Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    válasz kraftxld #11739 üzenetére

    Miért kéne küzdeni vele? Bár már jó ideje nem linuxozok, de win install után simán felment a linux, és ment a dual boot, nem kellett semmit állítgatni rajta. Így volt 2, egymástól független rendszerem, míg virtualizációnál ha a host megmurdol, akkor bachatod a virtuális gépet. Esetleg erőforrások szempontjából sem mindegy, hogy még egy virtuális gépet is futtatnod kell ahhoz, hogy használhasd a másik rendszert.
    Mondjuk az sem mindegy, hogy mire is kell neki a második rendszer, mert ha kísérletezgetni akar, és bírja a vas, akkor egyértelmű, hogy a virtuális gép a nyerő, de ha mondjuk akar egy gyors, stabil rendszert netezni, egy meg kell neki a játékokhoz/programokhoz, akkor a dual boot nem ördögtől való szerintem most sem. (Na persze a sikeres embernek van lóvéja komoly vasra, nincsen szüksége egy alacsony rendszerigényű oprendszerre. :D )
    Persze lehet, hogy full marhaság az, amit mondok, és megint csak a win-linux párosra gondoltam, mert közgazdaságtanból tanultuk, hogy win-win szituáció nincsen. :))

    (#11753) Persze, minden beállítás meg fog maradni. Teljesen úgy viselkedik, mint egy valódi vas. Csak nem lehet belerúgni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák