Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon sok Blackwellt tud gyártani az NVIDIA
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aygor
tag
De: Csináld!!!
Én hasonlóan jártam, csak HTC Desire kijelzőjét törtem be
Kijelző ment, de érintést nem érzékelt.
Mivel szintén régen volt backup, próba szerencse, a tartalék készülékemet és a napit házasítottam. Kijelző szintjéig (belülről) lebontottam és párosítottam a szükséges dolgokat.
Nem mondom, h hibátlan (85-90%), de telefonál, netez csinálja a dolgát. Mondjuk lassabb lett szerintem és némelyik navigáció nyűgös lett illetve ha WAZE ment akkor netre nem akar felmenni csak ha újraindult... Eddig ezek jöttek elő mint hibajelenség ami korábban nem volt.
Mondjuk a kamera modult is kiszedtem a foglalatból és a jobbik nem betörtre cseréltem (mert az is megrepedt már régebben, de nem volt a képeken nyoma) és az meg érdekes mód jobban szuperál mint előtte hehe.
De működik! Várom, h meglegyen az új telefon és költözök, addig jó ez így
Mondjuk nekem lehet már időben jóval eltérőbb volt a széria... én nem cicóztam...
Amúgy youtubos videók jobbak, mint némelyik pdf-es leírás, ill. józan ész fontos!!! Ha látod, h van ott csavar és szerinted azt ki kéne csavarni a következő bontási fázisban, akkor azt csavard is ki!!! És nem törsz műanyagot...
Mondjuk 2 telóból összekukázol egyet.
Szóval hajrá és sok szerencsét hozzá.
Aygor
Ja és fontos: Legyen mini csavarhúzószetted hozzá!!! A narancssárga barkácsáruházban van most ~500 forintért 5-6 darabos kasszához közel. Nem tökéletesen jó hozzá, de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- ASUS GAMER LAPTOP : I5-11400H /// 16GB DDR4 /// RTX 2050 /// 512GB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest