Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Sk8erPeter #20458 üzenetére

    Tényleg, ha már böngészőablak kódja, meg ilyenek: az vajon miért van, hogy majdnem mindenféle ablaknak a fölső címsorát alapértelmezetten meg lehet fogni asszem a Windows Vista óta, ... Operánál (Dev. 17.0.1246.0) mindezt most már nem lehet?
    Ennek a támogatására a saját non-client implementáció miatt külön kódot kellett volna írniuk, folytassam? :DDD Rengetegen kérték tőlük, hogy teljes képernyős ablak esetén a fülsávban az O12-höz hasonlóan a duplaklikk új fület nyisson és ne állítsa vissza normál méretűre, de a válasz határozott nem volt (link nincsen, elfelejtettem elmenteni).

    hunfatal: A címsorba helyezett fülek miatt nem megy. A régi operánál pont emiatt tartották meg azt az 1 pixelt a fülek felett.
    O17-ben a flagsben kikapcsolható az 1 pixeles rész, ha nem szereted.

    Penge_4: A Presto kódja meg már csak azért is jobb, mint a WebKit/Blink motoré ... A Presto teljesen össze van/volt drótozva a régi Operával.
    Fejlesztőként azt kell mondanom, hogy látatlanul is 10-ből 9-szer egy moduláris kód sokkal jobb, mint egy monolitikus monstrum.

    Black Plague: az Opera bővítményeknél most is van code review, szóval szemét/biztonságilag problémás kód nem kerül fel. De azt jelenleg semmi sem akadályozza meg, hogy egy külső alkalmazás kicsinosítson egy biztonságos forrásból telepített bővítményt. Feltettem a kérdést, kíváncsi leszek a hivatalos válaszra.

    "This has been requested many times: we are working on limiting the HDD usage"
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák