Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    dedike, HGabor89 és mindenki más, aki adatforgalmi értesítőre vár:

    1.) A túlforgalmazási díj mentes adatcsomagoknál nincs adatforgalmi értesítő, csak arról kapsz értesítést, hogy le lett korlátozva a sebességed (ami felfogható 100%-os értesítésnek is). Ilyenek például a Net&Roll, RelaxNet (BusinessNet), Go!Net adatcsomagok, és minden más, amihez ezek hozzá lettek téve (pl. MédiaMánia/Ikon + RelaxNet M). Ide sorolhatóak még egyes díjcsomagok és opciók, például Fun, Like, Net&Roll opció, DuoNet opció >> ezeknél ugyebár szintén nincs túlforgalmazási díj, vagy ha túlforgalmazási díjas díjcsomaghoz aktiváljuk, nem lesz túlforgalmazási díja a díjcsomagnak.

    2.) A benne foglalt adatforgalmaz tartalmazó díjcsomagok, ahol van túlforgalmazási díj (és nincs hozzá a fentiek közül valami még aktiválva), a 80 és 100%-os limitátlépést követően megy SMS, mikor a feldolgozott adatmennyiség átlépi az értsesítési küszöböt.

    3.) Régi túlforgalmazási díjas adatcsomagok esetében 50 és 100%-os limitátlépést követően megy SMS, mikor a feldolgozott adatmennyiség átlépi az értsesítési küszöböt. Ilyen például a Net 30/40/50/80/100/500/3GB/5GB/8GB/15GB és ezek (ahol van) díjcsomag/társkártya díjcsomag változatai.

    Még egy apróság, a 2-es és 3-as esetén feltétel még, hogy ne legyen tiltva az értesítő, de ez inkább csak üzleti/flotta díjcsomagoknál (volt) automatikus, aki meg most aktivál adatcsomagot, az már úgyis az 1-esbe tartózót aktivál. További feltételek 2-es és 3-as esetekhez.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák