndruu válasza Basilisk (#15634) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megnyitod azt a 8 oldalt külön füleken és a Beállítások (Ctrl+F12) - Általános fülön az Indulást Előző folyamat folytatására állítod, vagy elmented a böngészési folyamatot a 8 nyitott füllel és Elmentett folyamat folytatására állítod. Utóbbi talán jobb megoldás, bár én az előbbit használom.

Szeretem ott folytatni, ahol abbahagytam, így a fontos füleket mindig lezárom, hogy még véletlenül se tudjam bezárni.

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#15636) Namelesske

Namelesske
(senior tag)

Szoktam az Operáról blogolni, van is két cikkem ami segíthet, ha nem probléma megosztom veletek:

[Hogyan] Váltsunk Operára?

Opera webböngésző család

A helyesírásom csapnivaló, de remélem nem vesz le túl sokat a cikkek értékéből.

Jó olvasgatást mindenkinek.

|| I'm not lazy, I’m energy efficient. || http://www.dirtywindows.hu/ ||

(#15637) Basilisk válasza Ndruu (#15635) üzenetére

Basilisk
(lelkes újonc)

Köszi!

És hogyan tudom elmenteni azokat a tabokat? :)

[ Szerkesztve ]

(#15638) Basilisk

Basilisk
(lelkes újonc)

Kövi kérdésem:

Miért így jeleníti meg az Index-et?

*FRISS* Kiürítettem a gyorsítótárat de ugyan úgy jeleníti meg

[ Szerkesztve ]

(#15639) Namelesske válasza Basilisk (#15638) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Valami hiba történt a betöltés során. Ilyenkor ki kell üríteni a gyorsítótárat, vagy teljesen törölni az előzményeket. A technettel is előfordul néha.

(#15640) Dluinet válasza Namelesske (#15639) üzenetére

Dluinet
(PH! addikt)
LOGOUT blog

letiltott tartalom vagy letiltott hirdetés miatt van

(#15641) Basilisk válasza Dluinet (#15640) üzenetére

Basilisk
(lelkes újonc)

Szerintem valami felugró hírdetés lehetett a dologban, mivel most így hirtelen megjavult

(#15642) Namelesske válasza Dluinet (#15640) üzenetére

Namelesske
(senior tag)

Hát valami nagyon durvát kell letiltani ehhez, vagy elfelejti az ember nyomni a shiftet és letíltja az egész kócerájt.

[ Szerkesztve ]

(#15644) Kuruc2

Kuruc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Esetleg valaki profi meg tudná mondani, hogy tudnám kiszedni a gyorshívó ablakban a fent középre kirakott gulgi-keresőt?
Skin fájlját már nyálaztam, de abban nem tudtam kiszedni, gondolom ez alapból bent van opera testében, ki lehet szedni?

(#15645) Ndruu válasza Kuruc2 (#15644) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha a Google van bent a gyorshívóban, akkor Beállítások - Keresők fül - Google - Szerkesztés - Részletek - Gyorshívó keresőmotorja mellől kiveszed a pipát és el fog tűnni.

sálálé

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.