Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Sikerült feltennem a pendrive-ról valahogy. Rámásoltam a legújabb BIOS-t, beledugtam a gépbe és hagytam, hogy hagy induljon újra egy párszor, bejött a BIOS, én pedig firssítettem M-Falsh-el a legújabbra.
Aztán megcsináltam a szokásos beállítasaimat és volt egy olyan, hogy Smart connect technology. Ez kikapcsoltam és azután nem jött kép.
Eslő alkalammal is emlékszem, hogy kikapcsoltam és nem jött kép, utána újraindítottam és utána magától kezdte csinálgatni az újraindítgatást, leállítást. Akkor lehet nem is a BIOS-al volt baj?De mi köze ennek a Samart connecnt technologyhoz nem értem. Azt sem tudom, hogy az mit csinál. De most bekapcsolom.
Nagyon köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Politika
- Sorozatok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Külpolitika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Könyvajánló
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest