- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carrot
tag
semmi, bocs
-
diegho
nagyúr
Sziasztok
Irodai office-ozásra kellene egy gép 115k-ig [link] erről vélemény? esetleg jobb vételt tud valaki?
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Laptopot szeretnék vásárolni, úgy 100-120e Ft-ig. Ebben az árkategóriából melyik a legjobb?
Köszi előre is! -
kelzsoca
félisten
-
Polp
csendes tag
S10: Ha mégis X3100 lett volna benne, akkor a többi elmehetett volna alunni...
Én is várom az első unboxing videokat. Kb. mennyi idő alatt szokott beérni magyarba, ha most adták ki?
-
hétalvó
addikt
Kész. vége, rákattantam, Lenovo S10-et akarok.
Gondolom senki nem tudja mikor lesz itthon kapható és mennyiért?
-
bejmuller
aktív tag
Nem tudom megtettek-e mar elottem, de azert irok egy keveset a kicsivel tobb mint egy hetes Acer Aspire One-omrol. Szubjektiven
Tudni kell hogy eloszor MSI Wind-et akartam, meg is rendeltem az elso adando alkalommal, de aztan itt Romaniaban a feher (mert nekem az kellett) szallitasa nagyon elhuzodott, talan meg most sincs, csak fekete es pink. Majd mikor meglattam egy cegnel hogy van az AA1-bol raktarron, rogton visszamondtam a Wind-et es megrendeltem a One-t.
Nem bantam meg a dontest. Amit csak a rendeles utan tudtam meg h nincs benne Bluetooth, kisse fajo pont, de ez van, van USB-s adapterem, tehat helyetesitheto. Gondoltam hogy esetleg kicsi a kepernyo, de nekem elegsegesnek bizonyult. Billentyuzet merete is megfelelo, sot neha meg kenyelmesebb mint a rendes billentyuzet. Mondjuk nem vagyok nagy darab ember
170 cm vagyok.
A HDD merete jol jott, bar a 80 is eleg lett volna, de igy meg jobb.
A touchpad merete miatt aggodtam, de minden varakozasomat felulmulta. A mini egeret amit vettem melle azota sem hasznaltam. Kicsi a touchpad, de nagyon jo, es nem zavaro az, hogy ket oldalt vannak a gombok (lehet azert mert meg nem volt mas laptopom). A scroll nagyon jo, mivel ugy mukodik mint az iPod-okon, korkorosen. Nem multi-touch, de erdekes modon ket uj szethuzasaval lehet zoomolni(!!!), ha ez be van allitva a beallitasaiban.
Dual-boot-ot sajnos nem tudtam megcsinalni, igy inkabb hagytam az XP-t egyedul. Jol fut, semmi gond nincs vele.
Hangja alig van, nagyon jol tudok aludni mellette
Viszont melegszik, nem nagyon veszelyes, de neha elegge forro.
Akku... hat nem bajnok. Wifi-vel neten, minimum fenyerovel max 1 ora 30-40 perc.
Az meg hogy lett egy vilagito pixelem, gondolom egyedi hiba, forumokon nem hallottam effelerol, az en "szerencsem".
A back-up dvd kepes USBs visszallitot csinalni, de nem minden fajta pendrive-ra. Lehetoleg 2 GB-os legyen. A-data RB19-el es Kingston Data Traveller mini (igaz 1GB-os) nem ment sajnos.
Na ennyi "roviden". En nagyon meg vagyok vele elegedve, nem bantam meg hogy ezt valasztottam a Wind helyett, foleg hogy sokkal olcsobb is volt (atszamitva kb 82-83 ezer forint)
-
ctrlshift
csendes tag
Körülbelül annyira netbook kategória, mint a Sony Vaio TZ sorozata...
-
PLacc
senior tag
Újabb Dell képek Ubuntuval, ha már valaki unja őket, akkor lőjetek le.
-
doc
nagyúr
válasz
parandroid #173 üzenetére
ideje volt, remelhetoleg most mar nyugodtabb lesz a topic
az eee-s topicba linkelte egy forumtars, talan itt is erdekel valakit: eeePC osszehasonlito tablazat
-
parandroid
félisten
Három figyelmeztetést szedtél össze 21 napos pályafutásod alatt, és még mindig ugyanazt csinálod, amiért már először is szóltunk. Most volt elég. Kérlek, hogy csak abban az esetben regisztrálj újra, ha képes vagy elfogadni jelen fórum írott és íratlan szabályrendszerét. Ellenkező esetben javaslom, hogy keress inkább egy olyan fórumot, ami jobban megfelel az elképzeléseidnek.
Szerk: Takarítottam.
p
-
doc
nagyúr
azért azon illene elgondolkodni, hogy miért veled szemben megy minden hülye az autópályán...
tudom, tudom, mindenki hülye csak te vagy helikopter
tényleg nem bántó szándékból mondom, de a PH az olyan ritka oldalak egyike, ahol nem illik kapásól lehülyézni a másikat, meg virtuálisan leordítani a fejét, csak mert nem tetszik a véleménye
ha valakivel nem értesz egyet, azt kultúráltan is el lehet mondani, senkinek nem lesz vele baja. de szerintem olvasd vissza a saját posztjaidat, és gondolkodj el rajta, hogy neked hogy esne ha ugyanezt neked címezte volna valaki!
-
exy
tag
Megvan az új favoritom:
1,36 kg
13,3" képernyő
ThinkPad X301
Nem nagyobb mint a WIND...
-
exy
tag
"A te stílusodra sem vevő senki, két figyelmeztetés után kiosztok egy kis pihenőt."
Szerintem stílusért még soha nem tiltottak ki senkit itt. Pedig aztán van itt is bazdmegolás, meg hülyézés rendesen. Én semmi ilyet nem csináltam aztán mégis. Szerintem nem egyenlő mércével méricskélsz.
-
PLacc
senior tag
Holnap elvileg bemutatják a mini Dellt:
Remélem, lesz belőle nem fényes verzió is, ahogy korábbi képeken volt, mert ez borzalmas szvsz...
Valamint a Lenovo Ideapad S10-et már lehet rendelni...
-
HavocS
senior tag
Elolvastad amit írtam? Pont az volt a bajom, hogy UMPC =/= Netbook! Nekem semmi bajom a fent említett subnotival, az árával se, csakhogy ez nem az a topic. Mégegyszer: netbook -> netezős, könnyű, olcsó gép. Nem kell bele optikai meghajtó, core2, meg mobil 8600gt, cserébe pici, meg sokáig bírja aksival (mondjuk ez utóbbi sajnos elég kevésre igaz alapfelszereltségben, amit nem igazán értek, de biztos erre is igény van. Vagy inkább így is igény van rá.)
szerk: ah, látom doc már leírta előttem.
-
doc
nagyúr
meg mindig nem erted...
adott egy kategoria, ami LETEZIK, neve is van, ez a topic errol a kategoriarol szolna, ahogy a sajat nyito postodban is all (eeePC, wind, stb)
az eeePC-t azert definialtak UMPC-nek, mert a nev 100%-ban passzol a funkciojara, vagyis ultrahordozhato szamitogep, ami teljesen illik is ra, ugyanugy mint mondjuk a Mazda MX-8-ra az hogy szemelyauto.de az eeePC piacra dobasaval letre jott egy uj kategoria, amit netbooknak neveztek el, es ebbe a kategoriaba tartozik az eeePC, a wind is, ugyanugy mint ahogy az MX-8 is beletartozik a sportkocsi kategoriaba
leforditva: te most habzo szajjal uvoltod, hogy az MX-8 NEM sportkocsi, mert olyan nincs is, mert minden autoval lehet sportolni, az egy SZEMELYAUTO
Szerintem ti csóringerek vagytok és ezért fáj neketek az 1600$. Tudomásul kell venni, hogy nem belőletek áll ezen a bolygón a vásárlóközönség.
ismet mellelottel, tobbszorosen is.
egyreszt nekem pl. nem az ara okoz problemat, az asztali PC-m es az R61-es notim sem a kimondottan olcso kategoria, egyszeruen nem passzol bele a topic celkategoriajaba, en inkabb maradok az eee-nel
masreszt meg pontosan hogy a netbook celkozonsege az, aki OLCSON akar PICI notit, olvasd csak el az eeePC-rol szolo elso bejelenteseket!Azonkívül leszarom az elnevezéseket.
akkor jo lenne, ha vegre nem ezen lovagolnal... -
exy
tag
A lényeg az, hogy rengeteg új kis-notit fognak még Karácsony előtt bemutatni a gyártók. Kb 40-50 közöl válogathatunk október közepére-végére. Ez a topik pedig pont azt lenne hívatott megvitatni, hogy melyiket, miért, mennyiért, mikor. Akinek ezekkel a témékkal baja van, az menjen valahová máshová! Mert ez a fórum továbbra is erről fog szólni, nem pedig a kispénzűek nyavajgásáról, meg az angol nyelvújjítókról, stb. Pont.
-
exy
tag
Nem, ez nincs így!
Én úgy hívom ahogy például az ASUS elnöke aki kitalálta és bemutatta a sajtónak az első EeePC-t. Lepődj meg, UMPC-nek definiálta! És például a HP is UMPC-nek definiálta a most bemutatott 12,1"-os 1600$-os gépét. Meg kell tehát kérdeznek: Akkor az ASUS elnőke, vagy a HP elnőke hülye?
Szerintem ti csóringerek vagytok és ezért fáj neketek az 1600$. Tudomásul kell venni, hogy nem belőletek áll ezen a bolygón a vásárlóközönség.
Azonkívül leszarom az elnevezéseket. Vannak a normális mérető notik és a kisméretű notik. Ennyi. Pont.
-
doc
nagyúr
nem arrol van szo, hogy mennyire vagy vastag, egyszeruen ez a topic egy adott kategoriarol szol, amibe a 12"-os, 1600 usd-s noti egyszeruen nem tartozik bele - ENNYI
az hogy SZERINTED mi tartozik bele a netbook kategoriaba, teljesen irrelevans, amig a vilagon a tobbi 6.5 milliard maskepp gondolja
"sajnallak, de ezek a hatarok nem egyeni kivanalmak kerdesei, hanem a mindenki altal altalanosan elfogadott kimondott es kimondatlan parameterekei"12"-os notik regota leteznek, neve is van az adott kategorianak: subnoti
a netbook egy masik kategoria, ami eddig nem letezett
es jo lenne ha nem kezdened elolrol az egesz elnevezesi vitat, teljesen mindegy hogy te hogy hivod, vagy hogy mennyire tetszik az altalanosan elfogadott, kvazi hivatalossa valt elnevezes; ez nem nyelveszeti topic, rajtad kivul mindenki tudja hogy az adott kategoriaba mi tartozik bele, fuggetlenul attol, hogy hivjak
[i]Mivel mindengyik bookkal lehet netezni, [7]
a 4 eves mobiltelefonommal is, es akkor mi van? -
csabicsepp
aktív tag
Akkor tényleg nevezzétek át a topic nevét uh pc-s topicra, de legyen egy netbook topic is sztem...
-
exy
tag
Nézd, nem mindenki csóringer aki idejön tájékozódni, vagy beszélgetni. Én például meg tudom fizetni az 1600$-os árszintet. Nem is tartom drágának összességében. Inkább például a Windet vagy az EeePC 1000-est tartom drágának 100e Ft árszinten. Ugyanis a beltartalom, a technikai paraméterek, a teljeítmény, a felszereltség a béka valaga alatt van. nincs benne DVD-író, de még egy vacak digitális monitorkimenet sem, hogy prezentációt tudnék róla tartani. Érted te ezt?
"Az 1000h meg a Wind pont felülről súrolja ez a határt."
Szerinted. Szerintem meg a 12"-ig és 1,5 kg-ig mindegyik belefér az ultrahordozható kategóriába. Sajnállak, de ezek a határok nem lebetonozott paraméterek kérdései, hanem egyéni kívánalmakéi.
"mivel kifejezetten (csak) netezésre van kitalálva"
Én eredetileg nem erre nyitottam a fórumot. Később lett csak hatalmi szóval ez a hüly enév, nogy netbook. Mivel mindengyik bookkal lehet netezni, ez egy marhasásg. Az ultrahordozható PC viszont kjifejező: UMPC. Ennyi.
-
HavocS
senior tag
1600$-ért? Ez subnoti, nem netbook, jól is írja a HP, hogy ultrahordozható notebook. Én már a HP másik üdvöskéjét se nevezném netbooknak a 160 ezer forintos árával. Az 1000h meg a Wind pont felülről súrolja ez a határt. A netbook legelső ismertetője amellett, hogy nem kell laptoptáskával rohangálni vele, hogy OLCSÓ, mivel kifejezetten (csak) netezésre van kitalálva. Az, hogy neked belefér, attól még nem lesz itt releváns. Nekem is belefér ilyen árban pl. egy PS3, LCD TV-vel , de attól még nem lesz netbook.
-
exy
tag
HP EliteBook 2730p, 12,1"-os kijelzővel és 1,45kb tömeggel. Szerintem még ez is belefér. Egyébként a a HP maga is ultrahordozható noteszgép kategóriában jelentette be az új termékét amit szeptembertől lehet rendelni.
Úgy tűnik igazam lesz. Október közepére-végére lesz vagy 40-50 ultrahordozható noti. Lehet majd válogatni a karácsonyi ajándékozásra.
-
Alex91
félisten
Egy alternativa: az MM-ben akcios FS U9200-as notebook 99 990,- Ft!
CPU: Celeron 540 1,86 GHz
TFT: 12,1" 1280x800
RAM: 1 GB
HDD: 80 GB
DVD-iro
WLAN
Bluetooth
webkameraolyan 2 kg koruli tomeg, es nincs hozza OS.
-
csabicsepp
aktív tag
No végülis megoldódott. Sikerált a nemmesszi MMark-ban egy 901 -est és egy windet összehasonlítani. Ahogy aggódtam a kis kijelző miatt, be is jött (nekem legalábbis a 8,9" kicsi volt, pedig azt láttam előbb), így maradt a fehér wind, akciós is volt 95-ért.
A billentyűzet 901-esen is nekem ok volt egyébként.
Volt még 99-ért 1000hd, de az nekem felejtős (celeron)
érdekes volt a 12"-os fuji subnoti 99-ért, besz*rás -
csabicsepp
aktív tag
Nekem is lenne egy hónapja lehetőségem netbook vásárlásra.
A vásárlás 1 bolthoz kötött, akik egy hónapja nem tudnak wind-et szerezni semmilyet, de most tudnának egy eee 901 (linux) -ot szerezni, wind-et meg ki tudja mikor.
Ahogy néztem, igazán csak a kijelző és billlentyűzet kisebb ami miatt aggódok, viszont ott a jóval hosszabb akksiidő ugyanakkora súly mellett. Az ssd is nekem előny, a régi notimon se volt több adat, viszont elég volt a 3 kilós "dögből"
Szerintetek érdemes bevállalni? (az oprendszer nem probléma, xp megy majd rá) -
oak
tag
Az EW-ben már árulják a 904-es EEE-t. Bár a reklám nem egyértelmű.
[link]
79.990.- -
exy
tag
Nagyon jó összefoglaló, gratula! Én is elmondom a saját váleményem:
"++ XP reinstall partíció (nem kell külső ODD vagy pen bajlódás reinstallhoz) - ez szerintetek egy kölcsön Windről lekoppintható Eee-re? Szerintem nem.."
Egy régi és értéktelen 16MB-os pendrájvot használok ilyen esetekre. DOS-boot után egérdriver (ami tapipadot is kezel), aztán hajrá a már megszünt Power Quest cég 2002-es utolsó PQDI programja. Másodpercek alatt készítek mentést a kétfelé partícionált winchester boot-egységéről a második partícióra. A visszaállítás ugyancsak néhány másodperc. Tehát nekem amit leírtál nem előny és nem hátrány már 2002-óta.
Az ár borzasztó magas. Részemről marad a várakozás kb november közepéig.
A melegedés nem érdekel, de az ezzel együttjáró ventillátorhng igen. Ebben egyértelmű a WIND fölénye.
A többi stimmel.
-
reden87
tag
Nos, mivel a lényeggel senki sem törődik, bátorkodnék végre valami érdemi témához fűződő hsz-t írni..
Tegnap voltam Pesten, és megtapiztam egymás mellett a Windet és az 1000h-t, mert nálam ez a 2 lehetséges befutó, ez alapján bátorkodtam egy pro/kontra listát írni a SAJÁT SZEMPONTJAIM alapján azokból a tulajdonságokból, amikben eltérhetnek.
Csak a Windet írom le, egyértelműen ami + az Eee-nél -. Ha két + vagy - jel van azt jelenti, hogy nálam az egy elég fontos szempont.Wind:
++ XP reinstall partíció (nem kell külső ODD vagy pen bajlódás reinstallhoz) - ez szerintetek egy kölcsön Windről lekoppintható Eee-re? Szerintem nem..
+ ár (10k eltérés)
+ picit kevésbé melegszik
++ CPU teljesítmény csökkentés gombnyomásra (picit nagyobb akkuidő)
+ tok (egyben - is mert megkarcolja :S)
+ picit kisebb
++ az aksi nem hal meg (Eee aksijai elvileg sorban tönkremennek, de ennek még nem jártam utána)
++ jobban tettszik
-- kis aksi
-- nem multitouch pad (nagyon jó a külön 2 és 3 ujjas funkcióbeállíthatóság!! egér nélkül klasszisokkal megkönnyíti a munkát!)
-- kis touchpad, gagyi egérgombok
- nincs n-es wifi benne (nekem nem is igényem)
-- gari para (1-2 év: mi hogy kinél?!)Ha valamit rosszul tudok javítsatok légyszi, és ha valaki még más érvet/ellenérvet tud szívesen meghallgatnám..
Konklúzió: Akinek nincs kikötése hogy melyik tettszik neki sokkal jobban, annak kapásból 1000h-t ajánlom, én is csak azért vacillálok mert Wind nekem jobban tetszik (nincs rá épész érvem)..
U.I: szerintem fekete Eee és Wind nem jó, mind2 fényes felül, ujjlenyomat nagyon látszik. Megoldás: fehéret érdemesebb venni ha zavarnak az ujjlenyomatok
-
toldy
őstag
hali
örülök h mostmár van ilyen topic is , utóbbi időben elkezdtek érdekelni ezek a kis masinák és majd szeretnék beszerezni egyet eddig a legesélyesebb a gigabyte m912, jol tudom h ez majd csak szeptember környékén fog megjelenni?Majd egy r2h -t szeretnék leváltani vele , szerintetek megéri?
-
HXY
addikt
Magyarországon XO OLPC -je van már valakinek?
-
Racecam
nagyúr
Ezt a topicot is kitakarítottam, a következő személyeskedő hozzászólás automatikus bant jelent! Vonatkozik ez különösen: exy, Marci71, phpmoli userekre!!
-
Scooby009
csendes tag
Sziasztok skacok!
Remélem jó helyen vagyok
Szeretnék laptopot venni az maximum 200.000 Ft értékben. A noti legfőképp netezésre és játékra kellene.
Én F3ka-t néztem ki, nemtom hogy milyen erős laptopokhoz nemértek nagyon.
Azt szeretném megkérdezni hogy ez a laptopkonfig vinné e a az újabb játékokat ( pl. cod4 ) -
exy
tag
Valószínűleg nekem ez lesz majd az igazi: [link]
-
exy
tag
Teszt az Acer Aspire One netbookról: [link]
-
pmate85
csendes tag
Az 1000H- ról annyit, hogy észlelhető melegedés, de nem vészes, teljesen átlagos, pár órányi netezés és szövegszerkeztés után. A fejsúly dologban nem vagyok kompetens, laikusként ezt is átlagosnak mondanám...nem olyan egyszerű felborítani. Most hangoltam össze egy wifi routerral és kiválóan működik hosszú távon is, nem szakad, az akku meg hát, ...az bírja...a 6 cella, az 6 cella.
Vásárlás: Nagykőrös 110.900 ft.
-
doc
nagyúr
ilyen stilussal nem sokaig leszel itt a ph-n
de azt áruld már el, hogy mi közöd van hozzá?
ez egy nyilvanos forum...
arra voltam kivancsi, hogy miert nyitsz egy "milyen netbookot vegyek?" topicot, mikor NEM akarsz netbookot venni?
ilyen erovel en is nyithatnek egy "milyen kinai vazat vegyek" topicot, pedig baromira nem akarok venni (persze legalabb fikazhatnam benne a kinai vazakat). mindazonaltal lehe t hogy sokak szamara hasznos topic lenne (mint ahogy - az elozo hozzaszolasomban olvashatoan - ezt a topicot is hasznosnak tartom)
Nincs olyan hogy külön kategória.
te komolyan nem tudod ertelmezni hogy mit ir a masik, vagy csak megjatszod magad?
baromira nem az elnevezesekrol van szo (amin mar annyiszor hisztiztel), hanem - ahogy szinten LEIRTAM - teljesen mas mondjuk egy EEE900 mint mondjuk egy X60. mas vevokornek szanjak, nagysagrendi kulonbsegek vannak a teljesitmenyben, es ket- vagy akar tobbszoros szorzo az arbanaz meg, hogy mekkora vallaid vannak, a temat tekintve teljesen irrelevans
-
jorgi22
tag
Engem pedig a [Lenovo IdeaPad S10] érdekelne még nagyon (az 1000h mellett
)! De csak szeptember vagy október környékén jelenik meg az USA-ban! Úgyhogy ki tudja mikor ér el hozzánk..
-
exy
tag
"de azt aruld mar el, ha ennyire nem jon be neked az egesz netbook tema, akkor miert nyitottad a topicot?"
de azt áruld már el, hogy mi közöd van hozzá?
"a 7-9" meg a 12" ket kulon kategoria"
Nincs olyan hogy külön kategória. Van a termék, és vannak akik kategóriába sorolják őket. Engem a termék érdekel, nem pedig az, hogy ki mibe sorolja. Az UMPC azt jelenti, hogy ultrahordozható számítógép. Mert könnyű és kicsi. Én egy nagy darab ember vagyok. Nekem a te asztali számítógéped is könnyedén hordozható, még akkoris ha rajta ülsz. Ergo: én másképpen kategorizálok mint te. Ahány ember annyiféleképpen kategorizál. Ezért én 'teszek' a kegóriákra. És be lehet fejezni a piszkálásomat!
-
Lenin99.9
csendes tag
Hali skacok!
Ha van itt valaki aki nem érdekelt az MSI WIND eladásában és vágja a témát,akkor
világosítson fel,hogy a 3 akkus WIND később bővíthető-e 6 akkusra. -
exy
tag
Sokáig a teljesítmény volt a húzóerő a fejlesztésben. A videókártyáknál még most is az. Legkorábban a lasernyomtatóknál állt meg a teljesítményhajhászás és helyeződött át a hangsúly a takarékosságra. A hordozható PC-knél most a valódi hordozhatóság lett az új fejlesztési irány. Bár a telefonoknál már olvashatatlanul kicsik a betűk és nyomkodhatatlanul kicsi a billentyűzet, az UMPC-knél láthatóan nem futottak be a 7"-os kijelzősök. Szerintem valahol a 12"-nál van a határ. Nekem személyszerint a 10" még kicsinek tűnik. 12"-nál is lehet nagyon kis súly és vékony kialakítás. Természetesen nem lehet a fejlesztést a végén kezdeni. Mindig kell egy új temék, ami által a régi elavulhat., de a WIND után is jönnie kell valaminek. Most tehát itt tartunk. Én még várok. Nekem ez a szint még nem kielégítő. És nektek?
-
jorgi22
tag
Figyelj! Direkt neked írtam a 90-es hozzászólást!
Nézd meg a linkeket! Ha az UMPC képeket látva szerinted azok ugyan olyanok mint az eee vagy a wind, akkor már tényleg rád hagyom a dolgot!
Egyébként a külfldi szaklapok is netbooknak hívják ezt a kategóriát....phpmoli #91: van ahol 1,2-t, van ahol 1,3-at írnak! Az 1000h pedig 1,45! Szóval a különbség 25-15 deka! Az mondjuk kevesebb mint egy egy dobozos üdítő!
-
PLacc
senior tag
Nem akarom vérig sérteni a kedves topicindítót (exy), de eléggé úgy fest, hogy csak hozzászólás gyarapításra van közöttünk, mert mindenre ír valami "okosat", és mindenkinek külön hozzászólásban.
Itt ha több embernek akarok válaszolni egy topicon belül, akkor a következő formában teszem 1hsz-en belül:
név1:
válasz1név2
válasz2És így tovább...
-
exy
tag
"a netbook nem umpc! az umpcnek van touchscreenje es tablet os-e"
Butaság. Egyszerűen ultrahordozható pc-t jelent. Az EeePC és a Wind ide tartozik. Szerintem. De egyébkén nem érdekel annyira a dolog, hogy ezen vitatkozzak veled. Használd a guglit. A világ úgy tudja ahogy én.
-
kohi
tag
megint elnéztem
off
-
jorgi22
tag
Azt megírhatnád, hogy mennyire melegszik a gép a használat során: mondjuk sima office használat / netezés / filmzézés / esetleg játékok során!! Vagy ha van tapasztalatod a korábbi eee-k terén, akkor azokhoz mérve!
Nem mintha ez a melegedés dolog döntő szempont lenne nálam, csak kiváncsi vagyok! -
NagyMesterB
tag
Ha esetleg egyik ismerősödnek lenne windje akkor összemérhetnétek őket melyik hogy viselkedik mert papíron tényleg majdnem egyformák, de használhatóságilag kiváncsi lennék
igaz én már vettem egy windet (anyukámnak) de 10" alatt nem nagyon győztek meg ezek netbookok, szóval kb innentől válnak érdekessé számomra
Meg ahogy szép lassan csordogálnak be a többi márkától is majd azokat az infokat is lehetne másolgatni ide
bár gondolom idő kell hogy rendesen beinduljon a topic
-
pmate85
csendes tag
Én ma vettem egy Asus Eee 1000H-t! Első benyomás kiváló. Először MSI Windet szerettem volna, de az idegesítő készlethiány elvette a kedvemet tőle és kénytlen voltam más kütyü után nézni. Majd rátaláltam az 1000H-ra...és nem bántam meg! Bár még új és nincs sok tapasztalatom, de remélem beválik. Design nagyon frankó..fekete lakk ház. Úgy gondolom nagyon együtt mozog a két gép konstrukciója, itt ott kisebb előny, hátrány, de összességében "kezet foghatnak". Ha bármi érdekes felmerül a későbiekben használat közben megírom az érdeklődőknek.[P:J][/P]
-
Polp
csendes tag
Na akkor ezt lezártuk. Inkább továbbra is a topic lényegével kellene foglalkozni. Linkek, tapasztalatok stb. (Szerintem.)
-
Marc71
csendes tag
Vazze... Akkor mi a répának szennyezed a topikokat az okosságaiddal?? minden hozzászóló próbált neked tanácsot/észrevételt/javaslatot/tapasztalatot átadni, de te... de neked semmi se jó.
Ha kiemelik a kis méretet, jössz, hogy neked az nem is fontos.
Ha mondanak valami mást, akkor már az sem fontos.
A lényeg, hogy mindig mindent le tudj szólni.Ja és ha neked csak egy skype "képtelefon" kell, bazz, akkor vegyél használtan egy régi laptopot 50e ~, azt használd egészséggel.
De természetesen majd most is jössz a hülyeségeiddel, "hogy persze, de azért ha már notebook, jó lenne ha még ez is az is lenne, meg ezt is azt is tudná, blabla".
Döntsd el mi a rákot akarsz, ne a nyavajgásaiddal és okoskodásaiddal töltsd tele a fórumokat.
[ Módosította: Racecam ]
-
HavocS
senior tag
Igen, tudom, ezért is írtam. Csak akkor - minden személyeskedési szándék nélkül - nem értem, hogy miért ide írsz. Valaki linkelte talán még a windes topikban azt a miniatűr gépet, amit a tft hátuljára is tudsz szerelni, veszel hozzá rádiós egeret meg billt és kész. Ezeknek tényleg csak akkor van létjogosultságuk, ha utazol, vagy olyan munkát végzel, ahol előny a nagy mobilitás (írta is valaki, hogy riasztót programoz vele). Viszont így meg nincs értelme a 3 cellás akkunak (megmondom őszintén, én biztos nem is veszek olyat, ezért vezet most nálam az Eee 1000h, pedig hogy megfogadtam, hogy Asust soha többé
-
exy
tag
Hát igen, nem egyformán súlyozunk. Nekem a hordozhatóság nem fontos szempont. Enyébként is kocsival járok mindenhová. A notmnak meg van külön táskája, amibe a töltő, egér, stb. is kényelmesen belefér. Nekem az UMPC végülis csak amolyan képtelefon célját szolgálná a Skype használatával. De az igazat megvallva 100-at ez még nekem nem ér meg.
-
HavocS
senior tag
Kezdek amúgy alaposan elgondolkozni az 1000h-n... a wind mellett mostmár csak a neve, meg a jó szellőzése szól... minden másban jobb az 1000h... jó, talán a billzet rosszabb, de ezt ki kéne próbálni ahhoz, hogy rendes véleményt tudjak alkotni.
-
exy
tag
Érdekes: [link]
-
jorgi22
tag
Szimpatikus árképzésű 1000h!!!!
Bár van némi ellentmondás az infók között! Most Linux vagy XP??
Azt pedig elfelejtették odaírni, hogy lokalizált-e! -
exy
tag
Nekem a tapipad fontos, mert nem akarok külön egeret. Viszont csak a gyakorlatban tudnám kideríteni, hogy melyik jobb nekem. Sajnos a két gépet kipróbálható módon még nem láttam együkk egyik boltban sem.
A hat cellás helyett meg szerintem jobb opció lenne a kettő vagy három darab normál akku, napersze saját töltővel. Így, hogy a gépen kell tölteni, valóban csak a nagyobb pakk a megoldás. Sokat kameráztam egy időben. A kameraválasztásnál is ez volt a szempont. Melyiknek van külső töltője, azt vettem meg. nem tudom viszont, hogy itt egyáltalán létezik-e olyan hogy külső töltő.
-
reden87
tag
Amúgy nem tudjátok hogy ebben a HSZben megadott különbségek mit jelentenek a gyakorlatban? (Eee topikját nem olvastam, hogy mennyire használható, mert én a Wind mellett vagyok, de ha nem lesz kapható 6 cellásan lehet átpártolok, de nem szívesen
-
reden87
tag
Őszintén megmondanád hogy mit számít használhatóságban a MultiTouch? Mert AIR-nál még értem mert majdnemhogy 2,5x akkora a tapipadja mint Eee-nek, de ekkora méretben.. Meg amúgy is, annyit nem számít szerintem. Persze nézőpont kérdése, de én nem vagyok lusta rákattintani a + gombra
(Persze aki sokat szerkeszt képeket annak elég hasznos lehet még ekkora kivitelben is..)
-
Gergő_
őstag
számomra a lényegi dolgok
-atom proci
-multitouch tapipad
-1024x600 kijelző
-6 cellás aksi 6600mAh 4-5-6h óra működés
-80gb vinyó
-1gb ram
utóbbi kettő roppantegyszerűen bővíthető
nekem igazából nagy bajom az árával van,110e sok érte,a 90k lenne reális ebben a helyzetben(nem akarok politizálni) akár xp nélkül
-
Polp
csendes tag
Egy kicsit lemaradtam.
Az Asus 1000H -ban is atom van? Tud vki megbízható leírást a belsőségekről?
-
reden87
tag
Addigra talán több normális konkurencia lesz, és talán az Apple féle dolog is megjelenik, bár az sztem csillagászati lesz.. De én arra is kíváncsi vagyok azért..
(mellesleg ha nem bízol a garanciában akkor tök m1, mert akkor nem csak MSIben nem hiszel hanem Asusban sem akkor u.ott vagyunk..)
-
exy
tag
Rosszul emlékszel, de nem tesz semmit.
A garral kapcsolatban én már megjártam egy párszor. Hiperszuper-markettekben már nem is vásárolok többet ilyesmit. Itt inkább csak vitatkoznak veled, és győzködnek, hogy te rontottad el, meg ilyesmi. Szakboltban sem szeretek vásárolni. Ott meg látod csak 1 év és drágább is mint az előbb emlíitett helyeken. Na-nem a nyári helyzetről beszélek. Én csak akkorra tervezem a vásárlást, amikor már a rádiótelefonok és a GPS-ek mellé bejön ez is tömegcikként. Szerintem ez még két-három hónap. Kíbírom, van gépem, csak nem ilyen praktikus.
-
reden87
tag
SSDt azért mondtam, mert mintha említetted volna hogy kattog HDD meg hogy nehogy tönkremenjen vagy ilyesmi. Lehet nem Te voltál és rosszul emlékszem?
A hibásodási arány MSI márka általánosan, de igazad van, ez minden téren forradalmi újítás, nincs mivel összehasonlítani, akkor várjunk
Gariról annyit hogy ha te olyan helyen veszed hogy 2 év akkor 2 év. Ha meghibásodik úgy se szervizbe kell vinni, hanem ahol vetted. Ők továbbítják szervízbe. Albacomp (MSI) csak 1 évet vállal, Rgó ha 2 évesen veszed akkor 2. évben az a bolt javítja ahol vetted. Szerintem
-
exy
tag
Minek kellene nekem SSD-s? Szerintem a 2,5"-os winyók már elég csendesek
A hibásodási arányukról meg még nem igazán hallhattál, mert rövid idő és csak kis darabszám állt eddig rendelkezésre hozzá. Te inkább a normál notik adatait olovashattad. Az meg itt nem játszik, mert ezek egybepanelosak és nincs bennük a főmeghibásodások darabszámáért felelős DVD-író sem. A kijelző is LED-világítású, nem csöves. Ez is nagyon leszűkíti a meghibásodást. Szerintem az ilyen kijelentésekkel azért vigyázni kell. Nem reális mérlegelési adat ez még.
-
reden87
tag
Szerintem Exy kollégának várnia kéne egy SSD meghajtós gépre, de ha a 2 közül kellene választani az Eee 1000h-t ajánlanám.. (Ha jól értem jobb a mikrofonja, amellett 6 cellás aksi, viszont kisebb teljesítmény, ami itt nem szempont)
Viszont! Én úgy hallottam hogy Asus hibásodási aránya nagyobb, valamint hiába van háztól házig szerviz, több helyen olvastam, valamint egy ismerősöm személyes tapasztalata volt, hogy ha meghal a gépezet akkor 2-4 hétig is a szervizben ragadhat dolog.
Na most mindenki mérlegelje hogy mi a fontosabb, egy háztól-házig tartó de lassú szerviz, és egy gép nagyobb meghibásodási aránnyal, vagy az MSI, amire lehet hogy csak 1 év garancia van, de hibaszázalék csupán 2% (Asushoz nincs értékem sajnos), valamint az MSI hátterében szolgáló Magyarország egyik legjobb szervízhálózata, az Albacomp.
Ráadásul Nem kell egy nap Pestre utazni egy esetleges hiba esetén, hiszen több kirendeltség is van az országban.A 900-as ötletre nem tudom mit lépjek, én azokat kizártam eleve a kis kijelző miatt, szintúgy a HP2133-at amit szerintem vicc ezekhez mérni. Sokkal drágább, elavult, kis kijelző és még sorolhatnám a hátrányait.. (Ugyanígy vélekedek az 1000 előtti Asus sorozatokról..)
-
Polp
csendes tag
Meg kell várni az msi 6 cellás-át. Amúgy az eee1000 is szóba jöhet, csak, mint írtam kellene egy wow teszt mind a kettőről. Lehet hülének néztek, de nekem arra is kell. Amúgy az ár mindenképpen meghatározó. Pl.: msi 6 cella X Ft, eee1000 6 cella + egér + külső dvd is X Ft, akkor eee.
(Mert msi még drágább lesz a 6 cellájával...)
-
exy
tag
Igazán majd csak szeptemberben fog pörögni szerintem.
Egyébként én most a 901-est tartom saját részre a legjobb választásnak. Viszonylag olcsó és a legkisebb használható eddig.
Engem a gépelés nem izgat. Nem írok sokat és mivel nem tudok 10 ujjal gépelni, nem zavarnak a billenytűk méretei sem.
Viszont a képernyője nem tudom hogy elég fényes-e a kültéri olvasáshoz.
Neked melyik körvonalazódik megvásárlás gyanánt?
-
Polp
csendes tag
Kár, hogy nem annyira pörög ez a fórum.
Hétvége, meg nyarlás...
-
Polp
csendes tag
Bocsánat a folyamatos vga kérdésről. Bnőmnek veszem, de néha elcsórom tőle, és akkor wow-ozni szeretnék rajta. Ha vki megpróbálja le tudná írni a véleményét? Köszi!
-
exy
tag
Azért ez a Xandros elég gyorsan bootol: [link]
-
exy
tag
Ugye? Nagyon úgy néz ki, hogy UMPC-ből, bocsánat netbookból nehéz lesz választanunk később. Most még jóformán csak a wind, a 901 és az 1000-es van a boltokban. De fél év múlva vagy 30-40 féle lesz és az összes péláza-market ezekkel fog akciózni. Valami azt súgja nekem, hogy ez a fórum lesz itt a legpörgőseb.
-
exy
tag
9001 / wind [link]
-
exy
tag
Lesz itt még pár versenyző. Például ez is viharsebesen itt lesz: [link]
-
exy
tag
Szerintem a gar kérdése még nem lezárt ügy. Én mint vidéki, hajlok a háztól-házig szervízre. Akar a fene Pestre vonatozni kétszer. De ezt már írtam.
Egyébként pedig ezekbe a notikba mindentegybe alaplap van. A mai szervízek meg már nem forrasztgatnak. Szóval ha lejár a gar, ezek a gépek elértéktelenednek. Emiatt (is) én a 2 év garira szavazok. Úgy másfél éves korában földobom majd a Vaterára és akkor még fél év gar lesz rá. Akkor azt még el lehet adni. Az árához meg hozzácsapok egy kis pénzt és veszem a következőt. De az 1 éves garis ott öregedne meg a nyakamon. Vélmény?
-
exy
tag
válasz
parandroid #32 üzenetére
OK, belátom tévedtem. Meggyőztél, és nem azért mert modi vagy, hanem mert tényeket hoztál fel "mentségedül". OK, megjegyeztem: NETBOOK
-
Polp
csendes tag
Kegyetlen nagy harcok lesznek itt. Ráadásul a nyitómanus eee párti...
Én egy videokari összehasonlítást olvasgatnék mondjuk egy hozzá értő emberkétől.
-
parandroid
félisten
Szívesen elveszekednék veled, hogy mi a kategória neve, de eléggé hiábavaló dolog lenne. Légy szíves nézz utána, hogy mi az az UMPC (mert sem az EEE PC, sem a Wind nem az), és hogy a netbook szó mennyire magyar kifejezés - merthogy egyáltalán nem az. Persze ettől függetlenül felőlem te úgy hívod ezeket a gépeket, ahogy akarod, de ne lepődj meg, ha téged néznek helikopternek. És ez nem a moderátori rangomból adódik, ez tény.
További hasznos olvasnivalók: [link], [link].
p
-
-
Gergő_
őstag
válasz
parandroid #24 üzenetére
ezt a címet ajánlottam volna én is , mert tényleg úgyis jön acer fusi delll gigfa és a többi netbook is hamarosan
-
exy
tag
válasz
parandroid #24 üzenetére
Látom: note heyett net. Szerintem ez nem jó. ezek UMPC-k. Lehet neki magyar nevet adni, de a NOTE helyett a NET sem nem magyar, sem nem kifejező. Szerintem fuss neki te még egyszer.
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #24 üzenetére
Most már tudom , hogy hívjákmod: először én notebookot olvastam, nem lesz ez tényleg elég megtévesztő?
Milyen (net)bookot vegyek? ez így nem jobb?
vagy így:Milyen NETbookot vegyek?
-
exy
tag
"de az ott lévő emberek nem annyira értenek a mini csodákhoz szóval sztem jó ez így"
Egyetértek. A saját helyükön meg kicsit illetlenség a konkurens párjáról beszélgetni. meg hülyén is jön ki, mert ott sok a fan. Szóval szerintem jó egy ilyen "vs" topik. Persze én nem vagyok itt meghatározó. Csak kezdő fórumozó vagyok.
"Én mondjuk olyan nevet adnék neki, h "Milyen mininotebook-ot vegyek?" vagy a franc se tudja mi ezeknek a pontos neve."
Szerintem jó ez a név. Ettől még lehet beszélni itt a többi egykategóriásról is., Lehet, hiszen ez egy vs-topik. Lásuk melyik a jobb és miben!
-
spyduck
nagyúr
Jobb minőség.
Moderátort keresek topikban módosítják ha akarod, sztem ez jó kis topik, nagy veszekedések lesznek
Az is lehet, h bezárják mert elmegy a milyen notebookot vegyek fórumban, de az ott lévő emberek nem annyira értenek a mini csodákhoz szóval sztem jó ez így.
Én mondjuk olyan nevet adnék neki, h "Milyen mininotebook-ot vegyek?" vagy a franc se tudja mi ezeknek a pontos neve. -
spyduck
nagyúr
Én ebbe a kontrába belevenném még a HP2133-at is.
-
exy
tag
Ne mond. Szerintem sokan írták, hogy nekik 2 év a gar. Akkor szerintem már csak az lehet, hogy az MSI 2 évet vállal, de a cégeknek ez nyűgös dolog. 1 évet muszáj, mert azt előírja a törvény. A második 1 évet egyszerűen elsinkofálják. Csak így tudom elképzelni. Mert ha mondjuk fordítva lenne és az MSI mégiscsak 1 évet vállalna, nehezen hiszem, hogy maguktól fölvállalnák a cégek a plusz 1 évet.
-
papi77
addikt
ittleírom,h nálam miért az 1000h a nyerő.ezzel a gari üggyel nagyon elásta nálam magát az MSI
-
jorgi22
tag
Két részlet a tesztből, ami talán választ ad a kérdésedre!
1000h: Above the 10-inch display is a 1.3-megapixel camera that serves up decent visuals. Two microphones are placed on the bottom bezel. Callers over Skype didn't have any problems hearing us but said there was a bit of echo.
Wind: The 1.3-megapixel camera above the screen served up similar visuals to the Eee PC 1000H's webcam. On the other hand, the microphone on the upper right-hand corner of the screen picked up more background noise on a Skype call.
-
jorgi22
tag
És persze amiket kihagytam!
Az eee tapipadja nagyobb + ott a multitouch funkció!
A melegedés terén viszont tény, hogy a wind veri az eee-t, az újakat is (901, 1000h)! -
jorgi22
tag
Én is hasonló cipőben járok, vagyis netbook vásárlás előtt állok!
Bár nálam a kérdés már inkább az hogy eee 901 vagy 1000h!
Korábban én is néztem a wind-et, de....
- amikor megnéztem élőben akkor nem tűnt nagyon biztatónak a felépítése (bár ennek ellentmond a wind tulajok véleménye, akik a gépet masszívnak tartják), én viszont azt tapasztaltam, hogy a kijelző kinyitva nem áll stabilan az adott helyzetben, hanem lötyög..
- karcolódik
- a billentyűzettel kapcsolatban az elkeskenyített kurzor-gombok nagyon idegesítőek (van egy FuSi notebookom, azon is keskeny, és nagyon idegesítő)
- egyelőre csak 3 cellás akksival árulják (ha pedig pluszba vennél az legalább 15e lesz..)
- mint kiderült a garancia a továbbiakban 1 év lesz
- a wifi a kezdetekben nem volt egészen megbízható, de az új driverekkel jól működik
- a gépet nem lehet otthon szétszedni, bővíteni, mert ugrik a garanciaÉs akkor az eee:
- a felépítése sokkal masszívabb, a kijelző a helyén marad
- ugyanakkor az 1000h már majdnem 1,5 kg (persze a nagyobb akkuvval a wind is kb ennyi lesz)
- az 1000h-t még nem láttam magyar billentyűzettel, de mivel a kicsi eee-ken a kurzor gombok nagyobbak voltak többi billentyűnél gondolom, itt sem lesz elkeskenyítve (persze ez a dolog nem mindenkinek számít, de nekem igen)
- 6 cellás akku 5-6 óra üzemidővel
- 2 év garancia
- erős a wifi, még nem hallottam róla panaszt
- bővíthető a gépEgyébként méretre is szinte megegyezik a kettő, mint ahogy a a fentebbi videón látszik. A nagyobb akksivel a tömegük is egyenlő! Az áruk, wind: 95-100e, az 1000h: 110-120e! Szerintem a 10-15e hacsak a nagyobb akksit és a + egy év garit nézzük, már akkor is megéri!
-
Marc71
csendes tag
Nos. A mikrofon sajnos igen gyenge. Csak közelről érthető, messziről szvsz használhatatlan. Ha épp nincs más SOS megoldásként - esetleg - kielégítő.
Viszont tényleg nem egy nagy probléma, egy mini mic használata, a 249 forintos hama tescós mikrofonom kiváló.A webkamera viszont nagyon jó, a bolti 3-6 ezer forintos VGA kamerákat veri minőségben, haverok közül nekem van a legjobb "képem"
.
Nos nincs EEE 1000-esem, de ami feltűnően remek a wind-ben az eddigi notikhoz képest:
- hihetetlenül csendes
- hihetetlenül nem melegszik
- borzasztó erős a kijelző, kiválóan olvasható napfényben is (persze nem a direkt napsütéssel szemben, de kültéren ilyen olvasható-használható notit nem láttam még)Ez azért sokat számít, mert hiába a jobb-szebb-erősebb noti, akár hosszabb akkuidővel, ha kiülsz egy teraszra és meresztgetheted a szemed, mert alig látsz valamit...
Sajnos az akku idő a nagy hátrány a 3 cellásnál. Ez max 2 óra, normális használatnál. (wifizve netezni erős kijelzővel pl.)
Esetleg még ki lehet csikarni plusz fél órát ha leveszed a fényt és nem wifizel, max olvasgatsz doksikat.Úgyhogy akinek ez az eslő szempont, annak tényleg meggondolandó.
Viszont ezen kívűl én egyelőre semmilyen más hátrányt nem tapasztaltam!
Skype, böngésző ezer füllel, hanglejátszók, dokumentumok, háttérben víruskereső, hd-sentinel, stb. taskok is röccenésmentesen futnak, akadásmentesen váltogathatóak. -
exy
tag
Nekem fontos lenne tudni a microfon érzékenység és a webkamera képminőségének különbségeit is. Sajnos ezt még egy tesztben sem láttam kihangsúlyozni. Aztán ott van a tapipad méretkülönbsége is. Látványában nagy a különbség. Érdemes lenne tudni, hogy a használat során is ekkor a akülönbség?
-
exy
tag
Ez elég jól mutatja a külsőségek közötti különbségeket: [link]
-
exy
tag
-
exy
tag
-
kelzsoca
félisten
Végre van ilyen topic is!
Én is gép vásárlás elött állok és egyszerűen nem tudom eldönteni melyik vegyem meg!
Durván egy árban vannak már, de az Asus mellett szól a nagyobb akksi, bár nehezebb is valamivel
-
exy
tag
Melyiket vegyem és miért?
peterkeT:
Jelen topik szolgáljon gyűjtőhelyül azoknak, akik különböző kis méretű, súlyú, fogyasztású, netbook kategóriás gépet keresnek maguknak, mint amilyen az EEE PC, az MSI Wind, vagy a HP 2133 - no meg ami még utánuk jön majd.
Jó fórumozást,
p
Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összeállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, hiszen erre van a topik.[ Módosította: Kalandor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest