Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#2001) Twiggydoll válasza D4rkm4n (#2000) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

tényleg :Y

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

(#2002) Pala válasza fokukac (#1996) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Én is egy fejjel magasabb vagyok a Zasszonynál! :)
De egyikünket se zavarja. Meg amúgy is, már mindenféle ízlésű nővel találkoztam, valaki az alacsonyat kedveli, valaki a magasat, valaki a soványat, valaki a mackósabbat.
Szal szerintem ha valakinek nincsenek extrém testi adottságai (pl. 230 magas és 45 kiló:DDD) akkor úgyis találni fog olyat, akinek bejön.

(#2003) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A magasság és súly eltérés tényleg okozhat vicces helyzeteket. Nekem anno volt olyan, hogy exbarátnőm 16x cm és 50 kg, én pedig 178-9 és 80 kg. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#2004) D4rkm4n válasza Pala (#2002) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Az én barátnőm baromira örül annak, hogy magas vagyok. 186-188 körül vagyok (ami nem is olyan ritka dolog). Ja és 70kg.

(#2005) deniro2 válasza adalbert1 (#2003) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Ez nagyon vicces lehetett, mert kb. ez az átlag. ;]
Az lenne igazán vicces, ha nem lennének különbségek.

(#2006) adalbert1 válasza deniro2 (#2005) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát az én egyéni mintámban nem ez volt az átlag, a többi csaj szinte mind magasabb volt, mint az említett hölgy, viszont súlyra szerencsére kisebbek mint én. Az tényleg vicces ha nem lennének különbségek, azért egy velem egysúlyú csajjal kapcsolatban lennének azért fenttartásaim. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#2007) Pala válasza D4rkm4n (#2004) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Hát akkor te sem vagy valami vastag ember:DDD De én se! Csak néhány kilóval vagyok nehezebb nálad.

(#2008) orbano válasza D4rkm4n (#2004) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jó dolgunk van. csak megfelelően magas nőt nehéz néha akasztani. bár szerencsém volt mostanság, 178 és 171 zsinórban :) bár érdekes, hogy az utóbit alacsonnak tartottam. egyszer meg is sértődött amikor mondtam neki, hogy imádom az alacsony szőkéket :D (főlegm ert van egy tényleg picuri szőke lányismerősöm ;] )

A vér nem válik VAZZE!™

(#2009) D4rkm4n válasza Pala (#2007) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Irigyli is az alkatomat. De úgysem tudom megmagyarázni neki, hogy ő sem küzd semmilyen súlyproblémával... Esélytelen egy harc tud lenni! :DDD

(#2010) tildy válasza Pala (#1994) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nohat:D Pont illesz hozzám :DDD Természetesen csak magasságilag :)
Eqmontoya: jól irtad, a legtöbb. Én spec egálban vagyok veled.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2011) Pala válasza D4rkm4n (#2009) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Micsoda véletlen, ezek a dolgok nálunk is előjönnek. :)

Én nemrég olyan voltam, mint a szalmaszál, most már izmosodtam valamicskét, de alapvetően még mindig vékony vagyok. Na nem mintha bánnám, nekem ez így teljesen jó.

(#2012) Sárpac válasza Pala (#2002) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Hát a sovány alacsonyat nem sokan stp...

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#2013) tildy válasza adalbert1 (#2006) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Merthogy? Miért , mekkora vagy?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2014) ladybug válasza adalbert1 (#2003) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Ez miért vicces? Mi is kb pont ilyen magasak és kilók vagyunk Párommal. Semmi probléma nem adódott még emiatt.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2015) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tildy : mint írtam, 80 kilo vagyok. Nos, ugyan nem a súly a legfontosabb számomra egy nőben, de azért legyen már kevesebb nálam.

ladybug: kb. az olyan szituációkra gondoltam, mikor valami miatt nekemugrott kapálódzva a hölgy (persze ez nem valami véresen komoly vita, inkább vicces szituáció volt), és fél kézzel visszatartva nevettem az egészen... :)

Szerk.: mielőtt még valaki azt hozná ki belőle, hogy egy hímsoviniszta disznó vagyok, aki visszaél az erőfölényével, és nem veszi ember számba x súly felett a nőket, megnyugtatok mindenkit, hogy ez nem így van. Nőt még sose bántottam (nem is áll szándékomban), és 80 kiló felett is embernek tekintek minden nőt, sőt úgyis lehet nőiesebb egy nő, mint sok másik, de az egyéni preferenciarendszeremben azért hátréb szorulnak.

[Szerkesztve]

(#2016) ladybug válasza adalbert1 (#2015) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, ez igaz. Mint a medve és a bocsa.

Én azonban imádok odagömbölyödni mellé, és a nagy kezeit átölelve elaludni. Mondjuk én viszont már nem tudom őt átölelni, ha háttal van nekem, mert nem érem át. :B Ez sokszor fájó pont neki.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2017) tildy válasza adalbert1 (#2015) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ehh, akkor én nehezebb vagyok nálad:U Pedig azért még messzi vagyok attól, hogy elguruljak (kivéve két vagy négykeréken :DDD )

(#2018) Twiggydoll válasza adalbert1 (#2015) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

te egy hímsoviniszta disznó vagy :P :DDD

(#2019) EQMontoya válasza tildy (#2010) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, drága Tildy, de ebben a topicban mindig alátámasztod a kivétel erősiti a vakbelet szabályt.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#2020) tildy válasza EQMontoya (#2019) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát akkor ... Én jól el lettem ..khm kefélve:D

(#2021) EQMontoya válasza tildy (#2020) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy cska túl jól sikerültél :D nézőponty kérdése

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#2022) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ladybug: igen, kb. olyasmi. Én meg pont szeretem a nálam kisebb, törékenyebb csajszikat...

tildy: hát ezért írtam, hogy azért van egy határ nálam. Elég hülyén mutatna mellettem egy magasabb nő, akinek ugyanakkora a súlya, mint én. A nálad nagyobb férfiakhoz meg pont te vagy ideális.

Twiggydoll: pedig próbálom titkolni, néha úgy, hogy kijelentem hogy az egész nem igaz. :D

(#2023) tildy válasza adalbert1 (#2022) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak azokból kevés van. :U Bár nálam könnyebbnek nem annyira nehéz lenni. Igazi (átlagos) pasimagasságban és súlyban vagyok.

PErsze pont ahogyan nálad , hogy törékenyebb, alacsonyabb csaj kell, nálam is megvan, hogy minimum 185 cm legyen a kiválasztott, és persze, hogy át tudjam hátulról ölelni.
Magasabb nő tényleg hülyén mutat...Bár láttam már boldog párkapcsolatot igy, de exnél engem is zavart egy idő után, hogy kb nekem kell lehajolnom ha meg akarom csókolni.

[Szerkesztve]

(#2024) adalbert1 válasza tildy (#2023) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így hogy kevesebb van belőlük, biztos ők is jobban értékelik, hogy végre egy olyan csajjal találkoznak, aki nem csak a derekukig ér.
A súly meg egy olyan dolog, hogy egy bizonyos magassághoz azért kell egy bizonyos súly is, pl. a szupermodellek nagy része már visszataszítóan sovány tud lenni.

Persze, én is láttam olyat, hogy a nő magasabb volt mint a férfi. Volt osztálytársam anyja szerintem vagy egy fejjel magasabb volt az apjánál, mégis együtt voltak már huszonx éve.
De azért ez korántsem az átlagos.

(#2025) Twiggydoll válasza adalbert1 (#2022) üzenetére

Twiggydoll
(tag)

Barátnőm 184 centi, a barátja alacsonyabb nála de mégis annyira szeretik egymást, és boldogok hogy öröm rájuk nézni:) Első látásra összeillenek.Nem biztos hogy a kívülállónak az jut egyből eszébe hogy fúú a csaj magasabb.legalábbis nekem nem,persze nyilván kivétel vok.szerintem az inkább furcsább mikor egy kétméteres pasinak 150 cmes a barátnője,nekem jobban szembetűnik
najó annyira mégsem, a férfiak a törpecsajszikat szeretik:) meg most amúgyis divatban vannak
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#2026) adalbert1 válasza Twiggydoll (#2025) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elhiszem, nem is azt mondtam hogy lehetetlen, csak azt, hogy nem ez az átlagos, én pl. ritkán látok ilyet.
Nekem is van olyan hölgyismerősöm, aki erős jóindulattal 150, viszont a barátja van vagy 195. Mégis jól megvannak... Mondjuk tény hogy furcsa látvány...

Echte törpét még csak filmen láttam, de hogy is mondjam, azért az már a nem fér bele kategória lenne. ;] A divatban vannak meg hülyeség, egyszerűen a nők átlagmagassága alacsonyabb mint a férfiaké, ennyi.
Mondjuk most jut eszembe, hogy a Spurs egyik játékosa is valami ultra alacsony modellel jár. :F De ha az a jó nekik.

(#2027) azbest válasza tildy (#2023) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ehh akkor egy centivel lecsúsztam :DDD ;)

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#2028) EQMontoya válasza azbest (#2027) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

IJB+ :D

(#2029) tildy válasza azbest (#2027) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Najó, annyira nem baj ha 1 centivel kevesebb :DDD (De nálam mindenképp magasabb kell legyen)

(#2030) bocX

bocX
(tag)

én akkor lepődöm meg mikor nálam magasabb hölgyemények mennek el mellettem, akkor picit megijedek, pedig én sem szégyenkezhetem a 190cm-el :)
multkor épp egy fejjel volt magasabb a leányzó, utóbb kiderült kosarazik :D
mindenesetre ritka, én azért azt szeretem ha nem kell tulzott mértékben hajoldozni, szóval nekem a 178+ azok inkább bejönnek :)

sok munka és ugyanannyi lazaság

(#2031) D4rkm4n válasza Pala (#2011) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Ha pedig van a nőn 1-2kg plusszba, akkor azt illik ''szexuális kapaszkodónak'' nevezni. ;) ;]

(#2032) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

hát egy veled egymagas nőnél nagy előny hogy nem kell hajolgatni. Ha csak egy fél fej kül. van akkor már tud néha fájni az ember nyaka egy romantikus séta után.
én 185/95 párom 170/??? ezt a másodikat fort knoxban örzik lezárt borítékban de kb 90-95.
de a nyáron fogyni akarunk. Viszont ennek ellenére nincs probléma az átéréssel.
képeket iwiw-en találtok rácz dávid dunanewyork.

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#2033) EQMontoya válasza tildy (#2029) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát a zárójeles rész nélkül ez vicces hsz lett volna ;]

nemtom, nekem a 175 körüli vagy afölötti nők egyszerüen túl nagynak hatnak.. szal inkább lehajolok :D

[Szerkesztve]

(#2034) D4rkm4n válasza edipqe (#2032) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Én ma egész nap nem tudtam jobbra nézni, mivel a tegnapi nap legfontosabb részét egy parkban töltöttük padon ülve. Én ültem a barátnőm balján. Tehát derék kicsavarva, fej balra billentve... Ráadásul hosszú percekig! ;]

Szóval most jóljönne egy masszázs. :) :))

(#2035) edipqe válasza D4rkm4n (#2034) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

csontkovács?
vagy próbáld ezt hátha helyre megy a derekad/nyakad :W :W :W

:DDD

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#2036) VargaI válasza EQMontoya (#2033) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Az pusztán érzéki csalódás kollega... ;]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#2037) D4rkm4n válasza tildy (#2029) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Barátnőm is így gondolkozik. Neki is az a ''beugró'' hogy a pasi magasabb legyen. Ezért is szól rám gyakran, hogy húzzam ki magam. :U :))

(#2038) EQMontoya válasza VargaI (#2036) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet, akkor IJtam :D Nembaj, azért 175 alatt is vannak elég jó nők

(#2039) Baboon válasza EQMontoya (#2038) üzenetére

Baboon
(senior tag)

175 alatt is van? Ez vicces, szerintem csak 170 alatt van :DDD Igaz én csak 177 vagyok de már attól is írtózom ha közel olyan magas mint én. Az én zsánerem a 16x alja :D

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#2040) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

De most komolyan, miért olyan fontos a magasság? Oké, hogy ne legyen 240 vagy 120cm, de amúgy, ha az egészséges határok között van, nekem tényleg tökmindegy. :U

(#2041) EQMontoya válasza D4rkm4n (#2040) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

leirtam: számomra egy velem egymagas nő valahogy túl nagynak hat... nemtom, nem szeretem, ha egy csajnak 42es lába van, és bármikor lefejel. :D

[Szerkesztve]

(#2042) -=Libria=- válasza adalbert1 (#2003) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

most mondjam, hogy a magam 197 centi + 113 kilója mellett megnézik asszonyt mellettem a kb 160 centijével és nem-tom-pontosanhány kilójával ?...ha nálad 10 centi ekkora poén, mit csinálnál ha minket látnál ? ;]

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#2043) D4rkm4n válasza -=Libria=- (#2042) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, elég szokatlan látványt nyújthattok együtt az tény. Amikor megölelitek egymást akkor a fejét a hasadra hajtja? ;)

(#2044) -=Libria=- válasza D4rkm4n (#2043) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

nem mondom, hogy nem problémás néha és nem érdekes, mert az :) de az első amit megtanultam ezzel kapcs h a szerelem határtalan még ilyen téren is amin nem lehet változtatni....de, ha ellövik mindkét lábam a háborúban, akkor talán :) régebben zavart engem is, őt is, mostanra már tetszik neki és nekem is, én magas mackós vagyok, ő pici fognivaló, szóval nem anorexiás alkat és így a szó legszorosabb értelmében az aranyos szó illik a hölgyeményre, viccen kívül attól hogy nem csontsovány hanem van rajta kis markolnivaló meg az egész arcával küllemével ha megismeri az ember jobb szó nincs rá mint az hogy aranyos

amugy alapból a mellkasomig ér hogy mondjam szépen, na....úgy ''bimbómagasságig'' :D mmint nekem addig kb, feje búbja picivel feljebb így mindig meg tudom puszilni, ha meg le kell hajolnom megölelni akkor lábbal is lehet roggyantani kicsit....de emellett külön köszönet jár a helyi közlekedési rt-knek a szabvány buszmegálló-padokért amik egymagasak mert azok olyan faszán vannak méretezve hogyha én ülök rajta, ő meg áll, akkor pont egy szintben vagyunk :DDD de halál komolyan, centire pontosan szemtől szemben :)
egyéb dolgoknál nem nagyon zavar, mert pont karbaillik, de néha séta közben amikor megbámulnak mint valami cirkuszi látványosságot, fintorral, az néha kiakaszt

[Szerkesztve]

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#2045) D4rkm4n válasza -=Libria=- (#2044) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

''...megbámulnak mint valami cirkuszi látványosságot, fintorral, az néha kiakaszt...''

Hát, a nyárspolgárok már csak ilyenek. Nekem épp tökéletes magasságban van a barátnőm, mind az öleléshez, mind pedig a csókhoz. :)
Mondjuk nekem van olyan őszinte a barátnőm, hogy megmondta, hogy egyáltalán nem vagyok olyan (külsőleg) mint amilyen az ő ''ideálja'', hanem a belső dolgok fogták meg. Ha nem lennék olyan szerény mint amilyen vagyok, biztos elsírtam volna magam ekkora bóktól. :D

(#2046) -=Libria=- válasza D4rkm4n (#2045) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

nemis a nyárspolgáriság, csak amikor azt látod a képükön hogy ''na ezek sem normálisak'' vagy ''milyen ízlésük van ezeknek'' mert igen, van 1-2 emberke akiknek a pofijából egy az egybe kiolvasható ez, akkor elgondolkozol, ha meg azt neadjisten egy melírozott hajú férfi + a sminktől szkafanderfejű nő páros adja meg vagy éppen egy szakadt ingben lila hajjal mászkáló punk tinitől, akkor nem igazán tudod hogy sírj vagy nevess :) ilyen szempontból sokkal kevésbé tartom magunkat extrém kinézetűnek

amikor mi összejöttünk, akkor mi sem voltunk egymás ideáljai vagy hasonlók, de találtunk nagyon sok megkapó dolgot a másikban ami így pár hónap után olyan szintű megszokássá tette a többi dolgot, hogy bármikor hiányozna ha nem lenne

(#2047) D4rkm4n válasza -=Libria=- (#2046) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, mi még nem töltöttünk együtt annyi időt, hogy úgy igazán ismerjük egymás hibáit. Pedig nekem van ilyenem sok. De kinek nincs ugye? :U

(#2048) -=Libria=- válasza D4rkm4n (#2047) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

ööö...én is azt hittem magamról hogy szörnyű alkat vagyok, de bnőm szerint nem, nem vagyok tökéletes de azok a hibák vagy tulajdonságok amit hibának vélek őt egyáltalán nem zavarták, vagy 10edannyira sem
mondjuk lehet én emeltem ezeket a dolgokat piedesztára, családtagok hajlamosabbak megszokásból a jót figyelmen kívül hagyni a rosszat pedig szem előtt lebegtetn amikor csak tudják....ilyen téren kurvasok vitám van anyámmal, multkor besokalltam rá hogy 3 év után még mindig csak azzal tud előállni hogy ilyen szar ember vagy oylan szar ember vagy, stb stb - ha valamti soká mondogatnak, hajlamos vagy elhinni - és volt egy kva nagy vitánk, többek közt egy multkori hszemben utaltam is rá mint önképprobléma forrása...na szóval sok beszédnek sok az alja, az ilyen jellegű környezet nem épp önbizalom-növelő vagy motiváló fajta, és amikor ezek a dolgok bnőmmel jöttek elő akkor kurvajól esett hogy a közeli barátokon kívül van legalább egy oylan ember aki közelebb áll hozzád mint bárki más és ő sem - illetve főleg ő - nem látja ezeket a vélt hibákat

(#2049) tildy válasza EQMontoya (#2041) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig milyen jo is az :DDD

(#2050) EQMontoya válasza tildy (#2049) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kérdés, h mire :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.