Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • copass

    veterán

    válasz kiskornel #19254 üzenetére

    Én több videóst is ismerek személyesen akik gyakorlatilag a 7D-re már aznap tolja fel a ML-t.
    Felvétel auto-újraindítása nagy áldás egy videósnak, a többi hasznos fícsör között.
    Persze vannak ritka esetek, de lehet az van hogy a camerakftnél látták hogy ML van rajta ó és már ment is a csere. Van ilyen, pc-ben is cserélnek sok mindent, mert fagyott, közben lehet csak elmozdult vagy melegedett a sok retektől vagy egyébb apróság. De ezekkel babrálni hogy mitől lehet időigényes művelet, ezért egyszerűbb a csere.
    Szoftveresen igen is túl lehet vezérlni a hardvert, pc-n is lehet bütykölni az órajelet,ventilátor teljesítmény,stb. win alól, sőt volt az nvidiának egy drivere ami gyakorlatilag megfőzte a gpu-t, mert nem emelte a venti fordulatszámát teljesítménynövekedéskor egy diriver hiba miatt.
    De itt az ML direkt bütyköli a vázat, persze nem szándékosan, előfordulnak ilyen balesetek, aminek oka az lehet amit már említettek hogy a beépített álkátrész az aktuális váztudásra van kitalálva és tesztelve.
    Tehát amint kap egy túlzott terhelést amire a váz nem lett tesztelve ( pl. 1-2 nap timelapse vagy 4-5 óra videó,) akkor megfőhet idővel.
    De ez tényleg mindenkinek a saját kockázata, mert ők leírják mindenhol, install-kor is hogy téglázhatod a vázat. Szóval csak óvatosan.

    "amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"

Új hozzászólás Aktív témák