Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Már egy rossz topikba beírtam a kérdésem, de rájöttem, hogy ide kellett volna.
Szóval a gépem egyik napról a másikra olyat csinált, hogy mikor bekapcsolom, akkor ugyan elindul, de pár másodperc és le is áll, aztán újra elindul, újra leáll, ezt csinálja folyton, akkor áll le ha lekapcsolom a tápot. Én a tápra gondolok, hogy nem jó, hkc usp3430, és ennek kéne elbírnia egy ilyen konfigot: core2duo e8200, ati hd4870, 4 gb ram, gigabyte alaplap, valami ds-ep45, ezt nem tudom pontosan. Ja és még van benne vízhűtés is. Azért is gondoltam a tápra, mert mikor kivettem egy ramot, akkor beindult a gép, el is jutott a bejelentkezésig, csak elég lassú volt a gép, aztán le is fagyott, úgyhogy ezzel nem is próbálkoztam tovább. Ha tudja valaki a probléma okát bátran ossza meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 Kiváló állapotban, Szuper áron!
- Dell Optiplex 740 Athlon 64 X2 procival eladó olcsón
- HP EliteDesk 800 G4 DM i5-8500T , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe , WiFi , Bluetooth(Több darab)
- HP EliteDesk 800 G4 DM i5-8500T , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe (Több darab)
- 10. GEN - FULL HD - GAMER PC /I3 10100 + H510 + 16GB DDR4 + 512GB NVME + RX 6600 8GB DDR6 + 600W.../
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest