Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #34576640

    törölt tag

    Hogy érhetem el, hogy kicseréljék a garanciális note4-em törött kijelzőjét?

    Tudom Magyarországon élek ezért úgy is azt mondjátok, hogy semmit. De hát ha vannak olyan emberek akik tudnak kibúvókat. Például arra gondoltam, hogy kicsapom a balhét és feljelentem őket azzal az indokkal, hogy kihasználják a vásárlóikat és arra kényszerítik őket, hogy új készüléket vegyenek miközben simán megtehetnék, hogy az 500 forintos előállítási költségű plexijüket értelmes áron eladják. Nem is tudom milyen jogszabály van erre. A lényeg, hogy a környezet rovására megy a pazarlás, és erre is hivatkozva jelenteném fel őket ha nem cserélik ki.
    Nem tudom mennyire érthető.

    Szóval nem a garanciális dolog miatt jelentem fel, hanem hogy ellehetetlenítik a cserét mivel olyan árral dolgoznak, annyiért adják a szaros kijelzőjüket hogy új készülék vásárlására késztetnek. Biztos van az a jogász aki megoldaná ezt a helyzetet.

    Az Ubert egy hapsi azért jelentette fel és perelte be több millió dolláros kártérítést igényelve, mert szerinte miatta szakított a felesége vele. Ugyanis az Uber értesítéseket küldött a telefonjára amit nem szeretett volna a felesége tudtára hozni.

Új hozzászólás Aktív témák