Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz shiNIN #9369 üzenetére

    én spec nem szeretem a szabadon futást motorral. teljesen megváltozik a karaktere - és a számomra nem jó irányba. ingatag lesz tőle a futómű, a kanyarban stabil gáz nélkül lassul amitől kanyarodás közben megváltozik az ív amin menni akarok és korrigálni kell. gáz nélkül a futómű elemei máshogy feszülnek meg, számomra bizonytalanná válik a motor viselkedése. a szabadon futó 200 kiló a lábam alatt engem inkább megrémiszt mint szórakoztat.
    a motorfék legalább a hátsó kereket fogja így az első fék + motorfék egy megnyugtató egyenletes lassulást eredményez. üresben / behúzott kuplunggal fékezni nekem olyan érzés, mintha a hátsó kerék meg akarna előzni állandóan és tolná az egész motort valami hátulról..

    de ahányan vagyunk annyiféleképp motorozunk. szerintem kár leoltani Alvarot úgy, hogy nem is láttátok még közlekedni, de neki sem szabad túlértékelni ezen szokásait - semmivel sem lesz ettől különlegesebb vagy jobb mint bárki közülünk. sőt, más sem lesz mint a többi motoros. nekem is van 1 saját stílusom, ami abból áll hogy élve próbálok eljutni egyik helyről a másikra. sokszor gondolom hogy ezzel a kisebbséghez tartozom, de ez nem ilyen feketén fehér...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák