Hali!
Azt szeretném kérdezni h adott egy lány,tegnap találkoztam vele először és hát felvett msn-re is és ott beszéltem vele jó sokat.(Mondta h ő már régóta figyelt engem meg ilyenek)Na ma elmentünk beszélgettünk a parkba és hát ugy nekem sem közömbös ő és azt szertném kérdezni h sztetek mi legyen a következő lépés.Köszi 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Joe fiú
(fanatikus tag)

Baboon
(senior tag)
Bárcsak nekem is ilyen problémáim lennének 
Amúgy miért kérdezed meg mi a lépés, ha a lány szerelmet vall és neked is bejön? Hívd el minnél többször ide-oda, az alkalom majd szüli a csókot...
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''
Bakker ez nagyon üthetett...hallani az exet mással enyelegni
OMG
Én tuti nem tudtam volna egy helyben maradni és hallgatni, míg végeznek...ebben a helyzetben szerintem tettem volna egy hajnalig tartó sétát, bár sokat nem segített volna a dolgon
Ha velem történik tuti, hogy kikészültem volna lelkileg, amennyire én szerettem az exemet. Tényleg furcsa, még msn-en vagy neten keresztül olvasva is rossz tudni, hogy az, aki egykor csak a tiéd volt, most mással éli át azokat a gyönyörű dolgokat, mint amiket régen veled. A legfurább pedig az, hogy mintha nem is éreznék a súlyát, hogy amit kimondanak vagy elmesélnek, az nekünk mekkora fájdalmat is tud okozni olykor. Amíg nekem fenn volt msn-en mindig mesélte, hogy mi van azzal a sráccal, akit kinézett magának, mikor hova mennek, én csak mosolyogtam, meghallgattam, sokszor tanácsot is kért tőlem, én pedig mert nem akartam neki rosszat válaszoltam. De közben ha igazán a lelkembe látott volna, észrevehette hogy az mennyire vérzik.
Örök igazság, hogy a nőket teljesen megérteni nem lehet, minden nő teljesen más jellem, ami igaz az egyikre, az nem igaz a másikra. Ezek ellenére én jó emberismerőnak tartom magam, szinte pár mondat után kialakul bennem egy jellemkép a másikról, ami az esetek 99 százalékában igaz is. Namármost exem volt az az egyetlen személy, akit évek után sem tudtam teljesen kiismerni. Volt benne valami titokzatos, minden nap képes volt egy teljesen új arcát mutatni és úgy éreztem mintha minden egyes találkozásunk az első randink lenne.
És a helyzet jelen állása szerint megint csak azt tudom mondani, hogy ő az az egyetlen személy, akit teljesen sose fogok megismerni és megérteni. Mit miért tesz? Nem tudom... Pár hónap után mindig hagy valami jelet, ír, megkeres és néha azt hiszem ezek nem véletlenek, néha azt érzem mintha féltékeny lenne. Ilyenkor valami bennem mindig kicsit megörül, hogy hátha, de nem... A megérzéseim az ő esetében sose válnak be. Majdnem pszichológus lettem, 4 évig tanultam, a legtöbb ember számomra nyitott könyv... Őt soha nem fogom megfejteni és talán ez az, ami mindig vonzz felé
El kellene engednem, de még nem megy. Talán majd évek múlva. Talán.
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

Joe fiú
(fanatikus tag)
Köszi

Én tuti nem tudtam volna egy helyben maradni és hallgatni, míg végeznek...ebben a helyzetben szerintem tettem volna egy hajnalig tartó sétát, bár sokat nem segített volna a dolgon
de, ezért segitett volna, nagyon picit. no nem közvetlenül akkor, hanem később, nem lenne konkrét emléked a dologról, csak feltételezések, azokat meg könnyebb elfelejteni. (én is sétáltam volna)
Tényleg furcsa, még msn-en vagy neten keresztül olvasva is rossz tudni, hogy az, aki egykor csak a tiéd volt, most mással éli át azokat a gyönyörű dolgokat, mint amiket régen veled. A legfurább pedig az, hogy mintha nem is éreznék a súlyát, hogy amit kimondanak vagy elmesélnek, az nekünk mekkora fájdalmat is tud okozni olykor.
mondjuk ez is kapcsolatfüggő. azzal a csajjal, akivel majd 4 évig együtt voltam (másfél éve szakitott velem) gond nélkül megbeszélem a pasiügyeit, a legkisebb rossz érzés sincs bennem. viszont a mostani ''friss'' exem, meg az azelőtti lánynál nem akarok tudni semmiről.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Úgy látszik, senki nem szeret a legrosszabb értelmezésben gondolkozni...
Pedig tettem utalást a szövegben rá...na jó súgok egy picit még, csak hogy érezzétek a helyzet valódi súlyát: egy kolesz szobában nincs hova benyitni...ha már bent vagy eleve...ezt értettem a testközelből alatt...
(szal a séta sem jöhetett szóba...) Bevallom egy pillanatig átfutott a gondolat, hogy kivágom őket a szobából, de én igényesebb embernek tartom magam ennél...mellesleg egy adu ász nem jön rosszul soha minden ilyen után. (később bejött, volt is égés rendesen akkor...)
''Minél többet engedsz az embereknek annál pofátlanabbakká válnak.''
Közvetve picit igaz itt is, viszont tartom, hogy az ember igazi énjét így lehet megismerni. Akit kicsit is érdekel a másik az nem válik pofátlanná...szerintem. Nekem ez a szűrő bevált. Nincs sok barátom, de azokra viszont bármikor számíthatok bármiben, és persze ez műxik visszafelé is...
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
Én tuti bementem volna, hogy ezt most azonnal fejezzék be ha reggel nem akarnak megcsonkolva ébredni... de legalábbis vegyenek be a buliba
múltkor én is elmentem sétálni egy hölggyel, sok-sok beszélgetés után, és tényleg nagyon jól éreztük magunkat.. ő is ezt mondta, és még meg is köszönte
ugyan van barátja, de belegondoltam, hogy mégis jó lenne vele.. a találkozó után viszont kevésbé közvetlen, szinte alig beszélünk.. szóval ezt nem értem
meg inkább gyorsan le is tettem ról, mielőtt nagyon belebonyolódok 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
''mondjuk ez is kapcsolatfüggő. azzal a csajjal, akivel majd 4 évig együtt voltam (másfél éve szakitott velem) gond nélkül megbeszélem a pasiügyeit, a legkisebb rossz érzés sincs bennem. viszont a mostani ''friss'' exem, meg az azelőtti lánynál nem akarok tudni semmiről.''
Ez talán lehetne egyfajta szerelmi mérő is
Nekem is voltak legutóbbi exem előtt rövidebb kapcsolataim, de egyiket se kísérte az az elsöprő érzés. Közülük van is olyan, akivel tartom a kapcsolatot és örülök is, ha boldog valakivel. Ha meséli, akkor vele együtt örülök és eszem ágában sincs szomorúnak lenni miatta. A legutóbbi párommal októberben szakítottunk, de azóta sem tudtam túltenni magam rajta és msn-ről is kénytelen voltam letörölni, mert nem bírtam hallgatni, amiket mesél. Őt teljes szívemből szerettem és elfelejteni se fogom soha. Szerintem mondhatom, hogy életem egyik legmeghatározóbb személyisége volt. Kósza gondolatként megfordul néha a fejemben, hogy talán évek múlva újra összejöhetünk és még lehet az enyém, de erre se biztosíték se garancia nincsen, mégis jó néha eljátszadozni a gondolattal
Hiába, ezt teszi a szerelem...főleg, ha úgy érzed neked Ő lett volna AZ igazi.
Az ember önző. Aki valaha teljes egészében a tiéd volt, akkor hajlamos vagy utána is a sajátodként tekinteni rá, pedig már nem az... Nehéz elfogadni, hogy a másik nem egy tárgy, akit örökre megszerezhetsz és sokszor csak későn jut eszedbe, hogy mennyit is jelentett.
Az imént olvastam egy nekem nagyon tetsző idézetet, megosztom veletek is:
''Valamennyi eseményt, amit ezidáig átéltünk, a múltból hozott gondolataink és meggyőződéseink hívták létre. Ne gondoljunk vissza életünkre szégyenkezve. Tekintsük a múltat életünk gazdagságának és teljességének részeként. E gazdagság és teljesség nélkül most nem lennénk itt. Értelmetlen fölróni magunknak egykori hibáinkat. Akkori tudásunk birtokában minden tőlünk telhetőt megtettünk. Bocsássuk el a múltat szeretettel és legyünk hálásak, amiért általa tudatosabbá lehettünk. A múlt csupán elménkben él tovább olyan minősítésben, amilyet tulajdonítunk neki. EZ az a pillanat amelyben élünk. Ez az a pillanat, amelyben érzünk. Ebben a pillanatban éljük át új élményeinket. Amit itt és most cselekszünk teremti meg az alapját a jövőnknek, Tehát ez az a pillanat, amelyben döntenünk kell. Nem tehetjük meg azt holnap, nem tehetjük meg tegnap sem. Egyedül ma cselekedhetünk. Ami fontos, hogy mit akarunk gondolni, hinni és érezni itt és most...''
Ez azért van, mert akkor olyan érzésekeet váltottál ki belőle, olyan körülmények között jó parti voltál azt érezte irántad. Utána mindezek hiányában csak egy vki (gondolom haver) vagy számára, nem több...
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
Hát ezt azért sem értem, mert előtte, majdnem midnen nap órákat ebszégettünk msn-en is, és mióta találkoztunk, ez azóta változott meg
sosem fogjuk megérteni őket 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Szerintem lehet megijjedt magától, hogy kezdessz kicsit többet jelenteni számára a ''megengedhetőnél'', és úgy néz ki a leírásodból, hogy nem a hiper-szuper ''jajjdejóbarátom'' kategória felé mozdulhattál el 
A nőket nem megérteni kell, hanem tudni, hogy épp akkor miért viselkedhet úgy. Mi lehet a gondja akár veled, akár mással, és ennek alapján mindig megfelelően lekezelni a dolgot, nem pedig azon agyalni, hogy tegnap így volt, meg akkor még ezt meg azt mondta...
[Szerkesztve]

Baboon
(senior tag)
Jhaj de nagyon szép... így még szebb a sztori 
Jó kanos exed lehet neked hallod...
Ilyenkor nincs mese, a takaró alatt elkezdesz rejszolni, majd mikor már majdnem elmész kiugrassz és rájuk vered
D Gyanítom soha többet nem csinálnának ilyet
Az meg, hogy mit gondolnak rólad... Ki nem szarja le
Az egyik csak egy ex a másik meg valami szukafattya :
Na ezen most sírva röhögtem
![;]](/dl/s/v1.gif)

Baboon
(senior tag)
Ők nem tették volna ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát ja...így valóban vicces lehet. De tényleg ilyet senkinek nem kívánok az életbe se...
A ''kanos''-t pasikra szokták mondani, nőkre inkább nimfót...
Nem érted a lényeget, nem az hogy mit gondolnak rólam, hanem hogy hogyan állnak hozzám, ill. ha kicsit megfeledkeznének magukról velem szemben, akkor van mivel helyre tenni őket...és szerencsére ezzel a taktikával mindig van, és bizton állíthatom működik, elég egy-egy félmondat és síri csend lesz, egyből észreveszik magukat...sőt voltak már sűrű bocsánakérdések is egy kirohanással induló dolgoból...nem is értem miért... 

Baboon
(senior tag)
Te még beszélsz velük? Akkor te egy erős személyiség vagy
(vagy nagyon hülye
)
De egyébként nem kell komolyan venni amit írok... én se veszem : 
(A kanost pedig csak úgy írtam, érteni a lényegét
Szeretném hinni hogy előbbi, mivel szobatárssal helyből utálni egymást elég sz@r dolog lehet. Így viszont kb mindenki tudja a helyét, ha meg mégsem akkor könnyen helyre tudom tenni őket, ha elfajulnának a dolgok egyből...arról nem is beszélve, hogy szerintem ez nagyon jó szellemi tréning. Ezután egy bajos kapcsolatot is játsznyi könnyedséggel tudok lekezelni majd, ahogy problémás szitukban is nagyon jól jön a hidégvér és tisztán látás, sokkal egyszerűbben és hatékonyabban tudod megoldani a dolgokat. (haver elég nagy nő ügyes ''kavarját'' pillanatok alatt sikerült kicsi kis dologgá redukálni, és rávilágítani, hogy hogyan lehet megoldani, s túl lépni rajta simán)
Másrészt meg sajnos ''hülyék'' mindig vannak mindenhol, előnyös ha nem húzod fel magad rajtuk pláne ha minden nap érintett vagy a dologban...

Baboon
(senior tag)
A szobatársad lenyúlta a szerelmed? levagyok maradva az élet nagy dolgaival úgy látom 
Fejtsd már ki, hogy ez hogy történt mert egyre kevésbé értem.
Ők eléggé szétfelé tartottak, velem egyre jobb kapcsolatban lett a csaj. Szétmentek, a csaj kikezdett velem szép fokozatosan, összejöttünk, aztán mi is szét, ő meg vissza az ex-exéhez...
Jó tudom brazil szappanoperába illő
, átélni rosszabb, mint végignézni/hallgatni...

Baboon
(senior tag)
áhám...
Szóval te voltál a hunyó 
Így már értem 
Én az egész áldozata voltam...mondjuk úgy buktam egy barátot, egy nőt, meg egy havert is egyben...
Persze tudom hülyeség volt eleve ilyenbe belemenni is így már utólag, viszont azt gondoltam, hogy esetleg felnőtt módjára fog viselkedni haver (szól ha ellenére lenne vagy valami, nem utólag kavar be meg hasonlók) nem tette. A csaj meg megkapta mindezek után a tisztalapos 2. esélyt tőlem, mondanom sem kell...elszúrta...nem is kicsit...
''Sosem a 3. fél a hibás''
[Szerkesztve]
''Sosem a 3. fél a hibás'' = Csak az a nő foglalt, amelyiken fexenek 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Baboon
(senior tag)
És ha azt mondjuk, hogy mindig a csaj a hibás? 
Az úgy nem jó? 
Azért nem ekvivalens a kettő. Foglalt csajra szándékosan nem repülök rá, mert téged is épp úgy dobhat ha kilép egy kapcsolatból egy másik miatt. Az egészen más ha megromlott kapcsolatból tekinget ki vki és miután vége van a dolognak akkor kezd ki egy már kinézettel...
nyilván. De az, h vkivel csinálsz vmit (jelen esetben ráfekvés), még nem jelenti azt, h kapcsolatot is szeretnél vele. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

orbano
(PH! félisten)
Ha nem ismerem a nő pasiját és nem vagyunk olyan kapcsolatban hogy az erkölcsi korlátot jelentene, akkor nagyívben lesz@rom a dolgot. Mi közöm nekem egy nő aktuális párkapcsolatához? Majd a nő eldönti mit akar.
A vér nem válik VAZZE!™

tbs
(PH! addikt)
Ottapont. Mindig a nő dönt. 
Hát igen. Az viszont már kérdéses hogy ez inkább jó vagy rossz-e. 
[Szerkesztve]
Ha nem ismerem a nő pasiját és nem vagyunk olyan kapcsolatban hogy az erkölcsi korlátot jelentene, akkor nagyívben lesz@rom a dolgot. Mi közöm nekem egy nő aktuális párkapcsolatához? Majd a nő eldönti mit akar.
nekem ezzel csak annyi bajom lenne, hogy állandóan azon járna az agyam, hogy vajon velem is megtenné-e a csaj, hogy félrekacsintgat. jobb az, ha lezárja a másik kapcsolatát, és csak akkor kezdek ki vele.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

tbs
(PH! addikt)
Kóros bizalomhiány.
Amúgy meg miért baj az, ha jól érzi magát (hiszen ha szereted, ezt a ''jólérzemmagam'' érzést szeretnéd biztosítani neki), de mindig hazajön..? 
Személyiségfejlődési szakasz a kikacsintás. Elmúlik.
Igazad van.
#1030 tbs szerintem ez nem bizalomhiány. Tudod lehet, hogy az előző pasija is megbízott benne és mégis félrelépett. Az ilyen nőket lehetőség szerinte el kell kerülni. Szerintem. 

tbs
(PH! addikt)
Mi a szösz a ''félrelépés''..? Szórakozás egy baráttal/haverral..? Te nem szoktál sörözni menni..? (<- Nem konkrétan, de érted remélem...
)
Pár óra jó móka, ami örömet okoz a szeretett félnek.
Mint írtam problémát csak akkor jelent, ha korlátlan/kontrollálatlan a dolog. És ha biztalmatlan a másik fél.
Egy párkapcsolat működésben tartása MINDIG 2emberes mutatvány. Akarat és munka és verejték. És talán tologat majd a gangon a napos foltokba, ha eljön az idő... 
de, ez bizalomhiány. maximum nem kóros. a mostani exemmel is úgy jöttünk össze, hogy csak 1éjszakásnak (na jó, estésnek) indult a dolog, tudtam, hogy van pasija, meg már szétmenőfélben vannak, szóval túlzottan nem zavart a dolog. aztán az ''egyestés'' után 2 nappal otthagyta a másik krapekot, mi meg összejöttünk. szakításnál egyből eszembe jutott, hogy mi van, van másik. biztos forrásból tudom, hogy nincs, de az érzés akkor is megvan... pusztán azért, mert egy nem lezárt kapcsolatba másztam bele.
Ahol a bizalmatlanság gyökeret vert...
Ha nagyon romantikus akarnék lenni azt mondanám, hogy kikel a ''Fleur du mal''. 

tbs
(PH! addikt)
Van ilyen ''típusú'' nőnemű, aki nem bírja, ha nincs kartávolságban egy megbízható f@x... Ők szoktak kapcsolatból-kapcsolatba lépegetni. Sajnos nem a hűség szobrai, főleg a ''rutin'', a megszokás miatt. Munkás kapcsolatok, na.
Igazán jó parti talán az a lányka lehet, akinek rengeteg ifjúkori kapcsolat volt, aztán egy hosszabb (max. 2-3 éves), de 4-5-6+ hónap óta egyedül van... Ha egy ilyesféle nőszemélyiséggel összejön az ember mondjuk ősszel, vagy télen, na az holtodiglan-holtomiglan lesz; persze bődületes hiba elkövetése nélkül. Ugyanis ha helyes ütemben zajlik a személyiségfejlődés, akkor a fenti ''vonalnak'' LE KELL zajlania. Az ősz-tél csak a pszichés hatás miatt nagyon fontos. 

zabla
(fanatikus tag)
ismét megbíztam egy nőben, ismét ráb@sztam
többet nem teszem
''Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád,
És hálót vet ki rád könnyelmű szívvel,
Mindegy, ha víg kacaj csendül az ajkán,
Vagy könnyez csalfán, csábít és színlel.
Ne higgy a nőnek, ne hallgass rája,
Hazug a szája, bármit is mond!
Óvjad a szívedet, hogy meg ne ejtse.
Bódító kéjnek elszálló perce.
Múló az élvezet, tartós a bánat,
Lelkedre támad és akkor véged.
Ne higgy a nőben, ne hallgass rája,
Hazug a szája, bármit is mond!''
ez nagy igazság
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
Oh, jaj. Megint egy sértett, ártatlan fériflélek.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
na pont ez volt nálunk a gáz. mármint nem az, hogy másik fax legyen a közelben, hanem a folyamatlezajlás. úgy érzi, most jött el az ideje, hogy tapasztalatokat gyűjtsön stb. ha nem az én nőm lett volna, igazat is adnék neki. de igy sajnos nem tudom eléggé objektiven figyelni a dolgokat.

zabla
(fanatikus tag)
kivételesen tényleg ártatlan
tuti velem van a hiba, hogy az olyan lányok jönnek be akik keményen megszopatnak, tudom hogy nem mind ilyen
[Szerkesztve]
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
Többnyire ezt mondják. És szabad megkérdezni, hogy konkrétabban mi történt?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

zabla
(fanatikus tag)
hülyített keményen, teljesen mást mondott mint ahogy valójában gondolta, a végén meg oltári nagy hülyét csinált belőlem, rettentő mód megbántott/megszopatott
és a legnagyobb baj az, hogy nem is érzi mekkora gyökér volt
[Szerkesztve]
de egy ilyen kapcsolatot minek sajnálsz? ez a legjobb, így lehet a legkönnyebben elfelejteni vkit, hogy paraszt volt veled.
A legkönnyebben lehet, de ott marad az őt ért sérelem, amit a férifak többsége nehezen dolgoz fel.

fokukac
(PH! kedvence)
ja, hiába mondják, hogy a női a ''gyengébbik nem'',
az biztos, hogy a férfi a leggyengébbik. 
de komolyan.
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Boxiné
(fanatikus tag)
De jórészt ezek a sérelmek múlandóak. És eljön majd a nagy ő, akiben úgyis meg fog majd bízni.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
persze, nem könnyű feldolgozni, de nekem az ilyen sérelem után eddig még mindig könnyebb volt felállni, mint egy olyan kapcsolat után, ahol nem történt kibabrálás, egyszerűen csak rossz volt az időzítés kettőnknek.

fokukac
(PH! kedvence)
nekem is ez a bajom az exemmel, hogy nem tudok rá haragudni.
így sokkal nehezebb... 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

zabla
(fanatikus tag)
pontosan!
és csak azért sajnálom a dolgot, mert még elég friss fejlemény
de ezen tuti gyorsan túl fogom tenni magam
[Szerkesztve]