Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    Aki még reménykedik, egy kis illúzióromboló a fejlesztői blogról:

    --------------------------
    Originally posted by thefreeman55:

    i want all features of opera 12 back

    I can say for sure that that is not going to happen. Have you seen some of the new stuff? The downloads experience should be much better now, for instance. We’ve focused on the core experience of web browsing.
    ---------------------------

    A Chrome is a "core experience"-re gyúr már hosszú évek és ~30 verzió óta. Szóval akkor kicsi norvég kamikaze cég versenyre akar kelni a nagy Google óriással azzal, hogy majd kullog utánuk kicsivel lemaradva, de lényegében egy piros O betűs logós Chrome lesz az egész. Bocsánat, Chromium, mert az Opera továbbra sem fogja licenszelni sem a H.264-et, sem az MP3-at, de még beépített PDF olvasó sem lesz benne.

    Lars Boilesen egy idióta. Hogy bízhatta rá Tetzchner élete munkáját erre a kreténre? Mert még ha csak simán profitorientált lenne... De ez már túlmutat azon, mert csődbe fogja vinni az egész céget. A megállapodásaik és a hirdetési platformjaik mennek a levesbe, ha az emberek át fognak állni Chrome-ra/Safaira mobilon is, mert az is csak egy klón lett. Mert hogy a desktop-ot kukázzák az még üzletileg talán jó döntésnek is bizonyulhatna. De az, hogy a mobilváltozatot is ugyanígy elcseszték az az egész céget csődbe fogja vinni.

Új hozzászólás Aktív témák