Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    (#21590) LonGleY: Éppen ma készítettem egy képet a gugli hülyeségéről, de válasznak is pont megteszi: [link] :DDD
    (#21593) Sk8erPeter: Azt hiszem, eléggé világosan leírtam. Eddig mindig Firefoxot használtam (és nem vagyok huszonéves) és megszoktam, hogy nem kell menteni az about:configban. Az Operánál az a menü hasonló volt hozzá, ezért is nem gondoltam rá, hogy valahol több méter mélyen az oldal alján kell keresni egy mentés gombot.
    (#21594) erdoke: Így van, ha valamit megszoksz hosszú évek alatt, és akkor eléd tolnak valami teljesen idegent, ami ráadásul tök felesleges is számodra, nem csoda, ha nem tetszik. Láttad azt a képet? Ne mondd, hogy normálisan néz ki az a két keresősáv? (a harmadik meg a címsor ugyebár..) Ezt miért gondolták hogy jó, hogy minden megnyitott új tabon megjelenik egy plusz keresősáv? Azért ez tényleg érdekes dolog. És a speed dial (gyors tárcsázó???) sem kell mindenkinek, ahhoz képest jól elrejtették a kikapcsolhatóságát és ráadásul egy 3-mas érték beírásával lehet kikapcsolni, egyszerűen egy nincs pipa, 0, off, disable, vagy false helyett. Szerintem ez sem egy értelmes dolog, már ha átlag halandónak is szánják a böngészőjüket, aki csak böngészni és letölteni akar. De nem flame, mindenki használjon azt, ami neki tetszik.

    Különben azóta felraktam a Firefox 26.0 portablet, és érdekes, tökéletesen működik. Gyors, nincs speed dial, csak egyetlen keresősáv van és az is a helyén, a könyvjelzőket tökéletesen importálta a régi Foxtól, és még szebb is. kép

    [ Szerkesztve ]

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák