Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Mini PC
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
interstate76 #4215 üzenetére
Fontos a DLNA droidon?
Én SMB-n osztom meg a tartalmat,és minden látja szépen,meg a lejátszók is tudnak róla lejátszani.
(WD Tv Live, UG802) Ezt a programot használom : Sambadroid TR42-t használok,ezen van egy 2.5"-os hdd, amire a tTorrent töltöget, és ez van megosztva a fenti programmal lanon. Nekem ez az app vált be,ez tudja a 10/100-as lan max sebességét droidon hozni, a külső hdd-n.Egyébként a tTorrentnek van webes felülete,ami elérhető távolról is,meg droidos remote app is tud hozzá csatlakozni. Ezt csak azért írtam be,mert sokan mappát figyeltetnek,meg szinkronizálnak,pedig ez így egyszerűbb. Nem tud sokat,csak az alapokat a webes felületről,de nekem ez pont elég: hozzáadni,megállítani,kitörölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Fosi v3 eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest