Hirdetés

Aktív témák

  • elmoraan (r)

    aktív tag

    Skacok, vazze, én már itt fekszem az asztal alatt (pedig valami nő alatt kéne inkább ;] ) Mondjuk nem csodálkozom, mert én is 5 évig éltem egy fedél alatt vagy 500 informatikussal :) Ribi# (TM), mi? ROTFLMAOSTC. Bár, ahogy Gene Ryack mondotta volt az Air America című alapműben, egy jó elméletet nem kell csak azért feladni, mert nem igaz... Tudod, Nahoten kolléga, nekem az a véleményem, hogy ha ráereszted a Ribi#-et egy random értelmes nőre, akkor jó eséllyel akkora fatal exception meg abnormal program termination lesz belőle, hogy 3 napig fel lesz dagadva a képed. És tudod, mi a legszebb benne? Az, hogy ettől eltekintve még működhet is (meg a magabiztosságodból gondolom, hogy már működött is). Mert még arra sincs biztosíték ebben a játékban, hogy a legnagyobb hülyeség nem működik, mint ahogy arra sem, hogy a legjobban kicsiszolt taktikával nem nyalod fel a padlót. Evvan, sajnos.
    Ami meg azt illeti, ha a zsebemben lenne a bölcsek köve, vagy a Casanova csontjából őrölt varázspor, esetleg a Ribi# alatt írt nőfogó program telepítő CD-je (vagy DVD? ;] ), ami garantálja, hogy fekszenek előtted a nők, és minden kívánságodat teljesítik, akkor se valószínű, hogy használnám, kivételes esetektől eltekintve. Hogy a népszerű őzikés példánál maradjak, ha vadászni akarsz (értem alatta a vadászélmény keresését), akkor az öreg mordályoddal indulsz cserkészni, amit negyed óra megtölteni, mert közben beszélgetsz vele, meg ötvenszer megsimogatod, és ki is fényesíted. Szép kényelmesen elballagsz az erdőbe, aztán körülnézel, gyönyörködsz a látványban, aztán lelövöd a nyolcvanötödik eléd kerülő őzikét, mert az előző nyolcvannégy még túl fiatal volt, és megsajnáltad, mert ártatlanul nézett rád, vagy nem tetszett a feje, esetleg éppen nem volt jó lövésre esélyed, és nem akartad csak megsebezni, hogy ne szenvedjen. Szóval lelövöd a nyolcvanötödiket, aztán utána azt is megsajnálod, de csak egy pillanatig, és olyan pörköltet kerekítesz belőle otthon, amilyet az esztergomi hercegérsek is csak egyszer evett, még valamikor kölyökkorában.
    Ha meg az éhenhalás határán vagy, akkor felkapod az első kezed ügyébe eső rozsdaboglya könnyű géppisztolyt, és az első eléd tévedő őzre emlékeztető tárgyat agyonlövöd (egy egész tárral, hogy még véletlenül se jusson eszébe meglépni), és tíz perc múlva már félig megsütve forog a tűz felett. De azt se várod meg, míg teljesen átsül, hanem amúgy véresen elkezded enni, aztán még a szád is megég.
    Vagy van az a lehetőség, hogy egyik esetben se találkozol őzzel, mert a szarka leadja a drótot, hogy jössz, és mind kitelepül Amerikába. Az első esetben legalább megmarad az élmény, és legföljebb visszajössz a jövő héten. A második esetben meg lehet, hogy elmegy a kedved a vadászattól és inkább bemész a Tecsóba és veszel konzervet. :DDD

    Szóval akkor miért is a nagy felhajtás? ''The chase is better than the catch''. Azért.

    Ami meg a mai nap beszólása (vagy Freud-i elszólása):
    ''én felfogom úgy a dolgot, hogy ő is ember, vagyis nő''
    :O :DDD (***sírvaröhög***)

    "Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

Aktív témák