Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz brd #19619 üzenetére

    Én a képletből az O12-t kivonva ilyen jellegű problémával nem találkozom. Más jellegű felhasználás, más jellegű programok futtatása (3-4 különböző, önmagában 300-800 MB-ot foglaló program futtatása több példányban, általában 7-8 darab jön össze ilyen nagy memóriaigényűből), lehet, hogy pusztán szerencsém van.

    A szerkesztett résszel tökéletesen egyetértek, pont emiatt jobb a több folyamatos működés, mert ott egész weboldalak egyszerre kerülnek ki lemezre, és nem képenként kell összevadászni őket a memóriából-merevlemezről.

    LonGleY: Mondhatjuk, hogy az Opera miatt vettem SSD-t.
    Kijelentem, hogy főleg az Opera miatt nem vettem a laptopba SSD-t. Folyamatosan fut a háttérben a HD Sentinel, így az utóbbi 4 év statisztikái alapján nem tippelem, hanem pontosan tudom, hogy az évi 19 TB írás összejön (nem, nem írtam el, tényleg ennyi egy 250 GB-os HDD-re, amin 40-50 GB üres hely van). A legtöbb pagefile miatti észrevehető probléma az O12 jóvoltából van nálam, így ha az a Windows folyamatos lapozásra kényszerítésével csak ennek 20%-áért felelős, már az is sok.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák