Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz bonat #2139 üzenetére

    néztem azt a gépet is...
    Negyed évig olvastam minden márkatopikot itt a ph-n, mielőtt gépet vettem.

    Annyit tudok, hogy általában Asus-t telepíteni botrány. Nézd meg a supportjukat, 48(+) driver van minden kis kütyühöz rajta. A gyakorlott felhasználók is vergődnek vele.
    Az optikai meghajtóikkal sok a gond. A magyar szerviz-képviselet egy rémregény (valahol Szigetszentmiklóson vannak - magyarul alig beszéltek (franciául) - és a hibásan beérkezett gépek között cserégetik(ték) az alkatrészeket, mert az nem érkezik.) Talán már változott a helyzet.

    Az MSI szervize is kifogásolható az igaz. (Rikvest) Viszont a géptelepítés (FreeDos-al szállított gépre) egyszerűbb, annyi a driver amennyi a hardverhez kell. (10-12 db) Álatalában a gép, ha az első hónapot túléli, akkor lábon marad.
    Láttam (klippen) MSI teszteket. [link] az ütés-verés helyett az elektronikai minőségellenőrzésre kellen figyelmet fordítani inkább. De, ha a hp számára beszállítonak jó az MSI, akkor azért olyan ratyi nem lehet.

    Külalak izlés kérdése. Az ezüstös burkolaton nem annyira látszik meg a zsírosodás by tenyér, viszont kopik(hat) a festés. A fekete elég komor.

    Ár: Amiből nagy a raktárkészlet azt leárazzák, hogy be ne regadjon. Ez a kristály dolog nem igazán jött be. A hardver jó, de sokan idegenkednek a giccsesnek mondható megjelenéstől. Ha valaki ettől el tud tekinteni, akkor megfontolandő a 677-015.

Új hozzászólás Aktív témák