Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aygor

tag

válasz Andralin #2 üzenetére

De: Csináld!!!

Én hasonlóan jártam, csak HTC Desire kijelzőjét törtem be :W Kijelző ment, de érintést nem érzékelt.

Mivel szintén régen volt backup, próba szerencse, a tartalék készülékemet és a napit házasítottam. Kijelző szintjéig (belülről) lebontottam és párosítottam a szükséges dolgokat.

Nem mondom, h hibátlan (85-90%), de telefonál, netez csinálja a dolgát. Mondjuk lassabb lett szerintem és némelyik navigáció nyűgös lett illetve ha WAZE ment akkor netre nem akar felmenni csak ha újraindult... Eddig ezek jöttek elő mint hibajelenség ami korábban nem volt.

Mondjuk a kamera modult is kiszedtem a foglalatból és a jobbik nem betörtre cseréltem (mert az is megrepedt már régebben, de nem volt a képeken nyoma) és az meg érdekes mód jobban szuperál mint előtte hehe.

De működik! Várom, h meglegyen az új telefon és költözök, addig jó ez így :) Mondjuk nekem lehet már időben jóval eltérőbb volt a széria... én nem cicóztam...

Amúgy youtubos videók jobbak, mint némelyik pdf-es leírás, ill. józan ész fontos!!! Ha látod, h van ott csavar és szerinted azt ki kéne csavarni a következő bontási fázisban, akkor azt csavard is ki!!! És nem törsz műanyagot... :DDD Mondjuk 2 telóból összekukázol egyet.

Szóval hajrá és sok szerencsét hozzá.

Aygor

Ja és fontos: Legyen mini csavarhúzószetted hozzá!!! A narancssárga barkácsáruházban van most ~500 forintért 5-6 darabos kasszához közel. Nem tökéletesen jó hozzá, de használható.

Új hozzászólás Aktív témák