Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balint107

    aktív tag

    válasz Rasiel #33209 üzenetére

    A kompromisszum, az kompromisszum. Jó, hogy említed azt az effektet épp azt kellett kikapcsolnom most a FC4-ben 2X MSAA mellett, hogy jobbára meglegyen a FiX 60 fps. Ha valamit ki kell kapcsolni, a sebesség érdekében az már kompromisszum, ha minimális is. És már is nem igaz az az állítás, hogy kimaxolva viszi a játékot fix 60-al. Egyébként vannak olyan effektek, amit szánt szándékkal kapcsolok ki, mert egyszerűen nem szeretem. Ilyen a mozgás elmosódás, vagy a DOF effekt. Igazából akár viszi fix 60-al egy adott játékot a kártya maxon, akár nem, azt érzi az ember, ha viszi is, lehet a következő játékot nem fogja. Mint egy állandó frusztráció.

    És nem azért mert a hardver gyenge lenne, szerintem ez erősen szándékolt, hogy éppen csak fél 1 évig legyen a csúcs kártya is csúcs kártya, utána már jöjjenek a kompromisszumok, és vehesd az újabbat, vagy barátkozz meg velük. Hülye aki elhiszi, hogy a PC eszközök a "technika" gyors fejlődése miatt avulnak el. Ami az utóbbi 8 évbe egyre kisebb ütemű volt, tekintve a grafikát.

    Az a gyakran mélyen a zsebedbe kell nyúlni dolgot sosem fogom megérteni. Olyan embertől meg végképp nem, aki Prohardver/Hardveraprón van fent ki tudja mennyi ideje már. Lehet, hogy te úgy szoktál kártyát venni, hogy a régit dobod a kukába és veszed az újat, de én általában eladom a korábbit és veszek egy jobbat, használtan, vagy ritkább esetben újonan, amint van rá egy kis kiegészítő pénzem. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák