Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    Sziasztok!
    Van egy EX705x (ms-1719) laptopom. Sehol nem találtam róla leírást, amelyben lenne utalás arra hogy miket lehet még pluszba belepakolni. Ezzel arra célzok hogy az alaplapon a wifi kártyán kívül van 2 másik pci-e port. Az egyikbe beleraktam egy avermedia a316-os tv káryát. Igaz drivert találtam hozzá (sokat), de a program amivel lehetne tv-t nézni, ami az avermedia oldalán fent van, azt írja ki hogy az eszköz nem áll készen (mindegyikre ezt írja ki). A gép azt jelzi, az eszköz használatra kész. (win7 ultimate x64) Kiszereljem és dobjam ki, vagy lehet vele valamit kezdeni?

    Gondoltam rá, hogy a másikba foglalatba beleraknék egy pci-e -es mini ssd-t. Elképzelhető hogy lekezeli, vagy nem? Az alaplapon fel van tüntetve hogy "penryn for s.r.r". Ez konkrétan mit jelent vagy mire utal, mert konkrét utalást sehol sem találtam ezzel kapcsolatban. A felirat alatt van egy kb 2cm-es csatlakozó, ahova megint csak valamit (kábelt) be lehet dugni :). Ötlet?

    A gép eredeti konfigja. T3200 cpu, 4gb ram, 250gb hdd,ati hd 3470 256mb
    a jelenlegi T7500,4gb,500gbati hd 3560 512mb (valahol azt olvastam, hogy 1GB-is kártyát még lekezeli, ez igaz?)
    Elméletileg az alaplapom az támogatja a nagyobb processzorokat, de nem tudom ha pl beletennék egy T9500-at vagy x9000-et, hogy ezeket is letudná-e kezelni. Bios nincs frissítve, az eredetit használom.Frissítenem kellene hozzá?

    Minden építőjellegű ötletet szívesen fogadok! Köszönöm előre is!

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák