Bajtársak!
Az elmúlt napokban cumiztam én is egy retteneteset nem induló géppel, de hálisten megoldódott a gáz. Leírom a szitut, hátha segítek vele néktek.
Szal adott volt egy átlagosnál is átlagosabb Celeron 1.7-es konfig, ECS lappal, Acorp 300-as táppal. Srác szólt, hogy sokszor nem indul a gép, csak felpörögnek a ventik, de egyébiránt se kép, se hang. Néha nagy nehezen elindul, de akkor meg CMOS falióra
, XP azért bebootol, de aztán újraindulgat a masina. Kikapcsolás után sokszor megint 20-30 próbálkozás, mire magához tér. Elhozta hát hozzám, nézzem meg.
Nálam már 1x se volt hajlandó még csak videojelet sem produkálni. Sorban mindent kipróbáltam
- másik VGA kártya
- másik táp
- összes tápcsati le-vissza
- elemcsere
- cmos clear
- összes kártya ki
- memó ki
a gép egyik esetben sem adott semmiféle életjelet a ventipörgésen és a HDD led világításán kívül (csipogást sem). Szinte 100%-ig biztos lettem benne, hogy a lap purcant ki, de eszembe jutott, hogy épp' pihen nálam egy másik (mûködô) konfig pont hogy 1.7-es Celeronnal... nosza, ki is próbáltam annak a prociját, és... a gép máris üzelmelt!!! Az eredeti prociját beletettem a másik (addig) mûködô gépbe... se kép, se hang!!! Így minden kétség eloszlott, procivétel vár a srácra, pedig már majdnem intéztem neki a lapot... Szóval, ha csak tehetitek, ilyen esetben másik procival is próbáljátok ki a cuccost!
Induló gépeket mindenkinek! 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
"Verés közben jön-megy a székláb." - B. I.

de csak ennyire leltem:
na, ezért nyit mindenki mindennek új topicot

Se sípolás, se semmi!
, hogy ha mondjuk legalább egy fél percel tovább bírja így, akkor megvan a probléma (legalább is közelebb kerültem hozzá), de semmi változást nem tapasztaltam!

)