Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    némi adalék Sony X iránt érdeklődőknek ill. tulajoknak: aznap, mikor hozzámkerült a lejátszó, simán rádugtam kollegám notebookjára, és (XP alatt), meg is jelent, mint külső tároló, így gond nélkül tudtam rá zenéket másolni. itthon a wi-fi próbálgatása során megnéztem a böngészőt, de nagyon ratyinak bizonyult. Ekkor még az 1.02-es fw volt a lejátszón, amit rögtön frissítettem is 1.10-re. A böngésző sokat javult, állítólag a youtube kliens is, viszont utóbbinál nem ütköztem semmiféle problémába ezt megelőzően sem. Van viszont egy csavar: a frissítés után a lejátszó már automatikusan MTP módban csatlakozott, sőt, az asztali gépemen úgy sem (igaz, ott korábban sem, a frissítést notebookon csináltam W7 alatt). ahhoz, hogy MSC-ben is működjön, végig kellett játszani azt a driveres bohóckodást, amit anno Vili linkelt (driver frissítése, manuálisan MSC kiválasztása). Én valahol a fw-ben keresem ennek az okát, mivel ugye az előzővel kérdés nélkül ment az MSC XP alatt, de az is lehet, hogy ez a W7 hülyesége. Azért megkérnék valakit, aki még 1.02-vel használja, hogy nézzen rá az USB menüpontra, azt szeretném megtudni, hogy USB connection mode menüponton belül mi található.

    tapasztalatok:
    engem marhára bosszant a számléptetés visszafelé, lényegében ilyen rossz megoldást még talán nem is láttam. Érintőképernyőn számlistából nem probléma, ugyanakkor a I<< gomb (akár a dedikált gombot, akár a kijelzőn megjelenőt nyomkodva) visszaugrik az éppen játszott szám elejére, viszont átléptetni az előzőre rendkívül nehéz. Úgy vettem észre, hogy van végülis egy ritmusa, de nehéz eltalálni. Remélem érthető: arról beszélek, amikor az ember megnyomja 1x a gombot, és visszalép az éppen játszott szám elejére, aztán megnyomja még1x, és visszalép az előző számra. Itt megnyomom 2x, és 2x visszalépek az éppen aktuális trekk elejére, elég bosszantó.
    A másik dolog már inkább csak egy apróság: a dedikált gombok használata is bekapcsolja kijelzőt. Miért? Ezeket akkor használja az ember, amikor a lejátszó a zsebben van, tök feleslegesen éleszti fel a kijelzőt, ha azt akarnám használni, akkor azt böködném. Van a "hold"-nak 2 beállítása, egyik csak a kijelzőt tiltja le, a másik minden kezelőszervet. PRóbáltam, hátha előbbinél a kijelző nem éled fel a gombnyomogatásra, de nem, mindig világít (a zsebemben). Fura megoldás, annyi értelmét látom, hogy jobban meríti az akkumulátort.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák