Hirdetés
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kőbányára honnan lehet valami rendes pizzát rendelni? (A don pepe nem jó minőségű)
Jo ötlet, thx!
-
PRO-peller
senior tag
Nem tudom h aki futárkaját rendel az figyelte már, h milyen szakadt fazonok milyen szakadt verdákkal viszik az ételt esetenként? Ilyenkor nem az étvágya jön meg az embernek... Biztosan van kivétel.
-
attiati
veterán
indítottam egy másik topikot hasonló témában, de inkább a hétvégi étkezési lehetőségekre koncentrálva (Budapesten):
Személyes tapasztalatok?
Írtam párat én is, nézzetek be! -
Mi tőzsdéből rendeltünk, elég jó áron dolgoznak.
Van ami finom, van ami kevésbé.
Krumplijuk szinte mindig nyers, viszont a rizs nagyon finom.
Zöldség köret is néha nyers maradt, igaz van aki így szerette.
Csirkén kívül mást tőlük nem nagyon ajánlok, sertés néha nyers vagy zsíros/mócsingos.Pár hete próbáltunk ki más cégeket, először egészségkonyhát.
Drága, kevés, íze nem volt rossz.Majd jött a bestfood, ami első héten nagyon jó volt.
Kevés választék de menü nagyon jó volt; nagy adag, finom, és korrekt ár.
Második héten már annyira nem volt jó, negyedik héten már szinte förtelmes.
Volt hogy büdös volt a hús, krumpli nyers. Adag is egyre kisebb, főleg ha menüt kértünk.Végül vissza mentünk a tőzsdéhez, ezzel is van gond de legalább nagy választékból tudunk olyan rendelni ami finom.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #74 üzenetére
up
-
concret_hp
addikt
up a topicnak, azt se tudom, hogy milyenek vannak egyáltalán, jöhetne pár jó / rossz tapasztalat, mert a melóhely környékén nem túl jó a felhozatal
-
mobbo
senior tag
teletal, gastroyal, stb. kozul melyik a legjobb? van teszt valahol ezekrol?
foleg az iz es a minoseg erdekelne
gastroyal egy dzsuva azt tudom -
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp #71 üzenetére
Egyszer ettem a subwayben, többet biztos nem. Bár azóta be is zárt...
No nem azért mert rossz volt a kaja, betoltam ötféle szenyót, mind nagyon jó volt, csak az volt a bibi, hogy otthagytam kb. 5000 -et. -
concret_hp
addikt
bár nem kapcsolódik szorosan a témához, de az std, hogy subwayben 850 volt egy 15centis csirkemell sonkás szendó
és még egy kicsit bunkó is volt az eladó csajszi, de rohaggyonmeg akko' má csakazértis összejárkáltam a vizes csukámmal a frissen felmosott padlót
na hogy on is legyek, ma osztogattak ilyen rohadtnagy foodplusszos szórólapokat, annyira nem tűik best buynak, sima kifőzdés árak
-
donhere
tag
A teletál-nál is 50%-os kedvezmény van a héten az uj rendelőknek. Ki is próbáltam. szerintem jó. Az adag az bőven, ízre is oké volt a mai
-
1010
őstag
a gastroyal nal a heten meg a jovo heten az uj ugyfelekek
50%kedvezmeny van minden etelreen kb 20ezrert rendeltem kajat,persze elteve kesobbre de igy is jobban megerte mint fozni vagy mashonnan,es lezart dobozkaban hozzak amit geppel zarnak le,tehat nem lehet kinyitni eszrevetlenul ami kulon jo
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #65 üzenetére
Jahm. Egyik ismerős olyan kajákat evett (plusz egy kis sport) , és szépen lefogyott.
-
Mawyx
őstag
El is felejtettem közben a topicot. Köszönöm a képet
Szokták írni, hogy akár egy napra is. Ez igaz? Pl ma felcsörgöm őket, vagy neten rendelve, hogy holnapra kellene egy adag étel, mondom a címet és vmikor jön a futár a kajával, ott kp-ben fizetetem neki?
Ha nincs se kaputelefon, se portás, akkor telefonál a futár? -
tildy
nagyúr
Munkahelyen van cityfood , meg interfood is , meg gastroyal.
City nagy adagokat hoz és finomakat, az interre sincs panasz, de én msot akaroma agstroyalt is kipróbálni, mert update kajákat akarok egy ideig enni. -
concret_hp
addikt
na majd elolvasom a topicot. lakótárs hatására ma rendeltem kaját pedig ilyet nem szoktam
pizzaking: valami akcióban 2 csirkemell + zölcség (rásütve vagymi), 2 köret, 2 saláta meg egy vaniliás jégkrém 2K volt. ez sztem simán megéri.
-
R
senior tag
valami új?
-
stangli
senior tag
Én a teletálat tudom ajánlani. Kb két éve folyamatosan tőlük rendeljük a kaját, semmi nagyobb galiba nem történt, ha véletlenül a futár elfelejtette a kaját kihozni vagy ha netalán felcserélte rugalmasan beszámították a következő heti kajába az árát... Még nem találtunk benne hajszálat, körmöt, pókot, nem borította ki a kaját éstb... A Gastroyalnál volt a futárfiúnak a szokása, hogy behozta a szobába és szabályszerűen földhöz vágta magát a kajával együtt... Természetesen neki ált fentebb... na nem is az a lényeg, hanem az hogy a teletál is the best minden téren
-
Louro
őstag
Interfood-dal én megvagyok elégedve. Egész jókat csinálnak, csak a krumplipürét kötelező jelleggel mindenki kerülje bárhonnan is rendel, mert tuti zacskós megoldás lesz. Ma pl. túrógombócokat fogok enni
Jujj de várom már, csak még messze az ebédszünetem
-
kew
senior tag
Na meg is ettem az első adagot
Nekem nagyon ízlett, pulykamelltokányt rendeltem valami sajtos tejszínes sonkás gombás szósszal és tésztával, a tészta és a szószos hús külön fakkban volt a dobozban, így a tésztát nem áztatta el. Az adag nekem pont elég volt, és ízlett is nagyon
Desszertnek somlóit kértem. Szerintem ennél jobbat még nem ettem
Csak meg akartam kóstolni, mondom majd később megeszem, de véletlenül lecsúszott az egész, pedig a tésztával is már elég jól laktam
Pont elég volt rá a tejszínhab, és a közepén valami nem tudom milyen cucc volt, de az valami isteni volt.
Képeket majd rakok fel ha hazaértem, bár a somlói magával ragadott, így annak csak a felénél jutott eszembe, hogy fotózzak
-
Borify Péter
aktív tag
mifelénk max csak pizzát lehet rendelni:S
-
kew
senior tag
Nos, a hétre rendeltem a Tel-Food-tól próbaképpen
Most minden féláron van náluk, így baromi olcsók
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Most melyik céget ajánlanátok? Új melóhelyre kerültem, ahol nincs büfé, így jólesne valamilyen meleg étel ebédtájt.
3 céget nézegetek, Gastroyal, Tel-Food, Teletál. Ezek közül a Tel-Food jó olcsónak tűnik, kérdés, mennyire minőségi az étel..
köszi
-
Lala6
őstag
Na kipróbáltam a Tőzsdét. Hát nem vagyok tőlük elragadtatva, nem ízlett, kevés is volt. Volt egy tojás saláta amit nem bírtam megenni annyira büdös volt, meg folyós majonézes löttyben volt (folyt mint a víz, nem a szokott sűrű).
Maradok a teletál-nál egyelőre, aztán majdmeglátom. -
ngabor2
nagyúr
mi futárt váltottunk: interfood. itt vannak kis adag kaják is, ami a fogyókúrának jót tesz. meg kifejezetten alacsony energiatartalmú, 2 kategóriában is (500kcal, meg 600-900 kcal). a minőségre eddig nincs okom panaszkodni, minden finom volt. hűtve hozzák, délelőtt, ebédnél felmelegítem, és kész. a főzelékeik különösen finomak, kiváncsi leszek a jövő heti kínálatra, mert akkorra kifejezetten fogyókúrásakat rendeltem
-
StoneBridge
senior tag
TeleTál-tól rendelek egy ideje én is, eddig nem volt probléma velük. nagy adagokkal szolgálnak és a menük szerintem teljesen korrekt áron.
Gastroyal-Jokerfood bár picit olcsóbb, de az ízvilága sokkal szerényebb volt...SB
-
tildy
nagyúr
No most cityfood van, a krumplipüré kivételével eddig mindig finom és jó nagy adagokat hoztak. Krumplipüréjük nagyon gáz
-
BPFeri
senior tag
Szia !
Én ( többed magammal) már tavaly november óta "tőzsdézek" , eddig bevált és nem csak nekem mert a többiek sem váltottak ezidáig. Egyébként még a "TeleTál" ( Laci bá )konyhája tűnik elég jónak számomra is.. talán ha egyszer váltok akkor az lesz a kiszemelt ételszállító !
F.
-
Lala6
őstag
Én most a teletáltól rendelek. Eddig semmi panaszom, nagyok az adagok, finom is.
A legjobb eddig a food expressz volt, náluk mindig tudom, hogy mire számíthatok(minőségre).
Gastroyal egyszer ilyen, egyszer olyan- nem mindig jó a kajájuk.Jövőhéten a Tőzsdétől rendelek, ki szeretném próbálni azt is, sok jót hallottam már róluk.
-
ngabor2
nagyúr
debrecenben tudok egy jó futárt ajánlani: caragana étterem és panzió. előző nap is le lehet adni a rendelést, bár azt jobban szeretik, ha előző hét pénteken a köv. hétre le van adva, és ki van fizetve. nagy adag, a nyári leállás kivételével mindig finom kaják 620 (leves + főétel), ill. 690 (nagy adag főétel) 1 adag. volt, hogy egy hétre csak a páratlan napokon rendeltem, mert a köztes napokra is elég volt.
-
1010
őstag
up
-
1010
őstag
én mikor rendelek mindig azon filozok-és lehet elmebetg vagyok de akkor is-hogy vajon belecsurnak-e és hogy már a konyhán vagy a futár random/pofára.
emiatt nem szivesen eszem más fösztjét -
ngabor2
nagyúr
a food express is hűtve hozza már a kaját, így váltottunk. a melóhelyen többen is a Caragana étteremtől hozatják. ez csak debrecenben van, de nekem pont jó
az adagok hatalmasak, meg se bírtam enni mindet. maga a kaja is nagyon finom, és melegen hozzák. remélem megtartják egy jódarabig ezeket a jó tulajdonságukat.
-
tildy
nagyúr
Kipróbáltuk a cityfoodot. Fincsi kaják vannak, Tn nagyobb adag is, mitn a foodexpress.
Bár nekem azzal sem volt gondom eddig, csak ugye elköltöztem otthonról, így a munkahelyemre a citytől kérem. -
nagash
senior tag
Én egy pár hónapig rendeltem a Gasztriától és alapvetőleg meg voltam elégedve. A gyümölcslevesek mind jók, de tésztát tésztára halmoztak ami nem tetszett. Az egyik futár nagyon jó haverom lett. Az volt a gondom, hogy ha nem ő hozta valamilyen okból akkor volt hogy fél 4-re ért ide a kaja a garantált, legkésőbb fél 1 helyett. Aztán lemondtam, mert hosszabb ideig nem tudta volna a cimbi hozni és én meg nem vacsorát rendeltem. Egyébként rendben volt, nekem a házias jelleg tetszett.
-
ngabor2
nagyúr
no, ezt a food expresst mi is kipróbáljuk. a gastroyal hol azt hoza, amit kértünk, hol nem. a totalfood néhány kajája ehetetlen volt.
ha az van, még mindig van a főzelékmánia, ott 1 órán belül kiszállítják, tehát nem kell 1 hétre előre ''elkötelezni'' magunkat. -
brownus
veterán
Vegafood: [link], jól és finoman főznek.
-
Gh0sT
addikt
Nah, elég volt a Gastroyalból4 Kipróbáljuk a Tőzsde ételfutárt. Remélem ők jobban főznek.
-
Pompi
nagyúr
-
pauly
tag
Adnék egy szavazatot a Food Express-re. Több mint 5 éve eszem tölük,bár néha becsúszik egy-két izlésemnek nem megfelelő kaja. De eddig az esetek 97%-ban meg voltam velük elégedve. Bár az a fránya fólia tényleg idegesítő,nekem már sikerült magamra rántani néhány dobozzal.
-
_Yvorl_
tag
Hat én nem tartom magam egy Ultra nagyétkü emberkének, de mivel már annyit dicsértétek a Food expresst, ráadásul még azt is mondjátok, hogy az adag frankó gondoltam megszólalok én is.
Lényyeg, hogy olyan helyen dolgoztam ahol a kollegáim 90% a ezt rendelte.
Én is csábultam a dolog felé, míg meg nem láttam az áraikat, plussz a mennyiségeket.
Az árak 600-700 között voltak és ez azért annyira nem olcsó szerintem. Mostani munkahelyemen van kantin es ala kart nagy adag kajak is olcsobbak ennel de ha az ember megelegszik valami egyszerubben az 300-400 között van.
Az adagok meg olyanok voltak hogy egy Bud Spencer idézettel tudom legjobban jellemezni (A nincs kettő négy nélkül című filmből) ''Ezt meg add a kanáriknak, ha nem sértődnek meg.)
Izekre nem tudok mit mondani mert nem kostoltam meg, de kinézetre és szagra rendben voltak) -
tildy
nagyúr
En sem hittem el sokaig, hogy jok, aztan ki lett probalva(előtte 2 volt próbálva), es mivel elegge finnyasak vagyunk az étel minőségére , és mennyiségéra, ezenkívűl szeretem ha valaki pontos, ezért maradtak ők!
De itt is adtak tippeket más cégekkel kapcsolatban is, meglatjuk -
Pet_i
senior tag
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt eddig. Úgy tűnik, hogy az én régi negatív tapasztalataim ellenére sokaknak bejön a Food Express, úgy tűnik, hogy tényleg javultak, kipróbálom újra őket, remélem beválik.
-
jasszer
őstag
/me jegyzetel...
Tudtok olyan futárról aki ''custom'' munkabeosztáshoz is tud igazodni és kijönne a repülőtérre? -
zsiga667
addikt
Eddig a Food Expresst [link], a Gastroyalt [link] és a Gasztriát [link] próbáltam, (F.E-t kb. 3 hétig, Gastroyalt legalább 2 hónapig, Gasztriát meg kb. egy hónapig) és egyértelműen a Gasztria volt a legjobb. A futár akkor jön amikor kéred, legyen az akár reggel 8 vagy délután fél egy (ráadásul egész pontos), és sokkal jobb a kaja mint a másik kettőnél. Választékban és az adagok méretében kb. azonos a három, de ízben és rugalmasságban a Gasztria nyert nálam.
-
e.vid
senior tag
Food Express. Második éve tőlük rendelek úgy, hogy ki lett próbálva más is de mindig visszatértünk mi is.
-
-
Pompi
nagyúr
Részemről is plusz egy pont a FoodExpressnek. Több, mint 2 éve eszük ''őket'' itt a cégnél. Közben kipróbáltuk a TotalFoodot és a Gastroyalt, de mindig visszatértünk a FE-hez. Gyakorlatilag mindent leírtatok már róla.
-
-
NoLF
veterán
foodexpress, kaja finom, futár pontos, adag normális, választási lehetőség nem kevés van.
jópont neki. -
gregorik
senior tag
kb. 1 évnyi tapasztalat után merem állítani, h. CityFood, amit még nem is említett senki. nekem anno egy Teletál-as futár ajánlotta, aki aztán átpártolt. profibb szakácsok, jobb rendszer stb., mint a többinél, beleértve a Gastroyalt.
-
az étel mennyisége egy embernek elég, de van úgy, hogy kettőnek is (ettem olyan sajttal töltött pulykamellet, hogy a felénél megteltem),
Elég kicsi a gyomrod.Néha még a leves+második menü után is úgy érezzük, hogy ''jó, jó, de azért még ebédelni is kellene valamit''.
A FoodExpressnél engem leginkább a néha alkalmazott, leszedhetetlen fedőfóliák őrjítenek meg. Nem azért rendelek dobozcsárdából, hogy át kelljen fejtenem az ételt tányérba mikrózás előtt, majd elmosogatni a kaja végén. Pedig van rendesen letéphető fóliájuk is - nem tudom, min múlik, hogy melyiket alkalmazzák. Vagy hogy miért nem műanyag fóliát használnak, mint más cégek. Szintén nem értem, miért nem lehet ráírni (-matricázni) a dátumot, mint más cégeknél.
(Amúgy meg azért rendelek, mert itt kb. 2 km-es sugarú körön belül nem lehet melegételt kapni.) -
g4dg3t
senior tag
FoodExpress +1pont
Matrai borzas nagyon finom naluk
Ezenkivul probaltam CityFood-ot es Gastroyalt...egyikse jott be.
mod: cirka 2.5eve rendelek rendszeresen a FoodExpresstol es neha (ritkan) a tobbi cegtol.
[Szerkesztve] -
tigriske
tag
1pont a Gastroyalnak. legnagyobb,legjobb választék,és hétvégére is főznek!
jaésa minőséggel sem volt még problémám,pedig mát több hónapja főznek ránk!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Én lassan egy hónapja rendelek a Gatroyaltól. A menü összeállítás számomra elég gyengus, ezért inkább magam válogatom össze a kajákat. Átlagosan napi 700-800 Ft-ból van meg náluk az ebédem, ami valóban nem a legolcsóbb, de még az elviselhető kategóriába tartozik.
Az ételek ehetőek, néha sikerül belenyúlnom gázosabb kajákba, de jellemzően inkább ízlenek, nem vagyok egy válogatós fajta.A köretek számát kevésnek, mennyiségét soknak találom. Ezzel szemben úgy vettem észre, hogy a hússal szeretnek spórolni.
Negatívumként még annyit, hogy pont ma adminisztrációs hiba miatt nem hozták ki a hétvégére rendelt kajámat.Mentségükre szóljon, hogy a futár azonnal próbált intézkedni, de inkább letettem róla...
-
Jarod1
veterán
Szasztok, nem konkrétan ételfutárokhoz kapcsolódik,
de a cégünknél 1 benti kajacsináló cég van a neve Plural.
a csúcs kb 1 hónapja volt amikor melletem ülő haverom 1 szép kövér legyet talált a Bakonyi sertésszeletbenja és már láttak csontkukacot a húsban, csótányt a főzelékben.. a tegnapi nap pedig láttam 1 legyet szálldogálni az étterem... ami szerintem nem igazán normális január elején..
-
Tithian
őstag
Van néhány hétnyi tapasztalatom a FoodExpressel, s ennek alapján nyugodtan tudom javasolni őket. Egy viszonylag válogatós ember is lelhet minden nap valami neki tetszőt, az étel mennyisége egy embernek elég, de van úgy, hogy kettőnek is (ettem olyan sajttal töltött pulykamellet, hogy a felénél megteltem), a fűszerezésük és úgy egyáltalán az ételkészítésük egész emberi, nem rontanak el semmit túlfűszerezéssel vagy alulfűszerezéssel, illetve (és ez nekem sokat jelent) nem gondolják nagy mennyiségben, mindenhez fogyasztandó élelmiszernek a hagymát. Gyűlölöm az olyan szakácsokat, akik a krumplisalátától a pörköltön át mindent csak úgy tudnak elképzelni, ha grátisz az ízesítésen túl még adnak hozzá pár fej vöröshagymát (errefelé divat).
Szintén pozitívum, hogy egy vegetáriánus is rendelhet tőlük, minden nap több hús nélküli választási lehetőséget kínálnak (sőt, ahogy kóstoltam, a zöldségsalátáik egész jók).
Még valami: eddig mindig reggel 9-re ért ki a futár, tehát nem is késnek.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Teletálat próbáltam már, de ők nem EU konform módon szállítják a cuccokat, nem lezárt dobozban, hanem egyszerű rápattintós fedelű műanyag dobozban, szóval ejtettem őket. A Cityfoodnál szerintem jó a kaja, csak néha iszonyú későn hozzák (du. 2
), és persze mindig azért, mert lerobbant az autó... De egyébként finomak, felváltva rendelek tőlük és a Tőzsdétől.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Total foodnal a napi 995Ft-os menü az jó szokott lenni
Nekem bejött
Nekem elég volt, párom kicsit keveselte, emg nem volt szerinte olyan finom, mitn a Food Express.
T. Almeida: szerencséd, hogy ilyen jó kajálda van felétek. Nálunk az étteremben nem is olcsó a kaja, mondjuk ízre nem rossz.
De kb . egy adag rántott csirkemell + rizs +majonéz már 650FtSzal én csak fél adagokat szoktam enni emiatt.
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
TotalFood?
A párom hordatta egy hétig...szerda körül aztán kapott egy olyan csülköt, hogy a disznószőr nem volt leperzselve róla...csüt.-péntek ezek után egyenesen a kukában landult a kaja.
Én itt kajálok a cégnél (az Eurest Kft. főz ránk), szerintem nagyon jól főznek, korrekt az árazás (egy adag olcsó leves 65 Ft, a drága leves 110 Ft, főzelék 130 Ft + feltét ára (nem muszáj kérni), a'la cart kaja 450 Ft, továbbá mindig van egy ''olcsóbb'' kaja is (pl. tészta tokánnyal, vagy krumplistészta), ami 320 Ft.
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
Hm, Food Expressről jót még nem nagyon hallottam. Régebben próbáltam (pár éve), de akkor elég szörnyű volt. Ezek szerint feljavultak? Gastroyalt én is néztem, de drága.
Tegnap a Gasztria-Menüettet próbáltuk, de kicsi az adag az árához képest. Total Foodot akkor megnézem.
Kalandor: jó most a Food E?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Food Expresstol rendelek lassan mar fel eve. Annak idejen ki lett probalva tobb is, de ok jokor, reggel fel 8kor hozzak
Igy utana van masra is idom, nem kell ithon dekkolni.
Akiket probaltam: Gastroyal (szerintem draga), akkor total food - finom, de kicsit kevesebb kaja , mitn a foodexpress, es volt emg valami dobozos szallito is, nem jut eszembe a neve, de ok keveset is hoztak, meg nem is volt finom. Szerintem. -
Pet_i
senior tag
Azért nyitom a témát, hogy meg tudjuk osztani egymással, hogy ki melyik munkahelyi ebédházhozszállítót preferálja, ki melyiket ajánlaná jó szívvel. Nos, mi eddig a Tőzsde Ételfutártól rendeltünk és nagyon meg voltunk vele elégedve, nagyok az adagok és jó ízűek, rendes és pontosan jön a futár, ráadásul olcsó. Viszont szívesen kipróbálnánk mást is ''színesítésképpen''. Ki melyiket ajánlaná?
Remélem közérdekű és eddig meg nem vitatott téma révén maradhat ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lightyear - befektetési app
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Darts kamerarendszer Target Omni
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Turbózd fel a gèped,most!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest