Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)

(#4001) Tim82 válasza tildy (#4000) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem állt szándékomban megbántani sem Téged, sem mást. :(

Szerk: :R

[Szerkesztve]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4002) tbs válasza Tim82 (#3996) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Ismerd meg a határaid, hogy önmagad lehess, bla... Blablabla..! ;]

#4003, tim82: A fenti komoly tanács. Blabla... ;) Ha megvannak a jól definiált határaid, akkor értelmet nyer a privát hit kérdése, ami megalapozott önbizalmat eredményez és kongruens metakommunikációval karöltve... :D

[Szerkesztve]

(#4003) Tim82 válasza tbs (#4002) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én ilyet egyáltalán nem mondtam! :DD

egyszerűen csak olyan dolgokat merek megtenni, amiket korábban egyáltalán nem. én világéletemben jófiú voltam - romantikus, kedves, monogám stb.

pl. egyéjszakás kapcsolat nekem elképzelhetetlen volt a közelmúltig. most is azért rinyáltam, mert volt olyan jó, hogy - ha a másik fél is benne van - ezeregyéjszakás lehetne belőle. :D és itt most valahogy nem házasságra és gyerekekre gondoltam. csak a jó öreg, ''mocskos'' :DDD szekszre... ;)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4004) Wolverine válasza tildy (#3997) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:Y Ez téged még meglep ennyi topic után? :U :DDD

(egyébként érdekes, jelenlegi melóhelyemen ketten is saját esküvőjükön voltak jelen júliusban; igaz, egyikük akkor már nem dolgozott ott... - ráadásul ő egy 21 éves srác :Y a másik egy 24 éves hölgy)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#4005) tbs válasza tbs (#4002) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Nincs és. Este van... Meg diszgépelésia... :(

A csakszex jó dolog. :DDD

[Szerkesztve]

(#4006) Tim82 válasza tbs (#4005) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

főleg, ha valakivel, akivel jó, sokszor ismétled. ;)

de ezt a pszichológia pszeudoszöveget... nem volt semmi. eszembe juttattad, hogy alig fél évem van felkészülni a tanári képesítővizsgára. :DDD

(#4007) tbs válasza Tim82 (#4006) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Tessék. Má' megvolt az eredménye... Utána mennyél vizsgára készülni..! ;]

(#4008) Tim82 válasza tbs (#4007) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

januárban lesz. ;)

(#4009) tbs válasza Tim82 (#4008) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Mondom utána. 1001 után, de csipkodjad magad, ölég rövidke az időhorizont... Sajnos csak heti 1-2 alkalmat tudok bevállalni, ha megszorulnál... ;]

(#4010) Tim82 válasza tbs (#4009) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

báh, az én problémám a szokásos 75 %-os probléma.

én benne lennék: 50 %
hogy ő benne van, az 25 és 25, hogy nincs benne. :)

szóval, kéne már egy egyértelmű válasz. de valószínűleg holnap megtudom, hogy egy volt-e, vagy lesz még ezeregy. ;)

Szerk.: abban nekem semmi jó nincs, ha Te nagylelkűen átvállalsz tőlem alkalmakat. viszont fiatal vagyok, bírom a strapát. :DD

[Szerkesztve]

(#4011) Sipi16 válasza tbs (#4005) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Tbs van benne valami de egy idő után egyhangú is lehet. Ha ugyan azzal a személlyel történik. Én beleestem ebbe a hibába. :( Már unom...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#4012) D4rkm4n válasza tbs (#4005) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem a ''csakszex'' egy idő után elgépiesedik. Megunod.

Minden jó dolog el tudja veszteni a varázsát. Főleg - mint ahogy Sipi16 is mondta - ha ugyanazzal a személlyel csinálod.

(#4013) ladybug válasza D4rkm4n (#4012) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Elgépiesedni nem fog, mert mindig vki mással csinálod, ha az egyik illetőd megunnád. Meg a kötöttségel nélküli kapcsolat is csábító, de aztán egy idő után pont ez lesz, ami miatt befuccsol a dolog. Nem kapsz érzelmeket, és ez hiányozni fog.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#4014) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem értem miért gondolja úgy mindenki, hogy az egyéjszakás kalandok abszolút érzelemmentesek. :F Pedig ez nem egészen így van. :U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4015) ladybug válasza tildy (#4014) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig nem kapsz. Vonzalom van, meg átélés, de több nem. Végülis ezek is érzelmek. De szerintem itt a kapcsolatot hasonlítja az emmber az egyéjszakás kalandhoz.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#4016) tildy válasza ladybug (#4015) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor msot van érzelem, vagy nincs? szerintme az egyéjszaks kapcsolatokban is megvan /meglehet az odaadás, az odafigyelés és egyebek. Ha ez nem érzelem, akkor nem tudom mi. PErsze van amikor nincs meg tudom, de van amikor igenis megvan.

Sejtem egyébként milyen érzelmekre gondolsz: hónapokon , éveken át tartó ''rajongásra'', szeretetre, egymás mellett kitartásra satöbbi. Mindezek mellett azonban a az előbb említtet dolgokat sem nevezném érzelemmentesnek.

Szóval kap(hat)sz, csak másmilyet mint egy hosszabb kapcsolattól.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4017) Sipi16 válasza ladybug (#4013) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Erről volt szó. Ha mindig egy személlyel (Pl.: egy ex) csinálod akkor beleunsz és később már az illetővel sem akarsz találkozni.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#4018) nyávogi válasza Sipi16 (#4017) üzenetére

nyávogi
(kvázi-tag)

nekem volt tizenévig taró kapcsolatom és nem untam bele a szexbe... akkor most mi van?
Szerintem, ha tudsz megújulni, újat kipróbálni és elég felfedező, meg játékhajlam van benned akkor nem kell, hogy feltétlenül unalomba fulladjon a szex (sem).
Persze ez nem az egyéjszakásokra vonatkozik, hanem a valódi szerelemre/vonzalomra alapuló kapcsolatok esetére.

az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...

(#4019) tekeyagd válasza nyávogi (#4018) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

:R

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#4020) Sipi16 válasza nyávogi (#4018) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek a kapcsolatnak már vége. Vagyis szakítottunk de összejártunk d*gni. Bízom benne, hogy ennek is vége lesz. Úgy érzem magam mintha kapcsolatom lenne pedig nincs. :(

[Szerkesztve]

(#4021) tekeyagd válasza Sipi16 (#4020) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

Miért,kin múlik??? :F
Egyébként az ilyet nem tudom megérteni,hogy vége van,de dugni még találkozunk... Lehet csak azért,mert nekem ilyen még nem fordult elő,de ahogy elnézem neked sem jó,aki benne vagy... :W

(#4022) Sipi16 válasza tekeyagd (#4021) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

A lány kezdte felvázolni a helyzetet, de már nekem sem tetszett az egyész. Nem véletlenül szakítottunk. Most kell egy kicsi szünet. Meg úgyis költözök most erre nincs szükségem.

(#4023) D4rkm4n válasza tildy (#4016) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Persze 100%-ig érzelemmentes szex nincs, hiszen ha már valakivel képes vagy lefeküdni, akkor már valamit érzel iránta - ha nem is szereted, de kívánod...

Ladybug úgy értette, hogy hiányzik az egyéjszakás kalandokból az az érzelem, ami igazán széppé teszi a szexet. Szerintem... :U

(#4024) Sipi16 válasza D4rkm4n (#4023) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

És aki a kocsisorra jár??? Annak hol az érzelme???

(#4025) D4rkm4n válasza Sipi16 (#4024) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Mivan? :F

(#4026) tekeyagd válasza D4rkm4n (#4025) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

kurvákhoz :DDD

(#4027) D4rkm4n válasza tekeyagd (#4026) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, szerintem ha valaki rendelkezik némi szövegértéssel, akkor a #4023-as hsz-ből rájöhetett, hogy aki kurvákhoz jár, az is érez valamit. Csak azt nem szerelemnek hívják.

(#4028) Sipi16 válasza D4rkm4n (#4027) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Hanem kényszernek. Vagy túl gyenge... :D
Kíváncsi voltam mennyi idő lesz a kocsisort értelmezni. :)

(#4029) D4rkm4n válasza Sipi16 (#4028) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Valahogy sejtettem hogy arra gondolsz, csak épp nem szeretem ha valaki ilyen szubszlenget alkalmaz. Beszéljünk érthetően.

(#4030) koob válasza D4rkm4n (#4029) üzenetére

koob
(senior tag)

szubszleng :DDD

(#4031) Sipi16 válasza D4rkm4n (#4029) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Érthetően virágnyelven. :)

(#4032) tekeyagd válasza D4rkm4n (#4027) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

jaja,h tele van neki...

volt régen egy ''lárpurlár'' dal,a szövege még mindig a fejemben van: az érzelem számomra fontos dolog,érzem például,hogy éhes vagyok... :DDD
ha jól csalódom a kiscsaj énekelte,de ez nem tuti ;)

[Szerkesztve]

(#4033) ladybug válasza Sipi16 (#4031) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan és egyértelműen. A virágnyelvet te használtad. :)

Egyébként ebben a topikban (is) amiatt adódik sokszor félreértés, hogy nem egyértelműen írja le az illető a mondandóját.

(#4034) Pala válasza tekeyagd (#4032) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Hehe, azt a számot Laár András + Dolák-Saly Róbert énekli, a címe pedig: L'Art pour L'art - Szerelmi vallomás :D

(#4035) Sipi16 válasza ladybug (#4033) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ha meg leírom, hogy k*rv*zni akkor meg az a baj....

(#4036) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Menni kéne valahova, hajtani a csajokat, meg ilyesmi. Egyedül én ki nem megyek itthonról mondjuk :)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#4037) D4rkm4n válasza Sipi16 (#4035) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Szókincs kérdése. Rengeteg szinonima van az általad említett szóra: riherongy, sarkcsillag, örömlány, legősibb foglalkozást űző hölgy, kéjhölgy... Még fel sem ütöttem a szótárat hozzá.

(Ezt most nem oltásnak szánom, csak kis segítség az árnyaltabb kommunikáció eléréséhez.)

(#4038) Sipi16 válasza D4rkm4n (#4037) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Nálunk csak kocsisor...
Apum taxis. Egyszer újpalotán felvett egy jól öltözött idősebb úriembert és kérdezte: ''Hova megyünk?'' Erre az öreg: ''A kocsisorra'' Apum elvitte, hogy mi lett az este vége azt nem tudom. Azóta ezen jót nevetek. Mondjuk vannak ennél jobb sztorik is de az csak elmutatni lehet.

Esmein: Igen menni kéne, de lehet hogy esni fog. :D

(#4039) tekeyagd válasza Pala (#4034) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

jah,mondtam,h nem tuti :D

(#4040) Kokkantas válasza Esmein (#4036) üzenetére

Kokkantas
(senior tag)

Fogsz egy notit és azzal kimész...

(#4041) Esmein válasza Kokkantas (#4040) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs itthon noti ;) Menni kéne inni egyet szétnézni mi a helyzet, de ahhoz még korán van, meg egyedül :/

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#4042) tekeyagd válasza Esmein (#4041) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

jöhetsz velem! :DDD
ha nem jössz a céges notival megyek! :P

[Szerkesztve]

(#4043) tbs válasza D4rkm4n (#4012) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

#4011, Sipi-nek is:

Elgépiesedni..? Nincs valami baj a FANTÁZIÁTOKKAL srácok..? :F

[Szerkesztve]

(#4044) Wolverine válasza tekeyagd (#4042) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Messze lakik tőled :U

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#4045) tekeyagd válasza Wolverine (#4044) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

teleportáljon vagy mi,a mai világban :DDD

(#4046) Sipi16 válasza tbs (#4043) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs gond. Csak erős érzelmek hiányában nincs olyan vonzódás ami kéne egy ''jó'' együttléthez.

Most már nem kell faldatot teljesítenem. :)

[Szerkesztve]

(#4047) tbs válasza Sipi16 (#4046) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Ha nincs kívánás, akkor csak feladat. Ha elvállalod, akkor csináld jól! :DDD

(#4048) D4rkm4n válasza Esmein (#4036) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem még sosem jött ez a hirtelen gondolat, hogy ''Na menjünk egyet csajozni!'' :)

De lehet hogy velem van a gond. :U

[Szerkesztve]

(#4049) Esmein válasza D4rkm4n (#4048) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majd eljön annak is az ideje :)

(#4050) tekeyagd válasza Esmein (#4049) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

hajaj,én már indulok is! :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nők, nőügyek Archívum X. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.