Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Sziasztok,
bizonyára már sokan kérdezték, és ronda dög vagyok, de csak nagyjából futottam át az utolsó oldalnyi hozzászólást, és felületesen nem láttam a kérdésemre a választ, ha mégis duplikálnék vele, előre is bocs.
Szóval van nékem egy >>ilyen<< HP Pavilion DV1000-em. 2 éves gépes, eddig semmi gond nem volt vele, nagy megelégedésemre. Viszont, mivel az asztali gépemen is nagyon bejött, gondoltam ehhez is vásárolok egy Win7 példányt.
Első kérdés: a memórián kívül (512mb), a fent leírt specifikációk alapján ugye nem vékony a gép?
Ha a válasz nem, akkor adódna, hogy fel kellene bővítenem a memóriát 2gb-ra. A specifikáció szerint a memóriamodulok jelenleg: 2x256mb SO-DIMM DDR266/PC2100.
Egyrészt egyelőre egyszerűen nem találok ilyen memóriákat 2x1 gb-os méretbe ( UPDATE: közben mégis egy helyen, de horror áron), vagy akár egyetlen 2 gb-os modul méretben, másrészt nem tudom, ha ezek helyett SO-DIMM DDR333/PC2700 vagy neadjisten SO-DIMM DDR400/PC3200 1 gb-os modulok jók lennének? Megmondom miért: egyrészt anyagi vonzata is van, nevezetesen ezek az újabb modulok olcsóbbak, és sokkal könnyebben beszerezhetőek...Az a kérdés, hogy itt is úgy működik a dolog, hogy egyszerűen downgrade-eli magát a memória, és alacsonyabb órajelen fut(na), vagy drágáért megveszem és meg sem moccantja a gépet?
Minden okos ember segítségét előre is köszi!
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest