Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
A kukizás alapján tudja a weboldal hogy te vagy te, de annak egy része csak ami kell, a többi követő, ez ellen lehet tenni, amit meg úniós szabályozás miatt kell megjeleníttetni, hogy tudatos döntés legyen az engedélyezés. Más dolog, hogy úgy van az egész kezeltetve a felhasználóval, hogy ha csak katt-katt-katt-ol, akkor ő igent mond a követősdire.
alap kérdező és #66792 csako: meg kell tanulni a ublock origin használatát, mert nem csak 1 kapcsolóból áll! Egy betöltendő oldal összes elemét lehet blokkolni, és engedélyeztetni, annak ellenére, hogy egy futó, betöltött filterlistában az blokkolva van-e vagy sem. Ugyanilyen elem egy sütielfogadós ablak is, sőt: mondom példának a twittert. Az is olyan, hogy alapból ha valaki nincs belépve, nem tud lejjebb görgetni. Na az interakciós felület, és háttere is levehető, a képszürkítés is levehető, a kattintás akadályozás is levehető ublock originnel, és ez csak egy funkció volt többször használva.
Ha van egy filter által blokkolt, használathoz kötelezően elfogadós (nem külön oldalas elven működő, pl yahoo) cookie bizbasz, akkor ublockban le lehet vadászni, hogy mi akarja azt betölteni, és csak azon az oldalon csak azt lehet engedélyezni, és az oldalra is belépünk, a filterlistát sem kell kilőni, a ublock is fut, és máshol is megmaradt a teljes védelem.#66795 degec Kétélű a törlés kikapcsolás: minden alkalommal be kell lőni a cuccokat, vagy ahol jártál az potenciálisan követ. Pl én egy adatkezelési tájékoztatóban láttam egy google sütit, amire a lejárathoz 25 év volt írva....
-
movax
őstag
Na ok, megoldottam. Szerencsére egy régi profilmentésből van egy korábbi handlers.json fájlom, azzal felülírtam az újat, majd a Beállításokban amit kellett, Ask first-re állítottam, most már megy minden.
Ha valakinek kell, itt a handlers.json fájl tartalma:
{"defaultHandlersVersion":{"en-US":4},"mimeTypes":{"application/pdf":{"action":3,"extensions":["pdf"],"ask":true},"image/jpeg":{"action":0,"ask":true,"extensions":["jpg","jpeg","jfif","pjpeg","pjp"]},"application/x-zip-compressed":{"action":0,"ask":true,"extensions":["zip"]},"application/epub":{"action":0,"ask":true,"extensions":["epub"]},"image/png":{"action":0,"ask":true,"extensions":["png"]},"audio/mpeg":{"action":0,"ask":true,"extensions":["mp3"]},"application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document":{"action":0,"ask":true,"extensions":["docx"]},"application/octetstream":{"action":0,"ask":true,"extensions":["srt"]},"application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet":{"action":4,"ask":true,"extensions":["xlsx"]},"application/msword":{"action":0,"ask":true,"extensions":["doc"]},"text/xml":{"action":3,"extensions":["xml"]},"image/svg+xml":{"action":3,"extensions":["svg"]},"image/webp":{"action":3,"extensions":["webp"]},"application/zip":{"action":4,"ask":true,"extensions":["zip"]},"application/x-msdownload":{"action":0,"ask":true,"extensions":["msi"]},"application/rtf":{"action":0,"ask":true,"extensions":["rtf"]},"application/vnd.ms-excel":{"action":4,"ask":true,"extensions":["xls"]},"application/force-download":{"action":3,"ask":true,"extensions":["pdf"]},"video/mp4":{"action":0,"ask":true,"extensions":["mp4"]},"application/x-download":{"action":0,"ask":true,"extensions":["pdf"]}},"schemes":{"irc":{"stubEntry":true,"handlers":[null,{"name":"Mibbit","uriTemplate":"https://www.mibbit.com/?url=%s"}]},"ircs":{"stubEntry":true,"handlers":[null,{"name":"Mibbit","uriTemplate":"https://www.mibbit.com/?url=%s"}]},"mailto":{"stubEntry":true,"handlers":[null,{"name":"Yahoo! Mail","uriTemplate":"https://compose.mail.yahoo.com/?To=%s"},{"name":"Gmail","uriTemplate":"https://mail.google.com/mail/?extsrc=mailto&url=%s"}]},"magnet":{"action":4},"zoommtg":{"action":4,"ask":true},"ms-settings":{"action":4,"ask":true}}}
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Firefox pl a google fiókoknál, de pl yahoo levelezőben is ismeretlen karakterekre cseréli a latint. Nem tudom hol van elállítva. Más böngészőben rendben.
-
mpo
veterán
válasz
totron #63819 üzenetére
Az első kettő a kiegészítők hiánya miatt, kiesett az elején.
Nekem a Firefox áll kézre, az a kevés kiegészítő, amit használok nekem elég.
A Google még sehol se volt, amikor a Yahoo-ban e-mail fiókom lett, Netscape után lett Firefox.
Kipróbáltam az Operát, Chrome-ot, maradtam a Firefoxnál.
Noscript helyrerakást is megvártam, a Gesturefy egy hétig nem működött, az volt a szenvedés. -
Cs1csó
titán
Itt a leírás arról amit én használok: [link]
1. az about:config-ban a "toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets" TRUE-ra
1. ALT gombra előjön a felső menü ott eszközök hibakeresési inf előjön a profil megnyitási opció katt- és hozz létre a firefox profilban egy "chrome" mappát azon belül egy "userContent"mappát majd azon belül egy "userContent.css" fáljt ezt úgy tudod, hogy létrehozol egy userContent.txt fájlt majd átírod a kiterjesztést és elmented
oda bemásolod azt a kis szöveget és a két ( ) jel közé beilleszted a böngészővel megnyitott képet amit szeretnél háttérnek.A SpeedDialt nem ajánlom - próbáltam - mert:
- nekem nem engedte a GOOGLE-t beállítani a keresőnek helyette Yahoo, meg Yandex-el idegesített
- lassú tehát volt, hogy megnyitottam a böngészőt és előbb a régi nézet ugrott be és csak utána váltott (lehet ez megváltozik ha hozol létre fiókot hozzá és rendesen beállítod)csako
Ez a Tabliss (köszi csako!) nagyon tetszik kipróbálom.Pityu
Köszi kipróbálom ezt is!Amúgy zsír, hogy gyakorlatilag kapásból 4 megoldást is összegyűjtöttünk.
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok!
MacOS gépen használom a FF-t ( a Safari elég hulladék , hogy miért azt hagyjuk).Szóval a róka azt csinálja , hogy néha vissza állítja az alapértelmezett keresőt ( nálam Google) a Yahoo-ra.
Nem értem miért... Pedig a kereső közül ki is töröltem az egyebekkel együtt.Van erre valami megoldás?
-
farkas-j
őstag
válasz
Kékes525 #59426 üzenetére
2010-es cikk:_
"A Mozilla Alapítvány bevételeinek az oroszlánrészét, 97 százalékát még mindig a keresők adják. Főként a Google."Sajnos azt a cikket nem találom, ahol megírták, hogy a Mozilla vezetői pofátlanul nagy pénzeket kaptak juttatásként.
-
Hölgyek, Urak, újabban megfigyeltem, hogy privát böngészésnél 5-10 perc után automatikusan kiléptet minden weboldal (Facebook, Yahoo, Gmail minden), kivéve, ha bejelentkezéskor kipipáltam a "Belépve maradok" és társaik valamelyikét, ez utóbbira viszont nincs lehetőség minden weboldalon.
Eddig privát böngészés során kérdés nélkül is addig voltam belépve bárhova, amíg be nem zártam az ablakot. Van lehetőség valahol ezt visszaállítani?
-
válasz
Szirtimorc #57866 üzenetére
Igen, már értem és azt hiszem meg is találtam a módját rá, csak kell egy pontos "url cím", ami a weboldalon az email írást nyitja meg.
about:config-ban átírtam pár dolgot (a Yahoo-t cseréltem le, de harmadikként jelent meg):
gecko.handlerService.schemes.mailto.0.name
-> ez a neve
gecko.handlerService.schemes.mailto.0.uriTemplate
-> ide kell a cím
gecko.handlerService.defaultHandlersVersion
-> Ezt növelni kell legalább 1-gyel, hogy az átírásokat érzékelje.
Azt nem tudom, hogy esetleg működne-e egy új 4. beállítással, ki lehet próbálni. Jobb klikk -> Új -> Karakterlánc és az első kettőt létrehozod, csak a 0-t kicseréled benne 4-re.
Böngésző restart után nekem ott lett a listában pl. az Outlook, csak nem volt tökéletes az url, mert a email írást már nem hozta elő. -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
A mailto funkcióhoz szeretnék linket hozzáadni, hasonlóan a beépített Yahoo vagy Gmail lehetőséghez.
A konzolnál már próbáltam hozzáadni, ott jogosultság hibával visszadob. (Környezet: Win8.1, Rendszergazda, FF65 portable)Köszönöm!
-
Rainman05
tag
Köszönöm a yahoos válaszokat.
-
Rainman05
tag
Firefoxbol hogy tudnám eltávolítani yahoo keresőt? Mindig vissza jön ahányszor kiszedem listából már kezd az agyamra menni!
Friss a rendszer friss a böngésző pedig. Adw cleaner nem csinál vele semmit.
-
Hokunda
senior tag
Üdv
58.0.2.-es Firefoxom van, új win 10-zel.
Milyen úton módon lehet elérni, hogy a Yahoo helyett a Gogglet használja keresőmotornak? Egyszerűen bármennyiszer állítom át és indítom újra állandóan visszaállítja azt a vackot! Nem is látok mentési pontot vagy bármit, alapértelmezett böngésző, kezdőlapot, jelszavakat megjegyez, ezt valamiért nem bírja.
-
m3gtr
senior tag
sziasztok
Szeretnék segítséget kérni. Hogyan lehet törölni a böngészőből a yahoo keresőt? Próbáltam már a beállításokban, ki is törlöm de újra indítás után ugyanúgy ott van. -
Sziasztok! Van egy kis problémám a firefox böngészővel, illetve a egyéb böngészőkkel is. A probléma a következő. A böngésző bizonyos cikkek alatt nem jeleníti meg a facebook profilos hozzászólásokat. A youtube-on ha hozzá akarok szólni, egyből eltűnik az összes hozzászólás. Bizonyos weboldalakon nem játszik le videókat sem, meg sem jeleníti a videót csak üres háttér van. Firefox és chrome böngészőt használok. Firefox-ban még az is probléma, hogy hiába van beállítva a goggle keresés, ő yahoo-n keres. Esetleg valami ötlet? Szűz windows telepítés után is fennáll a probléma. Gondolom az adat hdd-ről töltődik valami át, mert a rendszer lemezt mindig törlöm telepítés előtt. Egy halom vírus ellenőrző programmal átvizsgáltam a gépem, talált hibákat, de a probléma nem oldódott meg.
Köszi! -
luise178
tag
szasztok! olyan gondom van, hogy újratettem az oprendszert /win10 64bit/, és ezáltal ugye a böngészőt is. és valamiért a yahoo lett az alapértelmezett kereső. a beállításokban átrakom goggle-re, a lehetőségek közül törlöm is, de újraindítás után visszaáll yahoo-ra, mintha semmit nem csináltam volna? mit rontok el? hol lehet a hiba?
-
törölt tag
válasz
Matthewus #54102 üzenetére
Viszont neki ettől függetlenül még a Yahoo kereső dolgozik a Firefoxban, vagyis a fenti módszerekkel nem állt vissza alapállapotba (Google keresőre). Az újabb 57-58 változatokban sok minden megváltozott, ezért ez a javaslatom talán még egy utolsó próbálkozást megér. Nálam a hordozható változatok és a Backup miatt egy ilyen változás hamar helyreállitható.
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Ezt a Yahoo keresőt hogy tudnám kiírtani a firefoxból? Már törölte ma keresőmotort és visszaállítottam, de mindig a Yahooval akar keresni...
-
mafia05
újonc
Hali! Valaki meg tudná mondani hogy lehet végleg eltüntetni ezt a weather forecast kis ablakot és szokott még lenni ilyen sport valami is (hülye vagyok az egészhez) ha rákattintok akkor a yahoo-t adja be és nem tudom hogy lehetne ezt megszüntetni mert már idegesít hogy mindig bedobja ezeket a kis ablakokat. Köszönöm előre is.
-
luise178
tag
szasztok!
nem tudom volt-e már szó róla de olyat csinál a firefox-om, hogy ha új lapot nyitok, (pl: ctrl+t) akkor nem egy üres oldal jelenik meg, hanem a yahoo.com oldal. nagyon idegesítő, hogy nem találom, hol tudom visszaállítani, é shogy hol tudom letiltani. otthon magyar ország -on minden jó, de amint kijövök külföldre, mindig bekavarnak a keresők. hiába mentem el, hogy a google legyen az alapértelmezett, amint újraindul, megvariálja. eddig a bing-et rakta be, most a yahoo-t.
az lenne a kérdésem, hogy lehet visszaállítani, majd ez a csereberét letiltani. nem akarom állandóan újratelepíteni a böngészőt.
előre is köszi a választ!
-
csongi
veterán
39 es verzióból hogyan lehet ki írtani a yahoot? A keresőlécbe mindig az nyílik meg mikor új lapot kérek. Kiszedtem a kereső motorok közül, de nincs jelentősége.
-
Imre921
tag
Üdv
Sokáig kerestem vissza de nem találtam megoldást erre a retkes Yahoo problémára.
Hogy tudnám kiírtani firefox alól a yahoo keresőt, meg úgy kompletten az egészet hogy ne mindig ez a rohadás nyíljon meg új ablakban?
Bocs csak idegesítő ez a hulladék. Ja, próbáltam már mindent de rendesen eltávolítani a szokásos módszerrel nem lehet
Köszi előre is
-
kranazoli
senior tag
Sziasztok!
Olyan kiegészítőt ismertek, ami YouTube-on, nyitó oldalon, csatorna oldalon akinek van csatorna bemutató videója és az automatikusan indul, az ne induljon el?
Ill. hozzáértőkkel szeretném átnézetni a jelenleg használt add-on listám. Ha van benne olyan, ami már rég idejét múlt, vagy van jobb helyette(ük) légy szíves írjátok meg.
Köszönöm!
Feldolgozott kiegészítők: összesen
1 Classic Toolbar Buttons (v1.4.8) — Classic toolbar button style for Firefox, Thunderbird and Seamonkey toolbars and other tweaks and settings.
2. Disable HTML5 Fullscreen Alert (v0.1.1-signed) — Disables website is now fullscreen alert
3. Download Status Bar (v12.3.0.1-signed) — If you are the kind of person who likes to have total control over every aspect of your downloads, "Download Status Bar" is the add-on you are looking for.
4. Easy DragToGo+ (v1.1.7.b18) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
5. Favicon Restorer (v1.4.1-signed) — Brings website favicons back into the addressbar in Firefox > 13
6. FEBE (v8.7.1-signed) — Backup your Firefox data
7. FireGestures (v1.10) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
8. Flagfox (v5.1.0) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
9. Forecastfox (fix version) (v2.2.6.1-signed) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
10. Ghostery (v5.4.5.1-signed) — Protect your privacy. See who's tracking your web browsing and block them with Ghostery.
11. Letöltéskezelő Finomhangoló (v1.0.9.1-signed) — Lehetővé teszi, hogy a Letöltéskezelő egy lapon vagy az oldalsávon jelenjen meg és pár további megjelenítési beállítást is elérhetővé tesz.
12. Navigational Sounds (v1.2.4.1-signed) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
13. SearchPreview (v8.3.1-signed) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
14. Status-4-Evar (v2015.02.06.23.1-signed) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
15. Stay-Open Menu (v2.2.1.1-signed) — Facilitates opening multiple items from the Bookmarks Menu and various other bookmark/history related dropdown menus.
16. Tab Scope (v1.6.2.1-signed) — Previews and navigates tab contents through popup.
17. uBlock Origin (v0.9.9.2) — Végre egy hatékony reklám- és követésblokkoló böngészőkhöz, amely kíméletes a processzorral és a memóriával.
18. Undo Closed Tabs Button (v3.9.5) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
19. X-notifier (v3.5.9) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
20. YouTube High Definition (v38.6) — YouTube High Definition is a powerful tool that will let you play all YouTube videos in High Definition automatically.
21. Youtube Video Replay (v38.0-signed) — Youtube Video Replay is an new ultimate tool that lets you replay Youtube Videos. -
Gebriel
veterán
Unistalt csináltam, majd hivatalos oldalról leszedtem az új firefox-ot. Az US lenne?
Mit tudok tenni, hogy a google legyen a nyitó oldalam?Volt fent egy yahoo toolbar amit a párom sikeres felrakot... azt leszedtem azóta ilyen egyébként.
Volt ehhez hasonló máskor is sajnos, bár nem yahoo-val, de ott le volt írva a help hogy, hogyan tudom végleg törölni, és vissza állítani azt a keresőt.
-
DS39
nagyúr
válasz
Gebriel #40879 üzenetére
a US verzióban a Yahoo lett az alapértelmezett kereső, ha ilyet használsz, akkor azért van.
-
Gebriel
veterán
Üdv!
Sikerült a páromnak egy Yahoo Serch-t beállítani kezdő oldalként.
Beállítások menüpont alatt hiába írom át kezdőlap címét továbbra is a Yahoo marad.
Hogy tudom ezt eltüntetni?
Köszi előre is. -
sz.balazs.95
veterán
válasz
sz.balazs.95 #40503 üzenetére
/kifutottam a szerkesztési időből.
/
Ez egyébként egy logikus lépés, hogy pont ezeken a helyeken, pont ezeket a keresőket állították be alapértelmezetten, ugyanis a Yahoo az USA-ban a legnépszerűbb, a Yandex keleten igen kedvelt, a BaiDu meg a vezető kereső Kínában.
A többi helyen 90+ %-os kugli fölény van. -
sz.balazs.95
veterán
válasz
Matthewus #40501 üzenetére
viszont nem mindenhol lett Yahoo-ra cserélve.
Pl. Oroszországban, és egy két "rokon" országban (pontosan nem tudom melyekben, de pl. asszem Ukrajnában igen) a Yandex, vagy más néven Яндекс lett az alapértelmezett kereső, ha jól tudom.
Kínában meg a BaiDu, azaz 百度 lett asszem. -
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
ezt a részét még valóban beletolhatnák a fejlesztők a Firefoxba, engem az sem zavar ha mostantól alap Yahoo találatokat dob (mert ezt úgy is át lehet állítani a config-ban), csak tényleg egyre kevesebb értelme van külön a searchbarnak. én csak akkor használom, ha az adott oldalról nem akarok ellépni (pl. egy flash játék vagy videó nézése közben), mert úgy van beállítva nekem hogy a keresési eredményt külön fülön nyissa meg.
-
ceia
őstag
(#39757) kovy79 Ja, ez sem tud mindent
Azért pár régen megszűnt weboldalt megnéztem már vele, nosztalgiából.. Pl. a Nullsoft oldalát, amikor még a 2-es Winampot reklámozták, meg a '99-es Yahoo Mailt
(#39767) Storms Nekem most PH-n 360MB, és ABP, DTA, Complete Youtube Saver vannak rajta. -
wwhy
veterán
Találkozott vki olyan problémával, hogy lev.rendszerben (gmail, gmx, yahoo) a legújabb FF egyszerűen csak lefagy, és semmire sem lehet kattintani az adott levélben
pl. mellékletek. Több különböző gépen is jelentkezik ez a hiba, igaz, mind W8.1.
Pl. a képen nem lehet a mellékeltekre kattintani, csak ha kilépek/visszalépek a lev.rendszerbe
-
feka007
veterán
Ezt a retek Yahoo search-öt hogy tudom kiirtani a FF-omból? Hiába állítottam vissza jobbfelül FF-ben, hogy a google legyen az alap kereső, néha, ha vmit kijelölök, és jobb egérrel Google-keresem, akkor is a Yahoo retket adja be, szval ez ilyen agresszív vmi.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Lenne ez a Search Cloudlet for Google, Yahoo and Twitter addon ami szeretnék kipróbálni, de nálam egyáltalán nem jelenik meg a tag cloud a keresési eredmények oldalon. Van valakinek ötlete mit kéne tenni vele hogy menjen?
-
Zirowe
nagyúr
Ok, akkor a két lezavaróbb az, ha duplán kattintok a +-ra, akkor az új lapon a yahoo search nyílik meg, illetve ha hibás címet írok be, akkor egy fél pillanatra előjön a hibás oldal felirat, majd kidob egy yahoo találati oldalt az elrontott címre.
Ezeket vajon hol kell keresnem about:configban, hogy visszaállítsam?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, figyelmetlen voltam és egy program telepítés során hagytam, hogy a yahoo "rátelepedjen" a gépemre.
Miután észrevettem, töröltem, amit csak tudtam, de így is maradt még sajnos nyoma a firefoxban, ami rettentő idegesítő tud lenni.About:configban ezek a yahoo-s értékek, de se visszaállítani (mert már alapértelmezett értéken vannak), se törölni nem tudom őket.
Hogy tudnék megszabadulni végleg tőlük?
-
törölt tag
Üdv!
címsávban kereső átált yahoora.. állítottam már vissza ilyet de az about:configba már nincs keyword.url
-
Santiagain
őstag
Segítséget szeretnék kérni.
Amióta a FF automatikusan frissített a legújabb verzióra, azóta bizonyos oldalak megnyitásakor automatikusan átdob a Yahoo kereső oldalára. A kezdőlapomat is átírta. A kiegészítők között viszont nem találtam semmit, ami ezt okozhatná.
Mit tudok tenni? -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Firefoxra 25.0 ra mi az a kiegészítő ami egyesíti a google keresőt fent azzal a résszel ahova a web címeket írom?
illetve vagy hogy tudnám elérni,hogy google legyen az alapértelmezett keresőm mert a linux mint-nél a yahoo van beállítva. -
brugo
aktív tag
válasz
ledgeri #33883 üzenetére
Köszönöm a segitőkészségeteket de nem szivesen telepitek minden szarságért egy programot nem értem hogy lehetnek ilyen állatok hogy egyeseknek felajálják a mentést másoknak nem és a Yahoo még reklámozza is a Firefoxot aztán ez a köszönet . az outlook.com -ot se menti de az operamailt már igen . ugyanezt csinálja a Chrome is .
-
creed33
aktív tag
Szia!
Google Privacy:
Úgy módosítja népszerű oldalak (pl Google, Facebook, YouTube, Yahoo!, Bing) tartalomban megjelenített linkjeit (pl találat, cikkmegosztás), hogy a klikkelés ne hagyjon nyomot.Ezen leírás miatt töltöttem le.Biztonsági szempontból van szerinted tényleges jelentősége?
Akkor ha a beállításokban a replace link opciót bepipálom ahogy nálad is van nem is kell kezdeni semmit ezekkel a megjelenő piros x vagy zöld pipa logókkal?
-
KAMI911
Topikgazda
http://is.gd/fxvideo
A szavazás egyszerű és maximum 1 percet vesz igénybe. Számítógépről tudsz szavazni, telefonról nem minden esetben.
Ha gmail.com vagy yahoo.com fiókkal rendelkezel akkor csak fél perc az egész. a böngésződben lépj be a levelezőbe, majd kattints a videó oldalon a kék színű „Vote” gombra. Írd be az e-címed és a következő gombra kattintva már kész is. -
kranazoli
senior tag
válasz
fatal` #32171 üzenetére
Én hiszek Neked is.
Miután eltávolítottam a favicon restor-er és feltettem az "újat" melynek lenne ilyen funkciója, ezek vannak fent. De mint korábban is írtam, nagyon régóta és egészen a 22-esig nem volt ilyen bug-om. :/
Ez most behozta a nagy favicon-okat, melyeket még módosítani sem tudok.
Feldolgozott elemek: 24 összesen
1. Alapértelmezett (v22.0) — Az alapértelmezett téma
2. avast! Online Security (v8.0.1489) — avast! Online Security and Web Reputation Plugin. Protects against known phishing and malware sites, and improves your overall browsing experience with crowd-sourced web-reputation ratings.Feldolgozott kiegészítők: 23 összesen
1. Adblock Plus (v2.2.4) — A reklám a múlté!
2. App Button Color (v1.0) — Change the color of the orange Firefox button.
3. Bookmark Favicon Changer (v1.74) — Jobb kattintás a könyvjelzőn a favicon cseréjéhez.
4. Classic Toolbar Buttons (v1.2.4) — Classic toolbar button style for Firefox, Thunderbird and Seamonkey toolbars and other tweaks and settings.
5. Customize about:newtab (v1.1.0) — Custimze the new about:newtab page.
6. Download Statusbar (v0.9.10) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
7. Easy DragToGo+ (v1.1.7.b13) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
8. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.2.3) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).
9. FEBE (v7.3.0.1) — Backup your Firefox data
10. FireGestures (v1.7.6) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
11. Flagfox (v4.2.10) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
12. Forecastfox (v2.2.2) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
13. Greasemonkey (v1.9) — Felhasználói parancsfájl kezelő a Firefoxhoz
14. Letöltéskezelő Finomhangoló (v0.9.8) — Lehetővé teszi, hogy a Letöltéskezelő egy lapon vagy az oldalsávon jelenjen meg és pár további megjelenítési beállítást is elérhetővé tesz.
15. Navigational Sounds (v1.2.3) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
16. NoSquint (v2.1.9) — Manage site-specific zoom levels and color settings
17. SearchPreview (v6.3) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
18. Status-4-Evar (v2013.02.16.23) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
19. Stay-Open Menu (v2.0.1) — Facilitates opening multiple items from the Bookmarks Menu and various other bookmark/history related dropdown menus.
20. Tab Scope (v1.2.1) — Previews and navigates tab contents through popup.
21. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
22. X-notifier (v3.3.2) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
23. Youtube Video Replay (v3.8) — Youtube Video Replay is an new ultimate tool that lets you replay Youtube Videos.Könyvjelzők mentve ide: bookmarks{default}.html
-
Cukormentes
csendes tag
válasz
TigerCat #31214 üzenetére
Igen, ezt tudom, de nem segít, az alapértelmezett kezdőlapon ugyanúgy a yahoo keresőt használja az ff, nem a google-t.
-
Cukormentes
csendes tag
Hali,
hogyan tudnám visszaállítani az alapértelmezett keresőmotort? Egyik program feltelepítésénél muszáj volt elfogadni egy yahoo-s hülyeséget, ami megváltoztatta a firefox alapértelmezett kezdőlapon a keresőt yahoo-ra és hiába töröltem le az a programot, nem változott vissza google-re.
Gondolom az about:config-ban vissza lehet állítani valahogy, de én ott elveszek.
Esetleg valaki tudna segíteni?
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Kernel #29640 üzenetére
ez a cimke vs. almappák eléggé megosztja sz embereket. kinek mi a megfelelőbb... szerintem az lenne a legjobb megoldás ha mindenki választhatna melyik módszert akarja használni.
amúgy a másik nagyot a Yahoo Bookmarks-t most próbálgatom, vélemény:
viszonylag szép a felület, lehet almappákat is csinálni benne, van egyes könyvjelzők gyors elérésére is lehetőség a Yahoo Toolbaron keresztül, stb... nem rossz.viszont amit hiányolok a Yahoo-ban is az a "Leírás" megjelenítési lehetőség a könyvjelzők alatt.
régen volt benne de már nem találom, nem tudom hova lett, vagy miért/mikor vették ki belőle ezt és a weboldalak előnézetét is. Itt egy videó róla milyen volt: [link]kár volt rajta változtatni. ebben benne volt mindkét kersési lehetőség is (cimke vagy mappa alapján).
uhogy még keresgélek valami megfelelőbb megoldást...
-
kranazoli
senior tag
Na, kíváncsiságból megnéztem mennyi RAM-ot eszik Nálam a Fox egy extrém helyzetben Nálam(!); mert a büdös életben nem tartok ennyi tab-ot nyitva.
És ennyi és ezeket az addon-okat használom:
Feldolgozott elemek: 26 összesen — Created in: E:\Telepítéshez\Internet\FEBE BackUp\FEBE 2012 08-23 20.14.39
*** 1 items skipped/ignored
1. avast! WebRep (v7.0.1466) — Web Reputation Plugin
2. Alapértelmezett (v14.0.1) — Az alapértelmezett témaFeldolgozott kiegészítők: 25 összesen
1. Adblock Plus (v2.1.2) — A reklám a múlté!
2. Bookmark Favicon Changer (v1.65) — Jobb kattintás a könyvjelzőn a favicon cseréjéhez.
3. Classic Toolbar Buttons (v1.1.4) — Classic toolbar button style for Firefox, Thunderbird and Seamonkey toolbars and other tweaks and settings.
4. Customize about:newtab (v1.0.2) — Custimze the new about:newtab page.
5. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
6. Download Statusbar (v0.9.10) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
7. Easy DragToGo+ (v1.1.7.b10) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
8. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.2.3) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).
9. FEBE (v7.0.3.5) — Backup your Firefox data
10. Favicon Restorer (v1.4) — Brings website favicons back into the addressbar in Firefox > 13
11. FireGestures (v1.6.16) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
12. Flagfox (v4.2.0) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
13. Forecastfox (v2.2.1) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
14. GlassMyFox (v1.2.1) — Glass your Firefox gui (only possible on Windows 7 and Vista when AeroGlass is enabled).
15. Greasemonkey (v0.9.22) — Felhasználói parancsfájl kezelő a Firefoxhoz
16. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
17. NoSquint (v2.1.5) — Manage site-specific zoom levels and color settings
18. SearchPreview (v5.9) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
19. Status-4-Evar (v2012.07.08.17) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
20. Stay-Open Menu (v2.0) — Facilitates opening multiple items from the Bookmarks Menu and various other bookmark/history related dropdown menus.
21. Tab Scope (v1.1.7) — Previews and navigates tab contents through popup.
22. Turn Off the Lights (v2.0.0.100) — Az egész oldal elfog halványulni, sötétülni, így úgy nézheti videót mintha egy moziban volna.
23. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
24. WebMail Notifier (v2.9.11) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
25. YouTube Auto Replay (v2.75) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTubeMár asszem a 8-as Fox óta atomstabil. Flash homokozó kukázva, ahogy az a RAM képen is látszik. Háttérzene általában vmi kedvenc YT szinte non-stop. Ergó, leak-elhetne kedvére az összes YT-hoz tartozó addon is... Ha a duplája lenne a RAM fogyasztás sem érdekelne 16GB RAM mellett. Ilyenek miatt ruháztam be 1x ennyi RAM-ba. 1x kell megvenni, aztán elvan enni nem kér viszont nem kell "izgulni" mikor fogy el és rezegni, de mint látható 4GB-al is bőven ellennék. Azonban így legalább belefér a virtuális gépezés is, végre és ott sem kell figyelni, hogy mennyit esznek. Kíváncsi vagyok, hogy Nálatok milyenek a szokások; megnyitott tabfülek száma szimultán (persze baromira nem mind1, hogyan is van összerakva egy oldal....) ill. add-onok száma és RAM fogyasztás.
Steel: Nekem van 2db hobbim melyekkel kapcsolatos infókat állandóan szívom Magamba elég sokszor hosszas olvasmányok mintájában (többek között ezért akartam egy normális méretű monitor-t is, hogy hátradőlve tudjak olvasni) és imádom, hogy az Internet korában élünk
e mellett munka miatt SG-n sok topic olvasása már (régebben főleg SG-n elég sok komment, de mára csak pár db maradt melyekbe írok is) ill. itt PH-n kedvenc topic-ok olvasása párba komment melyek azért nem csak munka, mivel még a szgép a 3. hobbim. Aztán munka + magánélet; ... és qrvára nem hiányolom az életemből a lájkolásos faszbúkos net-ezést. Ingerem sincs rá, zéró.
-
kranazoli
senior tag
Közben körbenéztem még tegnap és Én találtam egy ilyet. Ez add-on és Nekem tökéletesen megfelel:
1.)
Classic Toolbar Buttons 1.1.4Ez szerintem következő fox-ok is jó lesz.
Ill. találtam még pár érdekeset, melyeket egyelőre próbálgatok (de ezek már más témák...):
2.)
Customize about:newtab 1.0.23.)
A Glass effektet pedig ezzel az addon-al:4.)
Ill. még YT-hoz egy csicsásító addon-t:(ja, és YTFix-el is kompatibilis - legalábbis HD mód, amire Én használom)
Egyelőre leakelést nem tapasztaltam. Összesen pedig ezen vannak fent:
1. Adblock Plus (v2.1.2) — A reklám a múlté!
2. Bookmark Favicon Changer (v1.65) — Jobb kattintás a könyvjelzőn a favicon cseréjéhez.
3. Classic Toolbar Buttons (v1.1.4) — Classic toolbar button style for Firefox, Thunderbird and Seamonkey toolbars and other tweaks and settings.
4. Customize about:newtab (v1.0.2) — Custimze the new about:newtab page.
5. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
7. Easy DragToGo+ (v1.1.7.b10) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
9. FEBE (v7.0.3.5) — Backup your Firefox data
10. Favicon Restorer (v1.4) — Brings website favicons back into the addressbar in Firefox > 13
11. FireGestures (v1.6.16) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
12. Flagfox (v4.2.0) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
13. Forecastfox (v2.2.1) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
14. GlassMyFox (v1.2) — Glass your Firefox gui (only possible on Windows 7 and Vista when AeroGlass is enabled).
15. Greasemonkey (v0.9.22) — Felhasználói parancsfájl kezelő a Firefoxhoz
16. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
17. NoSquint (v2.1.5) — Manage site-specific zoom levels and color settings
18. SearchPreview (v5.9) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
19. Status-4-Evar (v2012.07.08.17) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
20. Stay-Open Menu (v2.0) — Facilitates opening multiple items from the Bookmarks Menu and various other bookmark/history related dropdown menus.
21. Tab Scope (v1.1.7) — Previews and navigates tab contents through popup.
22. Turn Off the Lights (v2.0.0.100) — Az egész oldal elfog halványulni, sötétülni, így úgy nézheti videót mintha egy moziban volna.
23. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
24. WebMail Notifier (v2.9.11) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
25. YouTube Auto Replay (v2.75) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube -
Syl
nagyúr
válasz
maxika2004 #25583 üzenetére
Nálam sem mennek! Illetve a yahoo 5-6-ik újratöltésre elkezdett bejönni, de sehol a vége.
Ez valami T-é sz*rás lesz, mert az elmúlt pár napban nagyon sűrűn köhög itt a net. -
S-Attila
senior tag
válasz
maxika2004 #25583 üzenetére
Parancssorból először próbáld meg
"ping yahoo.com"
és
"ping jofogas.hu"
idézőjelek nélkül.
-
Debilon
addikt
-
kranazoli
senior tag
válasz
Gedeon31 #24059 üzenetére
Évek óta.
9-es verzió óta tulajdonképp semmi panaszom nincs rá. És már nem is tudom mióta semmi összeomlás és hasonló. Dettó ugyanez volt Nekem is a fő problémám a Chrome-al (azon kívül, hogy alapból nagyon buta) pár alap általam rendszeresen látogatott oldalt nem kezelt normálisan. Leszarom, hogy ez az oldal készítőinek a hibája. IE és Fox alatt tökéletes. Ill. Chrome-nál zavart a sok chrome a feladatkezelőben.
10.0.1-es pörfekt!
Ha most tértél át, Én ezeket a kiegészítőket használom: (ezeket is már elég régóta)
Feldolgozott kiegészítők: 19 összesen
1. Adblock Plus (v2.0.3) — A reklám a múlté!
2. App Button Color (v1.0) — Change the color of the orange Firefox button.
3. Bookmark Favicon Changer (v1.59) — Jobb kattintás a könyvjelzőn a favicon cseréjéhez.
4. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
5. Download Statusbar (v0.9.10) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
6. Easy DragToGo+ (v1.1.7.b8) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
7. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.2.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).
8. FEBE (v7.0.3.2) — Backup your Firefox data
9. FireGestures (v1.6.9) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
10. Flagfox (v4.1.12) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
11. Forecastfox (v2.0.21) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
12. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
13. NoSquint (v2.1.5) — Manage site-specific zoom levels and color settings
14. SearchPreview (v5.3) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
15. Status-4-Evar (v2012.01.14.17) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
16. Tab Scope (v1.1.4) — Previews and navigates tab contents through popup.
17. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
18. WebMail Notifier (v2.9.2) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
19. Youtube Video Replay (v1.1) — Youtube Video Replay is an new ultimate tool that lets you replay Youtube Videos.A felület meg épp tetszik. Arra már semmi addon és style-t nem használok, csak a narancssárga firefox gombot cseréltem le. Ennyi.
-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
eddig ha címsorba pötyögtem valamit, és entert nyomtam, akkor auto google keresés lett belőle...ez most annyiban változott, hogy a yahoo keres...
nem találom a beállításait...hol tudom visszaállítani?
-
carr
őstag
válasz
Steelmanus #21960 üzenetére
A beállítások ellenére most ismét a yahoo-n keres. Már hányok.
Valami ötlet urak?
-
carr
őstag
Urak! Hogyan, ill. hol tudom azt beállítani, hogy ha a címsávba beírok valamit, akkor ne a talált első oldalra ugorjon (6.0.2), hanem hozza be a találati listát (google)?
Ugyanez a kérdés, 7.0.1nél is. Csak ott yahoonál kutlászkodik a mocsok. -.-
köszönöm. -
mzx
senior tag
válasz
BullZeye #21768 üzenetére
Én értelek, és sokan ezt mondják, de volt, aki óvaintett, miszerint nem kizárt, hogy pl. Kovács Pál (Iksz Ipszilon, mindegy) hacker a tudása okán az adott mozilla FF kieg. script -jét úgy írja meg, hogy hosszú évekig egyik felhasználnak se tűnik fel, hogy matat a gépén... Létezik sok ezer kiegészítő... - tuti, hogy kiderül, ha káros kódot tartalmaz ezen sok ezer közül az összes, a megjelenésétől számított heteken belül? Én pusztán csak felvetem azt, amire egy rendszergazda ismerősöm hívta fel figyelmemet. Lehet, hogy ő téved és túl óvatos?
Másik kérdésem: hol lehet tájékozódni arról, hogy adott kiegészítőről kiderül-e, hogy kárt okozhat? Létezik valamiféle fekete lista? Hiszen lehet, hogy XY user feltesz egy, addig számára ismeretlen addon-t, miközben sokan tudják, hogy az káros addon, ő meg nem értesül erről. (Régi rendszeremre felraktam legalább 5-6 kieg-t, és bár nem biztos, hogy ezek között volt a ludas, de feltörték egy yahoo-s mailbox-omat annak idején.)
-
bads1
aktív tag
Hali,
hogy tudnám visszaállítani hogy ha a címsorba gépelek valamit az a Google-val keressen?
Mert egy ideje átváltott Yahoo-ra ismeretlen okból, de az előbbit jobban csipázom. -
kranazoli
senior tag
válasz
WonderCSabo #19389 üzenetére
Ezeket az addon-okat használom és ezekkel volt(van) probléma:
Extensions processed: 21 total
1. Adblock Plus (v1.3.7) — A reklám a múlté!
3. App Button Color (v1.0) — Change the color of the orange Firefox button.
4. Bookmark Favicon Changer (v1.44) — Right click at your bookmark to change favicon.
5. Default Full Zoom Level (v4.5) — Default FullZoom LevelE helyett eddig a NoSquint{2.1} bővítményt használtam, de az Compatibility reporter ide; Compatibility Reporter oda nem működik.
6. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
7. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
(kellett hozzá az Addon Compatibility Reporter)8. Easy DragToGo+ (v1.1.3.3) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
9. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).10. FEBE (v7.0beta4) — Backup your Firefox data
(kellett hozzá az Addon Compatibility Reporter)12. FireGestures (v1.6.4) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
(kellett hozzá az Addon Compatibility Reporter)13. Flagfox (v4.1.2) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
14. Forecastfox Weather (v2.0.2) — Display international weather forecasts from AccuWeather.com in an easily readable format.
(kellett hozzá az Addon Compatibility Reporter)15. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
(kellett hozzá az Addon Compatibility Reporter)16. SearchPreview (v5.0.3) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
17. Status-4-Evar (v2011.04.06.18) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz18. Tab Scope (v1.1.1) — Previews and navigates tab contents through popup.
(kellett hozzá az Addon Compatibility Reporter)19. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
20. WebMail Notifier (v2.7.7) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet21. YouTube Auto Replay (v2.1) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube
E helyett eddig a AutoReplayforYouTube{1.9.2} bővítményt használtam, de az Compatibility reporter ide; Compatibility Reporter oda nem működik.
Ill. használtam a ColorfulTabs{4.8.1.6.2} bővítményt is, de az sajnos bug-osan működik.
2 db tabfül van, bezárom a 2.ikat és van egy kis függőleges mozdulat bug. Mintha az első tab magassága kisebb lenne, mint amiket megnyit. Ez akkor van, ha engedélyezve van a Highlight current tab, de most nincs és akkor is van.
Van rá mondjuk Stylsh is, ami szintén kiemeli az aktív tab-ot, de mondjuk most így nélküle is teljesen okés.
Mondjuk azt hittem jóval több addon-t készítettek már el, hogy akár 6.x kompatibilis legyen. Bár majd ha kijön a végleges akkor az érdemleges és nem kompatibilis bővítményeket úgyis kompatibilissé teszik majd, vagy lesz helyettük másik.
Maga a Fox5 béta meg működik rendesen. (Fox4-essel sem volt semmi eget remgető bug-om)
Aki esetleg tud jobb bővítményeket, ne tartsa Magában.
(1éb jobb alternatíva, stb...) -
koshmar
addikt
WonderCSabo, szerinted az lassíthatja a FF4 "bejövetelét", hogy ha nem Google a kezdőoldalam, hanem a FF kezdőoldal?
Mert pl. ha a Yahoo-t rakom be, azt tényleg töltenie kell.
A Google-t egyből behozza, viszont a FF kezdőoldala nem tudom, hogy befolyásolja-e. -
Habraki
csendes tag
válasz
Habraki #16209 üzenetére
Közben megtaláltam a választ a Google bar egy kikkes kijelölését firtató problémára. Tök véletlen.
Tehát a kereső motort Yahooról Googlere vettem.About configban:
keyword.URL; Yahhos ki, ezt meg be -> http:/www.google.com/search?q=Innen fogva egy klikk is kijelöli az egészet. Illetve most mar maga címsor is alkalmas keresőnek, a google bár feleslegessé vált! Ezt még ugye cybersearch addonnal is meg lehet fejelni.
2 légy egy csapásra.
-
Matthewus
őstag
Ha jól láttam, ezekről nem volt még leírás:
Embedded Objects
Beágyazott tartalmakat lehet letölteni vele, például: .mp3, .flv, .avi, .wmv, .wav, .xaml, .jar, .mov.SearchPreview
Előnézeti képeket (thumbnail) ad a Google, Yahoo és a Bing keresési eredményeihez.Modify Headers
Hasonló a HeaderControlhoz. Ennek a kiegészítőnek a segítségével egyes külföldi oldalakon meg tudunk nézni videókat, megfelelő beállítások mellett.Xmarks
Könyvjelzőket, jelszavakat, előzményeket és megnyitott füleket tudunk szinkronizálni vele gépek és böngészők között. Saját szerverre is lehet szinkronizálni.Yet Another Smooth Scrolling
A finom görgetést adja hozzá a böngészőhöz. Tartalmaz előre beépített profilokat, valamint mindenki a saját igényeinek megfelelően be is állíthatja. Én jobbnak találtam a SmoothWheel addonnál. Kurzorokhoz is hozzáadja a finom görgetést. -
-
szimcsi
senior tag
válasz
WonderCSabo #11971 üzenetére
Nem nyírtam semmit semmivel, ezt mostanában vettem észre, hogy nálam a firefox használatakor a yahoo nem jön be mindig (most pl. megint bejön, de ez változik mindig). A szünetelős oldalon meg azt írja reggel óta hogy:
The system is down for maintenance as of 13:56 CET.
It'll be back shortly.
Operával meg simán megy az oldal. Biztos nálam lehet a gebasz, nem tudom mit kéne átállítani, ha lehet egyáltalán. -
szimcsi
senior tag
válasz
WonderCSabo #11969 üzenetére
Pl a yahoo, sokáig töltődik, aztán csak egy üres lap jön be később, vagy van egy oldal, amit szoktam látogatni, arra pl. ma egész nap az volt kiírva hogy szünetel x ideig, különböző okokból, viszont később nézem operával, azzal meg simán megy, meg a yahoo is.
-
szimcsi
senior tag
sziasztok, a firefox-szal (legfrissebb verzió) mostanában van hogy nem nyilnak meg oldalak (pl yahoo stb.) amik az operával megnyilnak. Mit kéne beállítanom? Vmi cookie beállítás? De most még azt se találom sehol.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BigBlackDog #9626 üzenetére
Google Desktopot nézd meg! Vagy a Yahoo Widgets-t!
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet ettől a szeméttől megszabadulni?
Valami yahoo cucc, nem tudom, hogy került a gépre, IE-re is rátelepült és
pár oldalt nem enged megnyitni, vagyis egy másodpercre bejön az oldal majd behozza EZT az oldalt 404-es hibával.
Kezd idegesíteni és nyomát nem találtam a gépen sehol. -
neduddki
nagyúr
HI!
Szoval nalm is mindig elojon a yahoo az cimsor keresesnel, csak nem a keyword.url a megoldas, hanem a serch engine plugin kiterjesztes torlese mert felkerul a gepre
udv
neduddki
p.s. sejtesem szerin pdfcreator a bunos, de majd egyszer utnna is nezk rendesn addig meg csak sejtem:- )
-
Zola007
veterán
A következő szokatlan dologra keresnék magyarázatot és megoldást:
Az utóbbi időben bizonyos oldalak funkcióit (pl. yahoo-ban levelek törlése, prohardver és index fórumokra, iwiwre, freemailre, stb. történő belépés) tehát főleg azonosítást igénylő műveleteket csak akkor tudok végrehajtani, ha firefoxban beállítom a kolis proxy-t.
Mint említettem kolis net, illetve xp. Firefoxből 2.0.0.x és most a 3,05 és 3.06-al is próbáltam, de mindegyiknél ez a gond.
DE CSAK A Firefox-al!!!Ez korábban nem jelentkezett, illetve explorerben, opera-ban gyönyörűen be tudok lépni ezekre az oldalakra ha van proxy, ha nincs.
Cookikat töröltem, gyorsítótár, ram, gép újraindítás után, személyes infók del, nem tudom még mit lehetne csinálni?
Remélem van valakinek ötlete. Köszi előre is -
kali8n
aktív tag
Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy ha a címsorba beírok egy szót pl. prohardver és entert nyomok, akkor elkezdi keresni a szót és eddig mindig a google-el kereste, de pár napja már a yahoo-val keresi, és ez engem zavar egy kicsit.
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne visszaállítani, hogy ismét a google-el keressen? -
Dízeles
aktív tag
Hali fórumozók.
Miként tudom eltöntetni Firefox-ból a Yahoo Toolbar-t.A CCleaner frissitésekor elfelejtettem kivenni a pipát és most ""ott"" figyel fenn?!
-
bandiras2
senior tag
Család leült gép elé...
Azóta a yahoo-t használja alapértelmezett címsori keresőnek. Hogyan tudom visszaállítani?
Menüt már végigmazsoláztam. -
Bali27
addikt
válasz
canniball #4620 üzenetére
Hát igen.. Az elözö hhszeim egyikében mondtam hogy a Piclens se müxik vele.. Van benne egy jóval szerényebb piclens..No meg 1-2 tuti nem müxik vele.. de pl olyannak mint nekem, hogy az egérmüveletek, a Sixper, meg az elején ami kirakja kis kockákba a weblapok képét(nemjut eszembe a neve
) annak teljesen megfelel, mert azokat viszi..
Sőt.. a Sixper (kódokat jegyez meg meg ürlapkitöltö) FF3 alatt nem müködött rendesen, Flock alatt tökéletesen müködik.. De tuti h nem 100%ba támogatja.aa beépülőket. Attol függetlenül én inkább ezt használom mint a FFot.. Igaz a blog stb részére nincs is szükségem..
Ja a mailkezelöje is jol müxik.Eddig Batot használtam. Ahogy észrevettem rohadt gyors a gmail, meg a yahoomail is rajta, uh lehet most mellőzöm az alternativ mailprogramot egy ideig..
De természetesen nem azt mondtam h térj át rá, haem h megéri megnézni.. Legalább is nekem megérte.. -
Bali27
addikt
Beépitett levelező, ami a Gmailemet, yahoot tökéletesenkezeli.. Meg még van bene vgay 5 fajta..Egy régebbi cikk a Flockrol
Megérkezett a Flock böngésző legújabb, 0.9.1-es verziója. A Flock a Firefox nyílt forráskódján alapuló, de annak funkcionalitását kibővítő webbrowser.
A magát egyszerűen csak "a közösségi browser"-ként megnevező Flock olyan beépített funkciókat tartalmaz, melyek segítségünkre lehetnek az RSS-Feedek, blogok, könyvjelzők, fotómegosztó oldalak kezelésében.
A "Clucene" nevű integrált keresőmotor a meglátogatott oldalakat indexeli, így azokhoz a későbbiekben is hozzáférhetünk. A Flock beépített blogszerkesztője, mely a legismertebb blogmotorokkal együttműködik, leegyszerűsíti a bejegyzések létrehozását, kezelését.Chip: A Flock egyedülálló jellegzetessége az egyszerűsített menürendszer, a beépíttet blog funkció, a homepage setup és fejlett médiamegosztó. A browser szintén lehetővé teszi a 'history'-ban való specifikus keresést. A Flux támogatja a már létező, illetve a jövőbeni Firefox plug-in-eke
-
Wolverine
félisten
válasz
venember83 #4395 üzenetére
Hmm. Nekem a Yahoo Mail béta FF estén simán megy, Operával viszont nem jön be...
(a classic ott is működik)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest