Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    üdv Nberek!

    Taccspad tipp:
    http://www.elantech.com.tw/003/pro.aspx
    Legalább is ennek e drivere van fent az MSI lapján a legtöbb most futó típusnál. (a régebbihez tán van archívum) Azonban vannak olyan típusok (az L745 is ilyen) amihez sem a support, sem a driverCD nem ad drivert. Letölthető a gyártótól, de pár extra fícsörön kívül mást nincs benne. (és angol)
    Eggen, az XP is ''HID szabványos mutatóeszköznek'' teszi fel a saját készletéből.

    Go7600 vs. X1600
    [link]
    A teljesítmény különbség kuki. Az árkülönbség sem a kártyából adódik, hanem, hogy az X1600 gyakrabban párosul AMD cpuval, (meg sata nélküli chipsettel) mert egy cég ugyi. Míg intel cpu mentén, gyakoribb a Go,Vvszont itt, más a többi fícsör. (+péz) Illetve azt is meg kell nézni, milyen kategóriás gépbe teszik melyik típust.
    Intő jel, hogy a hp például brutál downclockolja az X1600ast hivatkozva arra, hogy üzleti felhasználású a gép, de gyanítom, hogy a (túl)melegedés a valós ok. (12/5 pixel/pipeline, míg a Go7.6 az csak 8/5) Ezért nem vettem meg a hp 9420at, pedig az múúrvajó gép.
    Bájdövéj megkergettem a vasam a GTR2 nevű hardverzabáló játékkal. Nos cpu 68, gpu 72 fokot lehet csinálni, (high, nem full) grafikával. A kép viszont pazar.
    Viszont az nVidia kezelőfelület készítők, elmehetnének az ATihoz tanulni. Biztos bennem van a hiba, de hetek alatt alig bírom megszokni az nview felületét főleg, hogy a gyorsmenükben másként nevez funkciókat, mint azok tulajdonlapján. A Catalystot 2 perc alatt felfogtam.

Új hozzászólás Aktív témák