Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz balint107 #33213 üzenetére

    Az FC4-et anno én is Godrays OFF-al játszottam.
    Sokszor olvasom itt-ott, hogy ez meg az valakinél maxon/kimaxolva megy. Ezt is helyén kell kezelni, mert nem mindegy pl. milyen felbontáson, milyen látványjavítókat használva igaz ez az állítás.
    Motion Blurt én is ki szoktam kapcsolni, nem hiányzik. Ellenben a Depth of Field effektekkel nekem nincs bajom, persze ez akkor igaz, ha normálisan meg van csinálva.
    A készítők, fejlesztők tesznek azért, hogy ne legyen gondtalan életed. Ezért is írtam azt, az előző hsz-emben, hogy sűrűn a zsebedbe kell nyúlnod, ha ilyen - magasnak mondható - igényeid vannak.

    "És nem azért mert a hardver gyenge lenne, szerintem ez erősen szándékolt, hogy éppen csak fél 1 évig legyen a csúcs kártya is csúcs kártya, utána már jöjjenek a kompromisszumok, és vehesd az újabbat, vagy barátkozz meg velük."
    Én az utóbbi csoportba sorolom magam, tehát, aki inkább megbarátkozik a kompromisszumokkal, persze normális kereteken belül, azaz, ha "egészséges" kompromisszumról van szó.

    Direkt nem úgy írtam, hogy mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, ha ekkorák az igényeid. Mert, jól írod, meg lehet oldani úgy is, ahogy te csinálod a kártyaváltást. Javarészt én 2-2,5 év után szoktam VGA-t cserélni. A jelenlegi valamivel több, mint 2 éve nálam van, így jövőre esedékes is lesz a csere, de ez sok mindentől függ még.
    Vegyük pl. az én esetemet: úgy látom, hogy a 780-at egy 980Ti-re lenne érdemes lecserélnem. Ez az, ami számomra jelentős sebességnövekedést tudna hozni. (Nem kapkodok, mert jelenleg a 780 is elegendő nekem, illetve szeretném megvárni a köv. évben megjelenő Pascalt). Általában - sőt, szinte mindig - a hardver cuccaimat közeli ismerősöknek, bátyámnak szoktam továbbadni (már, ha érdekli őket), természetesen pár ezressel olcsóbban, baráti áron. Feltehetném őket HA-ra is drágábban, de jobban érzem magam, ha megfelelő helyre kerülnek, illetve ha már érdekli őket, nem fogom az orruk elől eladni valaki másnak, stb. Tehát nem kukába szoktam őket dobni. :)
    Ha a fentebb említett dolgokat figyelembe vesszük, valamint az árakat, és emellett újonnan, webshopban akarom megvenni a 980Ti-t, akkor számomra már mélyen zsebbe nyúlós a téma. Persze ez is kinek mi. :K

    Egy szó, mint száz, nem vitázni akarok/akartam, meg teleoffolni a topikot, csak nekem ez a véleményem az egészről. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák