Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #18692 üzenetére

    Nem raid-ezek tömbökkel, nem vagyok én Tomb Raider! :Y :DDD Túl sok a kockázata.
    Nem akarok extra pénzt kiadni, csak elgondolkodtam a dolgon. Még kevésbé akarok a következő 4 évben gépet fejleszteni (és szerelgetni), max. VGA-t leszámítva. Viszont egy jó kormány-szettet előbb-utóbb be akarok szerezni, amihez meg nem árt a USB3 sebesség, mert szimulátoroknál néha a hajamat tépem a joystick utóhatása miatt. Igaz, most az sem egy ász, de a Logitech meg pár hónap használattól tönkrement, csak mivel mással is játszottam, kifutottam az 1 év garból. (Ment is aláírásba :DDD .)

    Vezetőinkt ismerve azt sem tartom valószínűnek, hogy bármi olcsóbb lenne később (mivel a kimenekített USD .s Euro milliárdok egyre szarabb Ft-tal fognak egyre többet érni), ahogy HAF932-t is +7k-ért tudtam venni a másfél évvel ezelőtti árhoz képest. :((( Legyen meg, ami lehet, aztán szarok minden válságra, anno P45-ös konfiggal is jól jártam, hogy azelőtt összeszedtem rá a pénzt. Szóval, ha jut rá, megveszem, ha nem, akkor bőven elégedett vagyok a jelenlegi cuccal is.

    Lacc88: Igen, mind2 benne van, ha USB/SATA-ra értetted.

    Cyberpunk: Külső rack USB-ről megy. E-SATA tényleg jó lenne, de csak az a kib.szott GB bír olyan külső csatlakozót gyártani, amely a tápot is kiviszi a gépből (az is hátul). :W Ill. ha valaki tud olyan kábelt, amely 2 USB-ből csinál SATA tápcsatlakozót, az szóljon, mert az egész qrwa országban nem találok, csak a neten villog külső SATA-kon. Ott a ház elején a SATA + 4USB csati, és nem tudok rádugni egy vinyót! :Y :W

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák