Új hozzászólás Aktív témák

• SylarHUN

senior tag

Második benyomás!

Jó játék! Nagyon szórakoztató!
    Nagyon szép grafika!
    Itt a bétában, nagyon gyors fejlődés, gondolom a fullban ennél sokkal lassabb lesz majd.
    Gyakorlatilag 8-10 óra alatt meg volt a 9-es szint úgy, hogy rengeteget autókáztam csak össze vissza a városokban.
    Nagyon pozitív, hogy van single race, amiben ugyan úgy kapod az XP-t és Dollárt mint az online versenyekben.

Előzőleg azt mondtam olyan mintha már nem is Béta lenne hanem Full, de ez nem így van!
    Minnél többet játszottam vele annál inkább éreztem, hogy ez kb. még csak a game talán fele.
    Vannak lezárt utak ahol még nem lehet menni, de ezek azért vannak lezárva mert még mögöttük nincsen grafika, persze ez nem igaz mindre. PL. ITT látszik egy ilyen!
    A chat meg egyszerűen nevetséges! Minden üzenetet egy ablakban lehet látni, mire elolvasnád az elsőt, már 23 új üzenet jött a hejére. Ezen még kell egy keveset dolgozniuk.
    Az "AI" na az rettenetes! Mennek össze vissza, egymásnak, neked, az elágazásokban nem lassítanak, csak mennek mint a lemmingek. Ok nélkül váltanak sávot, ide oda, volt olyan, hogy a kereszteződésben körbe körbe ment az NPC!
    STB....

Amit hiányoltam, nincsenek tuning elemek még a játékban, sem teljesítmény fokozók sem pedig az autó karosszériályára valók. Csak színek és vinyl-ek.

Szerencsére megtartották a nagy elődök pozitívumát, nem kell a versenyek helyszínére elautókázni, hanem a térkép segítségével azonnal odalehet ugrani. És ami még lényeg a single versenyeket, annyiszor csináljuk meg, amennyiszer csak akarjuk.

Bevallom, nekem nagyon tetszik a játék, annak ellenére, hogy nem hogy nem szimulátor, de még az arcade játékoknál is arcadébb.

Már nagyon várom a megjelenését.

Itt van néhány új videó a műhelyemből!
    Nfs World Beta egy kis tombolás
    NFS World beta BMW
    NFS World beta Lamborghini
    NFS World beta Nissan

Új hozzászólás Aktív témák