Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Orlin #21164 üzenetére

    Valamint érdekelne nincs-e valakinek infója,hogy a gyorshívókat fogják-e fejleszteni a jövőben?
    Korábban emlegettek egy, a gyorshívót érintő nagy fejlesztést, és O19-ben kaptunk két beállítást: keresősáv eltüntetése és az oszlopok maximális számának megadása. A mostani kommunikációjukba simán belefér, hogy ez volt a nagy fejlesztés.

    Régiben jó volt,hogy lehetett állítani hány percenként töltse újra az oldalt...Valamint pl Facebook-nál jó lenne ezt az ikon képet is eltüntetni...
    Az elsőre nincsen jelenleg lehetőség, a másodikra patcheléssel igen (gyári képek kikapcsolására és egyedi képek megadására is), de ez a legfrissebb O19-ben éppen nem megy (még nem volt időm debuggerben megkeresni a legutolsó buildhez azt a kódrészletet, ahol az opera.pak módosítása elleni védelem van). Amúgy ha az Opera világosan fogalmazna a terveiről, akkor az elsőre is lehetne megoldást készíteni, de így nem ölök bele feleslegesen időt.

    Alternatív megoldást jelenthetne egy third party gyorshívó, mint az FVD Speed Dial, ha az Opera támogatná a chrome_url_overrides beállítást bővítményeknél, de erről kategorikusan kijelentették, hogy nem teszik (O17 környékén volt ez a vélemény, azóta nem láttam megemlítve).

    hunfatal: Nem az ablakfejlécre gondoltok?
    Természetesen arra, csak elírtam.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák