Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Sk8erPeter #20934 üzenetére

    egyre több olyan lépésük van, ami kiábrándít sok-sok felhasználót, és most ebbe a My Opera blogok bezárása is beletartozik
    A hozzászólások alapján sok felhasználónál ez volt az utolsó csepp a pohárban, nem egy általam korábbról ismert nick mondta azt, hogy részéről ennyi volt az Opera. És ezt komolyan is gondolták, mert többen törölték is a My Opera accountjukat.

    LonGleY: ne úgy tekints rá, mint egy általános, mindenkinek szóló szolgáltatásra (mert nem arra törekedtek), hanem egy olyanra, amely az Opera felhasználóknak adott valami pluszt. Ezt a fanbase ki is használta, a power userek a My Operán tevékenykedtek, bármire szükséged volt az Operával kapcsolatban, oda kellett menni, minden információ és tudás centralizáltan ott volt. Most ezt verik szét, ezért vannak egyesek jogosan kiakadva, és ezért lesz szívás az O12 mellett kitartóknak is ez a lépés, ugyanis a felhasznált tudásbázis egy része elveszik, másik része szétszóródik a neten. Egyes cégeknek az, hogy az eltökélt és hozzáértő felhasználót, valamint az általuk gyártott tudást a közelében tudja, vagyonokat megérne, az Opera egy ideje már nem ez a cég. Még az első O15 build kiadásakor sem emlegették ennyien a hozzászólásokban Jon von Tetzchner nevét, mint most, hogy a vállalat mostani lépései teljesen szembemennek az alapító és egykori CEO filozófiájával.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák