Sziasztok,gondba ütköztem: eddig a notimon xp volt,42lg5500 tv-vel hdmi-hdmi-vel összekötve. 1920*1080as felbontásban nagyobb volt az asztal képe,mint a tv képernyőjéé,amit nem tudtam átállítani nvidia settingsben se(mindig visszaugrott az eredeti méretre,vagyis nem is változott semmit az asztal átméretezésénél),de a gond megoldódott magától,amikor a tv-ben az arányt 16:9-ről áttettem just scan-be.
De,most váltottam vistára,és a probléma megint előjött,de most az asztal képe kisebb,mint a tv képernyője(alul,felül,oldalt fekete csík),a felbontás 1920*1080.Ha megint játszom az kép aránnyal,akkor most a just scan-nél még kisebb lesz az asztal képe,míg 16:9-nél kb csak 4centis a fekete keret.
Az nvidia progi egyszerüen nem engedi az átméretezést!Beállítom,de mindig visszaugrik.
A driver,amit használok,laptopvideo2go-ról van,és a száma forceware v181.00 vista 32bit(én vista ultimate 32bit-et használok).
Megoldásokat előre is köszi!
(ha meg nincs,akkor megyek vissza xp-re!:S )
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!