Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    válasz Micsurin #126415 üzenetére

    Nem mindenben értek egyet Dodorral, de szerintem ebben a monológban van valami.
    Én legalábbis eszerint haladok most. 17 évesen kezdtem Babettával, Simsonokkal, de azt nem számolom tapasztalatnak, azon túl, hogy megtanultam a kuplungot kezelni.
    22 év múlva az autót és a tömegközlekedést kiváltani vettem egy 50 -es robogót. Hamar rájöttem, hogy ez Bp-en veszélyes. 2019 év végén iratkoztam be Kresz-re. Sikeres vizsga után vártam a gyakorlatot, el is kezdtük, aztán kb 2 alkalom után jött a Covid. Na végül nyár közepén kezemben volt a jogsi. Addigra már otthon állt egy Honda SH 150. Agglomerációba költözés miatt most év elején azt váltotta egy Honda Forza 300-as. 25 lóerő, nem a világ. De ezzel is elmegyek 150 km-es karikákra és jól érzem magam.
    Most munkába járásra ingázni ez megfelelő, kellően véd az időjárás viszontagságai ellen. De az álom egy DCT-s Honda NC / Integra, mert az még jó melóba és túrára is. Tavaly 2 napig használtam egy NC 750-est. Baromi jó motor, de nem félek bevallani, hogy sok volt nekem. Biztos jobban összemelegedtünk volna, ha az SH-t egyből arra cserélem, de úgy döntöttem, hogy adok még magamnak erre legalább 1 évet. Addig megpróbálok utassal is nagyobb tapasztalatra szert tenni.

Új hozzászólás Aktív témák